Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Iris Hond vond het heerlijk met Ali B en Marco B’


Kort geleden werd duidelijk dat Iris Hond de minnares van Marco Borsato ook het bed had gedeeld met Ali B.  Iris Hond is dus de bekende pianiste waardoor Marco Borsato zo in de problemen kwam. De affaire met Iris Hond was namelijk de reden dat Marco zijn befaamde excuus maakte op de tv. Hij werd toen geïnterviewd door zijn goede vriendin Linda de Mol. We herinneren ons allemaal nog wel dat Marco het had over een intimiteitsvacuum met zijn vrouw Leontine en dat het eigenlijk allemaal daardoor kwam.

Nu haalt imagodeskundige Zabeth van Veen in de Nieuwe Revu keihard uit naar Iris Hond.

Zabeth zegt er het volgende over:

“Een vrouw die het met twee getrouwde mannen heeft gedaan? Daarmee heeft ze heel veel vrouwen tegen zich in het harnas gejaagd.”

Volgens Zabeth heeft Iris enorme imagoschade opgelopen en zullen andere vrouwen geen geld meer aan haar concerten uitgeven.

“Die vinden het niet kunnen dat je aan iemand anders haar partner komt. Er zullen ook vrouwen zijn die zich onveilig voelen in haar buurt, met betrekking tot hun eigen man.”

“Vrouwen kunnen ook behoefte hebben aan lekker losgaan en ik denk dat Iris niet zo bezig is met haar eigen imago: ze heeft haar keuzes gemaakt op basis van haar eigen behoeftes.”

“Ze heeft waarschijnlijk spijt dat ze in de publiciteit komt omdat ze het met twee heel foute mannen heeft gedaan, maar ze heeft wellicht geen spijt van het naar bed gaan met de heren.”

“Iris zal ermee te maken krijgen, dat sommigen het tijdens een optreden van haar niet los kunnen koppelen dat ze wilde avontuurtjes heeft beleefd.”

Zabeth denkt zelfs dat Iris een lichte persoonlijkheidsstoornis heeft. Overigens gaan er ook geruchten dat Iris het bed heeft gedeeld met Mathijs van Nieuwkerk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eigenlijk heel sneu dat ze zelf geen man kan vinden en er met een getrouwde man of een man die al een relatie heeft moet gaan. Ook niet leuk tegenover die vrouwen van die mannen. Zo lelijk is ze toch niet dat ze geen vrijgezelle man kan vinden.

Geachte mevr Zabeth,

Sorry dat ik het zeg maar Iris de Hond was denk ik de enige die het niet voor haar carrière deed. Ze is zo waanzinnig goed dat dit geen reden was. Maar ik denk dat u niet alles weet.
Volgens mij hadden Marco en Ali B een open relatie en mag dit gewoon.
Het was nooit geen probleem voor de vrouwen totdat half Nederland erachter kwam en dat was niet de bedoeling. Want ik denk echter dat er heel veel factoren en behoeftes mee speelden.
En heb veel respect voor vakvrouw Linda de Mol maar zij verdiend ook geen schoonheidsprijs hoe ze aan Jeroen Rietbergen is gekomen.
Daar rust vanaf dag één geen zegen op en was het een kwestie van tijd.
Denk en hoop dat ieder voor zich hier levering uittrekt en dat ze hierna beslissingen zullen nemen dat hun zal vreugde geven voor de rest van hun leven. Ik heb ook gelukkig scholing gehad op persoonlijk vlak, en heb daar ook wat mee gedaan. En dat gun ik een ieder.

Liefs voor Ali, Marco,Iris en Jeroen.
En de rest natuurlijk.

Vriendelijke groet,
Hennie S

@Hennie S Haha hadden Marco en Ali een open relatie??😎

Geen scholing in het vak Nederlands blijkbaar!

Volgens mij spoor jij ook niet helemaal.

Waarom zitten jullie die mensen zo op de huid. Laat iedereen zijn eigen leven leiden . Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. Wat een zinloos geneuzel!

Gemeen mens, met getrouwde mannen!! Daar moet je vanaf blijven . Er wordt alleen voor eigen genot gekozen. Hopelijk overkomt het haar ook wanneer ze zelf getrouwd, of verloofd is. Ik meen het echt.

Als Ze er maar wel een washandje door heen gehaald heeft.

Hoezo, ze waren met z’n tweeën, slappe mannekes die blijkbaar toch relatieproblemen hadden / hebben, anders laat je jezelf niet verleiden toch??

Ik snap niets van al die slappe schijnheilige opmerkingen, je zou eens moeten weten hoeveel mannen en vrouwen vreemd gaan, maken jullie je daar ook druk om??! Het is hun leven, niet het van jullie!!

Die getrouwde mannen zijn er zelf bij. Ze kunnen ook nee zeggen hè

Maan is geen slachtoffer vind ik want ze wist dat Marco en Ali getrouwd waren dus zij moet helemaal der mond houden die muts

Maan is een matras. Verder vind ik iedere vrouw of man een zielig en psychopatisch figuur die expres een relatie of gezin omver werpt. 🤬😡

De TV wereld is Sodom en Gamorra. Al jaren lang. Dat is toch allang bekend. Dat zoveel mensen zich hier nog zo druk over kunnen maken. Onbegrijpelijk.
Het vervelende is, dat ze nu ook buiten de groep hun Kunsten vertonen. Dat moet worden aangepakt.

Dit is showbizz!!!!

Hoezo Maan gemeen? Ze waren met z’n tweeën toch? Blijkbaar hebben/ hadden deze mannen relatieproblemen, anders laat je je niet verleiden, PUNT!

Hennie, niemand kende die Iris, pas op het moment dat haar fling met Marco uitkwam was ze HOT voor iedereen.
Zoals ze zelf al zei destijds, dit kwam precies op het juiste moment, is een goeie promotie voor mijn startende carrière. Zij is zelfs trots op zichzelf!🤮
Zij is echt goedkoop, ze kan het alleen als er liefde is, en ondertussen met 2 handen vol getrouwde/bezette mannen het nest induiken. Zij moet zich schamen!😤
Ranzig om zo je in te likken in BN-ers land, om hogerop te komen.
Als zij dit niet gedaan had, zo erop los beesten, had zo nooit ook maar in een roddelblad gestaan met haar sneaky kop.