Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koffermeisje Miljoenenjacht haalt keihard uit naar Linda de Mol


Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Linda de Mol iemand op de set van een nieuwe tv-serie die vanaf september op SBS6 te zien zal zijn op staande voet heeft ontslagen.

De reden was dat Raphael Bouman die ook meedoet in de serie dacht op de set even leuk een foto van hem en Linda de Mol te maken en te delen op zijn Instagram account. Alleen kon Linda dit niet echt waarderen laat weekblad Story weten. 

Na dit verhaal kwam er ook een verhaal naar buiten van een koffermeisje uit het programma Miljoenenjacht. In dat programma staan altijd meerdere meisjes op het podium die alle koffertjes vasthouden en openmaken. Dit meisje liet weten dat ze er niet van staat te kijken dat Raphael is ontslagen. De regels rondom Linda als je met haar werkt zijn namelijk heel streng.

Zo zou je absoluut van de productie niet tegen Linda mogen praten. Je mag haar zelfs niet groeten als je haar ziet. Doe je dit toch dan wordt je meteen apart genomen en ontslagen.

Ook gaan er bizarre verhalen rond dat Linda weleens op een evenement met niemand direct sprak, maar dat ze altijd alleen dingen zei tegen haar assistente en die het weer tegen diegene zijn met wie Linda wilde praten. Dan stonde er drie mensen naast elkaar. De assistente in het midden en die zat alleen maar te luisteren en het dan weer door te geven aan diegene naast haar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is wat te veel geld hebben met je doet. De familie de Mol is krankzinnig.
Tijd dat ze van de buis gaan met zn allen.

Doet ze thuis ook. Vraag maar aan Jeroen🤣🤣🤣

Laat men nu eens gewoon naar zichzelf kijken ,hebben ze meer dan genoeg te doen ,en kunnen ze anderen met rust laten.

Helemaal waar

Helemaal met je eens!

Stelletje ranzige spanningszoekers verbeter de wereld en begin bij je eigen.

Zijn ze weer aan het zoeken om haar nog verder in de grond te trappen? Wat genieten die media ratten daar toch van he.🤦‍♂️😖

Laat die klote spelletjes allemaal verdwijnen met die z.g.n.b.nners.
Niemand kijkt meer…
Ook die vreselijke talkshows met die kerels van de buis..
Ook dat geouwehoer na een voetbalwedstrijd weg ermee..
Lekker makkelijk geld verdienen zo..
Gaat nergens over..
Gelukkig is er netflix onze favoriete zender…

Omhoog gevallen gewoonte…
Vaklui?

Ook een dergelijke houding kan intimiderend zijn! Het is nl. de smaak van de hoofdrolspeler die prevaleert… Anderen mogen niet zichzelf zijn…

Cultuurtje hoor.

Wat een bijdehand en een hoogmoed waanzin heeft die van de Mol, wie denkt ze wel dat ze is, kan beter die kerel van haar in de gTe houden, de mollen zijn uitgescheten in de tv wereld.

Ze denkt met die arrogantie dat ze wat is,maar juist het tegenovergestelde is het nu.Ze moet nu eerst maar eens goed nadenken wat wil ik nu gaan doen en van houding veranderen dat helpt misschien.🤪🤪🤪🤪

Arrogantie ten top mevrouw de mol

Linda de Mol is onderhand uit gerangeerd op de nederlandse tv.Ze moet eens in gaan zien dat ze met pensioen kan en de jongere generatie een kans geven.Vorige serie was ook geen succes trouwens.

Wat een slap gelul allemaal. Als BN’er kan je hier niks mee. Het is allemaal geneuzel vanuit één kant/perspectief van een “nobody” tot een “koffermeisje”. Dan moet je een grote meid zijn en zeggen aan deze poppenkast doe ik niet mee en opstappen.

Mocht t wel enige kern van waarheid hebben dan mag je je afvragen of die De Mol wel goed bij haar kokosnoot is.

Zo’n nitwit als het koffermeisje doet ook anoniem haar bakkes open. Stoer hoor! Dit zijn types die nooit iets bereiken in medialand en nu willen meeliften op een heksenjacht.

Het valt me op dat er altijd mensen zijn die alles voor zoete koek aannemen.
Wie weet is dit gewoon weer eens sensatie zoeken. Ik zeg maar zo, verbeter de wereld en begin bij jezelf, daar heeft menig iemand zijn handen vol aan.

Zo’n omhooggevallen koffermeisje doet ook haar bakkes open. Meedoen aan een heksenjacht omdat ze op eigen kracht niets kan. Verschrikkelijk laag zooitje.

Deze verhalen gaan al langer rond.
Linda de Mol kan alleen onder extreme omstandigheden excelleren. Dat zegt niets over haar integriteit maar wel over haar beperkingen. Linda is in wezen een heel gewoon meisje dat door omstandigheden in een rol wordt gedwongen en alleen kan overleven onder extreme randvoorwaarden.
Er is geen reden om jaloers te zijn op deze rijke succes vrouw.
Misschien had ze ook liever gewoon in de bloemen kiosk op de hoek willen werken waar ze zichzelf kon zijn.