Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol ontslaat model op tv-set na delen foto’s


Linda de Mol heeft een heftige periode achter de rug na alle onthullingen over haar inmiddels ex man Jeroen Rietbergen. Jeroen is één van de hoofdrolspelers van het misbruik schandaal rondom het programma de Voice.

Linda moest hierna even een tijdje bijkomen, maar schijnt inmiddels alweer aan het werk te zijn. Zo zou ze begonnen zijn met de opnames van een nieuwe tv-serie die vanaf september op SBS6 te zien zal zijn. Acteurs Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans en model Raphael Bouman zijn ook te zien in de serie. Alleen is er bij Raphael iets flink misgegaan.

Raphael dacht op de set even leuk een foto van hem en Linda de Mol te maken en te delen op zijn Instagram account. Alleen kon Linda dit niet echt waarderen laat weekblad Story weten. Hij zou de volgende dag niet meer welkom was op de set en is waarschijnlijk op staande voet ontslagen.

Raphael schijnt er behoorlijk geschrokken van te zijn en weet niet precies wat hij verkeerd heeft gedaan. Linda vond het blijkbaar geen probleem om samen met hem op de foto te gaan, maar toen Raphael deze foto deelde op zijn Instagram account is het misgegaan. Linda wil blijkbaar zelf haar moment uitkiezen wanneer ze weer besluit naar buiten te treden en dat is Raphael duur komen te staan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Linda blijft ook in zelfmedelijdende rol zitten.Ze bepaalt zelf wanneer mevrouw weer op televisie komt.Laat lekker weg blijven.Het is lekker rustig nu.

kinderachtig gedoe!

Tsja, maar wie wilt er tegenwoordig nog met iemand van de fam de Mol op de foto?
Ikzelf zou voor iemand anders,die ook veel jonger is , gaan

Pffff begint Linda de Mol weer te zeuren. Heel veel bn’ers veroorloven zich macht…..die tijd is GEWEEST. Zijn groot geworden door sympathie van kijker, luisteraar etc maar daarom hoeven ze niet naast de schoenen te gaan lopen. Hoog in de bol. Gun de jongere generatie maar wat meer, hopelijk kunnen die wel normaal doen. Wilde het hier maar even neerleggen.

Linda linda .heb jij nog steeds niks geleerd dan .misschien eens in de spiegel kijken . Tijd van macht en mensen te gebruiken is voorbij.is niet meer van deze tijd 2022 . En als je niks meer kunt hebben .van anderen
Moet jij gewoon verdwijnen uit beeld .zo leuk ben jij nou ook weer niet om naar te kijken …….