Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gordon volledig afgemaakt door biograaf Meilandjes


Jan Dijkgraaf die onder meer de biografieën schreef van Martien en Erica Meiland haalt in zijn podcast Nare Jongens keihard uit naar Gordon. Jan scheldt Gordon helemaal verrot in zijn podcast en heeft geen goed woord voor hem over.

Jan zegt het volgende over Gordon:

“Blijf lekker in Dubai met je dikke reet. Vieze, vuile patser. Dan doe je wat goeds voor de mensen.”

 “Echt niemand zal erom treuren als Gordon er morgen niet meer is. Ik zal er echt geen seconde van wakker liggen, maar dat heb ik ook met alle D66’ers.”

Momenteel presenteert Gordon het programma 5 tegen 5 en daar is Jan ook niet over te spreken.

“5 tegen 5 werd vroeger gepresenteerd door Willem Ruis (…) en ik vond hém heel goed. En dan gaan ze honderd jaar later Gordon 5 tegen 5 laten doen. Dat is dus gedoemd te mislukken. Dat is ook gelukt, dat mislukken, want hij had 218 duizend kijkers bij de terugkeer op de buis.”

“SBS 6 heeft nu nog drie goede dingen qua kijkcijfers: Vandaag Inside op drie, Peter Gillis op twee en alles van de Meilandjes op één. Dat is SBS 6.”

 “Ik weet niet of jij nog weet hoe Gordon destijds overstapte van RTL naar SBS, maar hij werd de ‘rechterhand van John de Mol’ en hij ging het allemaal wel even maken bij dat station. En nu staat hij godverdegodver 5 tegen 5 te verkrachten.”

“Nee, dat zei hij zelf. Gordon heeft natuurlijk alles te danken aan Gerard Joling. Als je terugdenkt aan wat nou succesvolle programma’s waren van Gordon, dan lag het niet aan Gordon, maar dat lag altijd aan Gerard Joling. Die was steengoed.”

Gordon heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van Jan, maar Gordon kennende zal hij vast ook heel fel van leer trekken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inderdaad blijf in Dubai Gordon.Hier zitten ze echt niet meer op je te wachten.

Gelijk heb je opgeruimd staat netjes.

Zowel Gordon als Gerard kots ik helemaal uit. Ik heb die gasten nooit gemogen. Programma maken over de ruggen van ouderes/bejaarden. Constant deze doelgroep in de maling nemen. (als je dat onder een programma wil scharen). Als ik daar weer aan denk gaat mijn bloed koken. Hun tijd is allang voorbij.

Die oudjes hebben de dag van hun leven gehad en kunnen heel goed tegen humor
Jij schijnbaar niet nou veel geluk mocht je zelf in een Bejaarde tehuis komen te wonen

Zielig mannetje die Jan Dijkgraaf . Iedereen heeft en mag een eigen mening hebben ook die Jan Dijkgraaf maar moet je dan zo reageren, zeker om op te vallen. Sommige mensen hoeden van de dingen die Gordon doet en sommige niet. Dat kan en mag.

Dat vind ik nou ook onuitstaanbaar mannetje die Jan Dijkgraaf

nou laat Gordon maar lekker hier blijven ,dat die man naar zijn eigen kijkt ,wat een nare man