Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

 Alexander Pechtold beschuldigd van wangedrag


Gisteren publiceerde een vrouwelijk voormalig D66-gemeenteraadslid een anonieme blog waarin ze Alexander Pechtold beschuldigde van wangedrag.

Na het publiceren van de blog nam de vrouw contact op met de Story om dieper in te gaan op de beschuldigingen aan het adres van Pechtold.

In de blog schreef de vrouw onder meer het volgende:

,,Ik weet dat meerdere vrouwen het bed in zijn gelokt door de heer Pechtold. Ze geloofden wellicht dat een relatie hen meer perspectief op een carrière zou bieden. Zo werd mij dit door hem toegezegd. Dat hij wel een goed woordje voor mij kan doen en ik op een verkiesbare plek zou komen”

 ,,Ik weet ook dat meerdere vrouwen het bed hebben gedeeld met zijn woordvoerders Daan en Roy, de zogenaamde ‘Pechtold-boys’.”

In een interview met de Story gaat de vrouw zelfs nog verder. Ze zegt in de Story het volgende:

,Veel stagiaires en meisjes die verder wilden komen in de politiek, deelden met Pechtold en deze twee mannen het bed. De mannen hielden een lijstje bij van vrouwen met wie ze het bed hadden gedeeld. Er stonden honderden namen op dat lijstje. Ja, die mannen hebben met honderden vrouwen het bed gedeeld en dat met elkaar gedeeld en besproken.”

De vrouw laat ook weten dat ze zelf verkracht is door Pechtold en dat ze aangifte gaat doen bij de politie.

,,Vanmorgen heb ik mij gemeld bij de politie om aangifte te doen tegen Alexander Pechtold. Alexander heeft mij, acht jaren geleden, verkracht. Zoals veel andere vrouwen die werkzaam waren binnen de politiek”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gore viezerik.
Wordt tijd dat hij uit de politiek gaat, denkt zeker dat hij bij verkiezingen stemmen krijgt.
Nee oprotten.

Wat raar en verdacht dat de dames altijd pas jaren later met hun onthullingen komen. Waarom niet gelijk na de verkeerde actie van de ‘ heren ‘ ?

Hij is al jaren uit de politiek en gaat nu over uw rijbewijs.

Dat verbaast mij niet Pechtold
Hij heeft een kop gluiperd oppakken
Die viespeuk

Wat een onzin. Ze delen het bed met hem om zich hoger op te beuken en als dit dan niet lukt is het verkrachting. Hou toch op

Zo is het maar net en als het niet dan maar aangifte doen.

Ze gaan met mannen naar bed om er beter van te worden en als ze er niet beter van worden is het plotseling verkrachting. Vreemd dat dit mag. Nu gaat die mevrouw aangifte doen van verkrachting, eigenlijk moeten ze haar vervolgen want ZIJ heeft die man misbruikt !!! Degene die echt aangerand of verkracht zijn worden op die manier niet meer gelooft.