Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace stort in tijdens optreden


Glennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Een paar weken geleden maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Ook is Glennis weer begonnen met optredens te geven. Laatst stond ze nog voor een halve zaal met alleen maar Duitsers in Venlo. De Nederlanders bleken haar toen flink te boycotten.

Eergisteren was Glennis ook op een feestje aan het optreden in Lelystad, maar dit keer brak ze en stortte ze volledig in toen ze het liedje ‘Clown’ zong. Ze keerde 5 minuten lang haar rug toe naar het publiek en begon non stop te huilen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allemaal toneelspel voor de aandacht. Van tevoren bedacht.

Eigen schuld dikke bult
Geen medelijden met haar
Denk dat ze alles kan doen

Weg met die ordinaire schreeuwlelijk

Vond het al een eng wijf voor het Jumbo gebeuren!! Denken dat ze heel wat is….Ben zo blij dat ze haarr ware aard heeft laten zien!!! Triest…zwaar triest als moeder zijnde vooral, om je kind ook zo op te voeden..Ik had mijn zoon nog eens thuis flink gestraft als ik er achter zou komen dat hij zo asociaal had gedragenn de supermarkt!!!!

Volledig mee eens prima verwoord complimenten

Glennis Grace huilt op het podium uit onmacht. Ze kan haar ongelijk niet bekennen. Ze heeft been ze lf reflective. Ze heeft altijd gelijk. Ze denkt dat haar onrecht wordt aangedaan.

Er is haar eerder wel onrecht aangedaan. Door Arjen Lubach. Ze maakte kans om de Voice of America te worden. Ze profileerde zich succesvol als Jordanese moeder waar plotseling een Withney Houston in bleek te schuilen. Haar goed recht. Het sprak de Amerikanen aan.
Maar Lubach moest met zijn team haar zonodig “ontmaskeren” op het World Wide Web. De rat.
Weg American Dream.
Glennis vatte het grootmoedig op.
Maar ze had meer reden om Lubach in elkaar te beuken dan die Jumbo kids die alleen maar de huisregels toepasten.

Ze is geen Jordanese. Not even close!

Allemaal toneelspel idd .
Aanstelster eerste klas.Ze heeft het over zich zelf afgeroepen.Ze had moeten nadenken voor dat ze met haar knokploeg de jumbo in stoof.Ze had het ook met een gesprek op kunnen lossen.Maar zij koos ervoor om dat personeel de stuipen op het lijf te jagen.En nou moet ze zielig gevonden worden.En het spreekwoord luid wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.Hopelijk leert ze hier mee dat ze dr handen thuis moet houden en dr grote waffel te houden.Haar zoon normen en waarden leren zou ook niet verkeerd zijn.

Helemaal mee eens

Ze had die zoon van haar eens even bij zijn kladden moeten grijpen en mee nemen naar de winkel en duizend maal exuses met een grote bos bloemen aanbieden.Dan was ze een goede Moeder geweest .Maar nu moet ze zelf nog heel wat leren

Zelfmedelijden….meer is het niet…. misschien problemen met haar 3500 euro huur en hoopt ze op compassie.

Weg met die ordinaire schreeuwlelijk

Klopt

Dat weet jij niet

Je heb helemaal gelijk. Zij is een echte actrice en ziet alleen geld. Zij hoort niet meer op de podium te staan, laat ze maar bij alle Jumbo vakken vullen. Dan weet ze wat het is wat werken is.

Die meid ( Glennis ) moet oppakken met haar zielige verhalen.Ze moet nergens meer aan de bak komen.Is alleen maar aandacht trekken en dan moeten we medelijden krijgen zeker !! Echt niet.

Precies! Ze kan beter eens een liedje van Renee de Haan zingen. Vuile Huichelaar!

Ik blijf verbaasd hoeveel hoeveel mensen weten dat wat er met Glennis aan de hand is is toneel. Het lijkt alsof ze allemaal perfect zijn en nooit fouten maken. Ze zijn allemaal klaar met een straf en oplossing. Niet te bevatten zoveel mensen die het beter weten.

Zij zijn geen hopeloze BN’ers. Glennis wel… Huilen op de podium….. Als je erom vraagt, kan je het in overvloed krijgen. Boontje komt ook zijn loontje. Zo ook Glennis, de Clown.
HAHAHAHAHAHA…..

Gewoon een pleuris wijf met dr schijnheilige gedoe grote bek en die heeft ze meer ook niet

Helemaal eens met Hettie

Alles wat ze doet is fake, dit ook! Pfff, Glennis Krijs!!!

Oprotten met Grace
Agressieve ma Flodder .

Nou nou zo kan ie wel weer mensen
Vergeet niet iedereen maakt fouten
Vergeef mensen , dus ook glenis als jullie haar niet kunnen vergeven vind ik jullie even slecht als glenis der actie en zijn jullie geen haar beter!

Wat is ze toch een goede actrice, ze kan zo het toneel op.

zelfde gedachte hier

Nou dat mens verdiend een Oscar voor acteren. Ik denk ze het leven van haar Idool wil naleven. Nog ff en ze It samen met die zoon aan de zooi.samen naar de koffieshop of een lijntje. Dat mens die is het niet waard dat ze nog een optreden kan doen. . Dat ze eerst eens echt berouw toont . Met het spijt me is het niet opgelost. Doe iets zinnigs met je leven zou ik zeggen en toon berouw. 1 jaar taakstraf werken bij Jumbo zou passend zijn .

Klopt helemaal.

Dat was ook mijn gedachte. Nu huilt ze om aandacht. Puu r zelfmedelijden.

ik heb er GEEN medelijden mee.!!!
Je oogst wat je zaait !!!!

Aandacht te trekken hoe zielig ze is weg met dat wijf met haar grote bek boontje komt om zijn loontje

Zij zal niet echt spijt krijgt. Zij acteur de hele zieligheid hopende dat de media het heel Nederland laat zien omdat zij de simpatie van Nederland willen.

Zij zal niet echt spijt krijgt. Zij acteur de hele zieligheid hopende dat de media het heel Nederland laat zien omdat zij de simpatie van Nederland willen. Tranen ga niet helpen. Ik heb nooit van haar gehou en nu nog minder. Ook zal ik nooit van haar houden. Haar mond is re groot en zij denken oor zij bekend zijn, zij kunnen maakt en breken zoals zij willen.

Fijn, laat haar maar een keer op de blaren zitten tot ze echt een keer spijt betuigt.

Alweer een over t paard getilde aso die denkt omdat een paar mensen in nl haar kennen zij alles kan doen. Een normaal iemand had zijn kind berispt om zijn gedrag in de jumbo, en ik hoorde dat zij t in een vliegtuig ook al hoog in haar kop had. Dit soort gedrag is zo bekend van mensen die niets voorstellen maar zelf denken dat ze iemand zijn.

Medelijden opwekken.
Weg met dat clown gedrag.

Ze mag op de blaren zitten.idd dat doet zeer.

Misselijk mens

Juist.

Allemaal..aanstellerij…ze is zo NEP ze is gèèn podium waard..Nieuwe baan Gennis zoeken ,misschien achter de kassa…supermarkt JUMBO …

Aanstelster ,allemaal nep

Laat die vrouw toch met rust. Het lijkt of we wel iedereen willen veroordelen zonder precies te weten van hoe en wat. Het is zo makkelijk om iemand online helemaal kapot te maken. Laten we eerst eens naar ons zelf kijken.
Wie de balk in zijn eigen oog niet opmerkt, mag en kan niets zeggen over iemand met een splinter in zijn oog

Kom op Maria. Ze is een BN-er. Ontstaan door publiek. Je moet dan weten dat je op de voet wordt gevolgd. En haar gedrag destijds zou een nietBNer haar nog niet eens nadoen. Kwestie van fatsoen oftewel normen en waarden.

Geen medelijden mee, gewoon boontje komt om zijn loontje.

Enerzijds denk ik geef aub dat idiote gedrocht geen aandacht meer. Ze heeft een gespleten persoonlijkheid haar zgn spijtbetuiging en is een grote farce. Ik hoop dat ze nergens meer welkom is met dit grote centenbak van haar. Lekker laten aanmodderen dat leert haar wel af dergelijke acties uit te voeren. Maar eenmaal aso altijd een aso.
Is niet haar 1e incident.

Geen aandacht geven!!

Misschien leert ze hiervan.

Sws geacteerd, het is haar inkomsten. Maar ze kan altijd nog vakkenvullen bij de Jumbo als de directie dit graag wilt.

Ze moet zich niet aanstellen. Had ze dat maar niet moeten. Ieder ander had ook straf gekregen. Wie zijn kont verbrant……………..

Ze kan beter bij t toneel gaan werken die aansteller…als t ene niet helpt dan maar op n andere boeg gooien bah bah
Totaal geen medelijden met die aso

Laat haar maar van deze aardkloot verwijderen ben er klaar mee

Krokodillentranen van het mens die alleen maar medelijden will hebben van het publiek de Laydies hadden haar ook best een paar optredens moeten cancelen dat zij goed realiseerd wat zij allemaal aanrichtte, ik denk dat zij tot aan vandag niet tot inzicht is gekomen.

Toneel spel,wat een aansteller.

Haha wat zielig.

🤣🤣🤣🤣 wat een clown

Dit gun je niemand ook haar niet

Ze heeft het over zich zelf afgeroepen.
Aanstelster eerste klas.

Was ze maar ingestort voor ze de JUMBO in ging die Tokkie, dan had ze nog kunnen optreden.De huilebalk nu heeft ze spijt van alles wat ze aangericht heeft.Huilen is voor jou te laat zet die plaat maar op van Corrie Konings.

nep.
borderliners spelen altijd slachtoffer terwijl ze de aanstichters zijn van de ellende.

Zielig ook voor die jumbo medewerkers. Wat een drama. Met welgemeende excuses maarja menu even janken voor mijn carrière

Jannie
Inderdaad, drama queen. Ze ziet haar inkomsten natuurlijk kelderen en dat past niet met haar luxe leventje.

Ik had een hoge pet van dr op.
Maar dat is totaal de grond in geboord
Door haar optreden in de jumbo
Stom stom stom

heeft ze allemaal aan zichzelf te danken, heb er geen medelijden mee.

Lekker Loesje wezen heks! Geen medelijden mee 🤮

Wat wil ze nou zielig gevonden worden .ooh kijk mij nou ik ben ingestort . Had daar aan moeten denken toen ze jumbo personeel mishandelde denk daar maar aan . Beter dat ze ff geen publiciteit zoekt of optreed beter voor iedereen

Lekker in de de krokodillentranen laten staan.
Die moeten ze jarenlang cancelen,maar ja…

Geen aandacht geven,dat mens
Na uren te kunnen kalmeren met knokploeg naar de supermarkt,die moeten ze jarenlang opbergen.
Waarom wordt zij niet overal gecanceld?

Juist wel aandacht aan geven keihard benoemen en veroordelen, wegkijken en negeren heeft nog nooit iets positief bijgedragen aan een foute situatie.

Sorry Glenda,
Huilen is te laat, je hebt het verkloot, je zal dit uit moeten zitten.
Sucses ermee, en laat dat jong van je een krantenbaantje nemen,draagt ie ook een steentje bij.

Heb geen medelijden met haar

Ik vindt mensen op moet houden zo hard voor elkaar te zijn ja ze heeft een grote fout gemaakt en daar zal ze voor gestraft worden maar iedereen maakt fouten niemand is perfect maar om constant iedereen die een fout begaat constant de grond in te stampen zegt meer over de maatschappij waarin wij leven

Reyta dit is geen fout die is een criminele daad!!!
Zij heeft nog totaal geen meeleven met de slachtoffers getoond.
Alleen voor zichzelf.
Zij is een borderliner die zelfs haar moeder slaat. Dit is niet haar 1e incident, deze mishandeling van kinderen en jongelui.

Ze had eerst goed moeten nadenken. Nu is het te laat voor haar. Fysiek geweld , dan zit je fout dame. Hoe mooi je ook kan zingen ! Ben nul ,nul procent waard

Voor mij zegt jou reactie meer over de maatschappij.

Nou dat mens verdiend een Oscar voor acteren. Ik denk ze het leven van haar Idool wil naleven. Nog ff en ze It samen met die zoon aan de zooi.samen naar de koffieshop of een lijntje. Dat mens die is het niet waard dat ze nog een optreden kan doen. . Dat ze eerst eens echt berouw toont . Met het spijt me is het niet opgelost. Doe iets zinnigs met je leven zou ik zeggen en toon berouw. 1 jaar taakstraf werken bij Jumbo zou passend zijn .

Drama queen,geen podium waardig!!

Kom op Maria. Ze is een BN-er. Ontstaan door publiek. Je moet dan weten dat je op de voet wordt gevolgd. En haar gedrag destijds zou een nietBNer haar nog niet eens nadoen. Kwestie van fatsoen oftewel normen en waarden.

Met de grote pleuris bek ze weet het altijd zo goed, lekker de asociaal uit hangen en denken dat ze boven de rest staat, en nu zielig gaan doen, bedank je zoon maar aardje naar zijn vaartje
Wie de bal kaats ………..

Laat ze de pleuris krijgen met de paarden muil

Ze is een wolf is schaapskleren .in Amerika hadden ze haar ook al door dat er iets niet klopte aan deze dame .krokodillen tranen en alleen zichzelf zielig vinden .bah bah

Er moet gewoon nooit meer iemand naar een optreden van haar gaan, die aso.

Als ze een cent had geweest had ze allang hecancalled geweest, de enige reden dat ze niet publieke word afgemaakt is omdat het een vrouw is, zelfde als met die troela van Bolt als een vent daar had beschuldigt had geweest van wat zij beschuldigt is had die direct zijn spullen kunnen sokken en had niemand er naar gekraaid. Die huilpartij net als haar zogenaamde excuses is een groot toneelstuk om te veinzen dat het haar allemaal zo raakt. Maar in een vliegtuig terug van vakantie kan ze zich ook niet gedragen toen hoefde ze ook niet te huilen over wat er allemaal is gebeurd.

Wanneer weet ze zich wel te gedragen. Dan bedoel ik niet als aso want dat doet ze altijd.