Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Glennis Grace maakt Ladies of Soul kapotGlennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Een paar dagen geleden maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Nu Glennis haar excuses heeft gemaakt mag ze dus weer meedoen met de Ladies of Soul. Alleen zijn de fans hier woedend over die willen dat Glennis eruit wordt gegooid anders haken ze af.

De Ladies of Soul hebben inmiddels in het onderstaande statement laten weten dat ze Glennis er niet uit gaan zetten.

Ze zeggen er het volgende over:

“Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt. Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel.”

“Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen. Het is een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden. Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op.”

“Onze concerten staan gepland op 23 en 24 september en gaan door. Glennis is vanaf dag één gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is. Ondertussen gaan we met het creative team door met de voorbereidingen van de concerten.”

De fans zijn dus behoorlijk boos en de Ladies of Soul hebben zelfs besloten om de reactie’s uit te zetten op hun Instagram account.

Hieronder nog een aantal boze reactie’s van fans:

Irene:

“Ik ben van mening dat een ieder een prijs moet betalen voor Glennis’ haar actie, dus ook Glennis!  Even een jaartje overslaan en kijken hoe ze zich zal gedragen het komend jaar!”

“Sorry, maar je kunt haar niet belonen voor dit gedrag. (…) Ik ben van mening dat dit niet kan. Gewoon doorgaan zonder Glennis dit jaar en zie het volgend jaar dan verder! Haar excuus lijkt een excuus op commando, om mee te kunnen doen in september.”

Mary:

“Jammer. Ladies of Soul, dit kan echt niet!!!!!!!”

Saskia:

“Kan ik de kaarten nog terugbrengen?”

Bella:

“Inderdaad, ze mogen ze van mij gratis hebben.”

Ria:

“Groot gelijk!! Zou het ook doen, en hoop dat er velen jou volgen! Vindt dit een ‘aanfluiting’ om hun eigen inkomen te redden. Als de drie dames verstandig waren, hadden ze zich van Glennis gedistantieerd. Qua zang geweldig, maar in real life een aso tut!!!”

Han:

“Ongeloofwaardig. Gaat alleen maar om geld en niks anders, zo namaak. Lekker voorbeeld om je dan nog Ladies te noemen. In the USA hebben ze een andere naam voor dit soort dames.”

Ryan:

“Onbegrijpelijke keuze. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen, dat geldt ook voor Glennis. Maar het was verstandig geweest tot jullie dat moment hadden afgewacht. Ik krijg het gevoel dat er nu om commerciële redenen toch al een knoop is doorgehakt. Een pas op de plaats was hier meer op zijn plaats geweest.”

En Pieter-Jan:

“Om te kotsen die vrouw.. wat nou excuses. Boycotten moeten ze jullie!”

En zo gaat het maar door. Het lijkt er dan ook op dat Glennis Grace meer kapot zal gaan maken dan alleen de plaatselijke Jumbo. Het zou ons niet verbazen dat er voor de aankomende concerten van de Ladies of Soul veel minder kaarten verkocht zullen gaan worden door hun besluit om Glennis bij de groep te houden. Wellicht dat ze zelfs één of meerdere avonden zullen moeten afzeggen wegens de boycot van de fans.

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

48 Reacties

 1. Areke

  Kaarten gaan gelijk door de versnipperaar.Wij gaan gaan Glennis de knokker geen podium geven.

  • Marieke

   GROOT GELIJK!WEG MET DAT ASOSICIALE MENS! ZOIETS GOEDKEUREN!?? WIE BEN JEZELF DAN QUA NORMEN EN WAARDEN. WEG MET DAT MENS. ARROGANTIE BELOOND NOOIT! HAD HAAR AL LANG GELEDEN VERWIJDERD OP MIJN INSTA. DOOR ARROGANTIE…BAH! IEDEREEN/VROUWEN TE KAKKEN ZETTEN WAS ER KLAAR MEE

 2. Hans

  Glennis Gracemoet eruit gegooid worden zo een VISWIJF hoort niet in een groep als Ladies of Soul

  • Max

   Het is echt verschrikkelijk dat iemand zo af gebrand woord, mensen weten het fijne er niet van. En staan gelijk te veroordelen, sterkte bijde partijen en haar stem blijft mooi

   • Udo

    Vriendje van agressieve viswijf???????😜🖕😆

   • Gulio

    Max..meen je dit nou serieus?😲

    Wat zij heeft gedaan gaat toch alle perken te buiten.💩
    Dit is niet gewoon een ‘foutje’.
    Maar bewust eropuit gaan om kinderen op hun werk door een knokploeg te laten mishandelen. Terwijl haar zoon zich heeft misdragen (als mijn kind rookte op zijn 15e was ie nog niet jarig & ook nog in de supermarkt,hoe haalt ie het in zijn onopgevoede hoofd!). Meeste jongelui waren jonger dan 18.
    Te schandalig voor woorden. Deze jongeren/kinderen hebben nu een trauma dankzij haar korte lontje.

    Zij moet op de blaren zitten hiervoor!

    Net zolang tot ze beseft wat de impact hiervan is. Cursus Geweldloze Communicatie zou echt nuttig & nodig zijn!

   • Peggy

    MAX weer je wat verschrikkelijk is..mensen in elkaar beuken, notabene jongelui, het zou jouw kind maar zijn!
    Zij is gestoord, zij heeft ook haar moeder geslagen.
    Dan ben je toch niet normaal!
    Voor Glennis is dit wel normaal. Daarom moet zij opzouten & heel diep door he5 stof gaan.

 3. Jan

  De mensen die hun kaartjes terug geven e ben groot gelijk eerst alles slopen bij de jumbo en dan zielig excuses aanbeden belachelijk gewoon

 4. Amy Winechalet

  Belegen vrouwen met zeer matige stemmen die alleen maar covers kunnen overschreeuwen want zingen kun je het niet noemen.
  Had van Edsilia overigens meer klasse verwacht. Zij is ook de enige die iemand als Glenda Batta niet nodig heeft maar blijkbaar heb ik haar verkeerd ingeschat.
  Einde voor de Houswifes of SoulCovers. Succes met die agressieve Tokkie!

  • Johanna Maria de Haer

   Glennis reageerde primair instinctief dat was niet juist en daar heeft ze zeker spijt van!
   Vanuit dat oogpunt verdient ze een teeede kans.
   Wie zonder zorgen is werpen de eerste steen!

   • Hetty

    Ja geloof je het zelf Johanna???? 😂😂😂😂😂 Poe poe wat een spijt.
    Asociale tokkie, duimen dat ze veroordeeld wordt en een paar maanden moet brommen.
    Verdiende loon!

 5. Janet

  Was van plan om kaarten te kopen maar na dat ongeïnteresseerde excuus waar ik kotsmisselijk van werd hebben wij besloten om deze show te schrappen er zijn nog genoeg shows om naar toe te gaan snap echt niet de dames van soul dat ze zo met haar door willen gaan wij 20 dames willen deze show boycotten

  • Dirk

   Nee hoor. Zonder Glennis i s er niks aan. Met Glennis moeten ze een extra concert inlassen. Iedereen komt toch alleen maar voor deze fantastische zangeres?

 6. Dutchie

  Kom op zeg , laat haar idd maar een jaartje iets anders doen voor de kost! Veel te leren voor haar. Jaartje in een supermarkt werken zou goed zijn!

  • Herman

   Tijd om te stoppen ladies, zo geweldig was het allemaal toch al niet. Zet er een punt achter en begin allemaal iets anders. Maar zonder Glennis.

 7. Ik heb me kaarten nu weg gedaan
  In de oud papierbak
  Snap er niets van dat ze haar weer met open armen ontvangen
  Ik hoef geen agressieve vrouw te zien

 8. Manù

  Glennis NO GRACE!!!

 9. Cisca

  De “Ladie’s houden haar er in, dat wil dus zeggen dat ze van het zelfde laken zijn, ordinaire mensen !!!

 10. H. Gruizenga

  Zo zie je maar weer, alles draait om geld en niet om mensen.
  Dit geldt zowel voor Glenda als voor de ladies of soul!

  • Deetjuh

   Ik wil niks zeggen maar wat heeft dit nu te maken met geld IPV mensen. Die andere 3 ladies hebben haar vergeven en moeten ook hun brood verdienen. De hele show is geregisseerd op 4 ladies en niet 3. + Het is niet dat Glennis iemand vermoord heeft. Ik mag Glennis ook niet maar ik vind wel dat de meeste mensen het tegenwoordig leuk vinden om een oordeel te vellen over een celeb en de straf voor diegene te bepalen. Mensen laat dat aan de rechter over, stel je toch niet zo aan . Pffftt

   • Kathy

    Jij praat er wel heel makkelijk over Deetjuh!! Hoe zou je het vinden als jouw zoon door een knokploeg in elkaar geslagen zou worden op zijn werk???
    Haar hele attitude is asociaal, ze heeft zelfs haar eigen moeder geslagen, hoe gestoord ben je dan.

 11. Jan

  Samenloop van omstandigheden?
  Alsof het Glennis is overkomen.
  Het was helemaal geen samenloop.
  Haar zoon deed iets dat niet mocht, hij werd daar op aangesproken en toen kwam Glennis met haar knokploeg het personeel in elkaar slaan.
  Daar is niks samenloop aan.

 12. Ruud

  Dit alles zegt genoeg toch?!
  Hypocriet gedrag van Glennis.
  Stoppen is het enige wat ze moet doen. De andere Ladies redden zich prima zonder haar.

  • W Cullimore

   Met Glennis erbij, neen sorry. Anderen worden gestraft voor hun fouten, waarom zij niet. De dames willen haar zelf niet de deur uitwijzen, maar de fans kunnen en mogen dat wel. Zij heeft de laatste tijd ook al dat ze dacht alles te mogen zeggen en te mogen doen. NEEN GEEN GLENNIS. Ik hoop de de overige dames goed hierover zullen nadenken.

 13. Sandra

  Ik ben enorm fan van ladies of soul, en zeker tot het tegendeel is bewezen zal Gledis op het pijnbankje moeten blijven. Maar hierin is het overduidelijk dat Gledis het pijnbankje al niet kon hebben. Zorg als ladies of soul dat zij jullie hier niet in meegesleept worden. Fan Sandra

 14. Rene

  Zeker ongeloofwaardig maar ze heeft wel talent om toneel te spelen om een excuus act op te voeren .
  Als de “ Ladies of Soul “ haar blijft steunen dan ben ik bang dat het einde oefening wordt voor de groep. Dus denk goed na ladies!!!

  • Dit is hetze maken om iemand die ja een flinke fout heeft gemaakt,dat is waar ,maar dit is iemand kapot maken ,lekker op afstand durven we. Dit vind ik walgelijke mensen.

   • Tino

    Beata, zeker een vriendin van Glenda??
    Jij als enige die alles prima vindt.
    Schandalig gedrag van haar en zij heeft zichzelf, haar imago en carrière kapot gemaakt en niemand anders!😤
    Ga je vriendin maar eens heropvoeden.

 15. Rutger Wiersma

  Erg jammer dat jullie niet geleerd hebben, om iemand te vergeven.
  Was het stom van haar, wat ze deed, ja zeker.
  Maar hier wordt er op gekikt om iemand kapot te maken.
  Ik hoop dat jullie nog een keer aan mijn woorden, terug denken, als je zelf uit gescheten word.

  • Als Glennis Grace mee doet ze zal door het publiek niet makkelijk gemaakt worden ze zullen haar niet besparen, het wordt een ramp feestavond ipv een gezellige avond, die ander dames denken simpel over maar zo werkt het niet, ja zeker die dames denken aan hun portemonnee maar wij gaan gelijk weg als er bij komt we gaan niet staan kijken naar een gewelddadige vrouw. Schandalig dat die andere drie dames geld belangrijk vinden dan eigen toekomst te vergooien voor iemand die geweld heeft gebruikt. We gaan het zien maar wij zijn zeker van dat een ramp avond wordt als Glennis mee gaat optreden.

  • Isolde

   Rutger dit asociale criminele gedrag is toch niet goed te praten?
   Dat jij dit prima vind zo’n laf excuus onbegrijpelijk.

 16. Madam komt er weer goed mee weg en dan kan ze weer gewoon doorgaan, het is een fantastische zangeres maar dit kan echt niet, en het word eens tijd dat ze haar zoon manieren bij brengt, normen en waarden!!!!

 17. Schandalig gewoon dit. Heb er geen woorden voor. Geen concert voor mij zoveel is duidelijk. Verkoop me kaarten niet eens gooi ze gewoon weg.

  • Louisa

   Dit is geen lady, mijn hond heet lady maar heel braaf.
   Een vrouw zonder normen en waarden met een onbeschofte zoon kan zich zelf
   nooit lady noemen .SORRY

 18. Johnny

  Iedere Bn-er zal voor de consequenties moeten instaan als je buitensporig gedrag vertoont, Ali, Marco, die ene van Linda, Mark, nog veel meer, en ook gleddis.

 19. Afca

  Ben nog nooit fan geweest van glennis. magre sorry nee schaam je je . Glennis batta je heet geen eens glennis grace schaam je je.

 20. Bad bad bad jammer ladies of soul 😪

 21. Robert

  Ladies of Soul als jullie zo omgaan met Glennis Grace, dan is het beste om ook te stoppen. Snel aub.

 22. Maria koevoets

  Eruit met die Glennis Grace met haar grote bakkes🤮

 23. Het wordt een ramp avond ipv een gezellig avond, met Glennis erbij , het vraagt om groot probleem, publiek zal haar niet besparen en de mensen zullen de show verlaten. Erg slecht voor de dames imago.

 24. Ichi

  Mensen kreeg kansen toch.

 25. Met Glennis erbij, neen sorry. Anderen worden gestraft voor hun fouten, waarom zij niet. De dames willen haar zelf niet de deur uitwijzen, maar de fans kunnen en mogen dat wel. Zij heeft de laatste tijd ook al dat ze dacht alles te mogen zeggen en te mogen doen. NEEN GEEN GLENNIS. Ik hoop de de overige dames goed hierover zullen nadenken.

  • Estelle

   Wijze woorden & goed gesproken SALLY, precies zoals 95% van het volk erover denkt. Respectloos naar de fans toe zo’n crimi erbij te hebben.

 26. Deetjuh

  Ik heb Glennis nooit gemogen vond haar een blufferige, arrogante ordinaire meid MAAR
  om nu the Ladies of Soul ( de andere ladies uit de groep) daar voor te straffen dmv boycot vind ik wel erg wraakzuchtig en onterecht. Juich dan niet als Glennis haar solostukje zingt en juich des te harder als de andere 3 meiden zingen maar boycotten vind ik te ver gaan. Zo straf je de gehele groep.😣

  • Riet

   @Deetjuh..jij hebt zo te zien wel heel weinig principes.
   Het gaat erom dat LOS het gedrag en laffe excuses van Glennis goedkeuren.
   Waardoor hun geloofwaardigheid ook eraan is. Snap je dat nou echt niet????
   Als ze respect voor zichzelf en hun publiek hadden, gingen ze de rechtszaak afwachten & nog beter haar dit jaar er sowieso niet bij willen hebben.
   Dus boycotten die dames, die het prima vinden erop los te knokken.

 27. Judith

  Glennis hoeft van mij daar absoluut niet te staan. Dat hele nep excuus is alleen omdat haar portemonnee begint te slinken. Ze kon het niet nalaten om nog maar eens te vermelden dat alles uit zijn verband was getrokken. Lesje in nederigheid zal deze dame goed doen. Misschien dat ze er wat van heeft geleerd.

 28. Olga

  Haha Dirk jij hebt wel humor 🤣
  Enige goeie is Candy Dulfer. Rest is vergane glorie.
  Vooral die asoo met die grote muil.💩

Geef een reactie