Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Bizarre onthulling dochter Marco Borsato


Jada Borsato de 19-jarige dochter van Marco Borsato wil niets liever dan beroemd worden. Ze probeert al langere tijd aan de weg te timmeren als zangeres en is zelfs gaan acteren. Ze speelt de rol van Abby Rose in de soap GTST.

Laatst nog was Jada behoorlijk boos. Jada vond het namelijk jammer dat door alle ophef over de aantijgingen rondom haar vader haar debuut in GTST ondersneeuwde. Jada maakte haar eerste opwachting in GTST net toen de hel over haar vader losbrak.

Nu laat Jada op haar Instagram account weten dat ze al 7,5 jaar een relatie heeft met haar 21-jarige vriend Roeland. Even terugrekenen dat zou beteken dat de 19-jarige Jada toen tussen de 11 en 12 jaar was en haar vriend 13 of14 jaar was toen ze een relatie kregen. Dat is best bijzonder toch.

Eerder zei Jada er het volgende over:

 ‘Het begon als een jeugdliefde en het groeide uit tot een mooie relatie. Vandaag kan ik me geen leven zonder jou voorstellen. Jij bent het eerste waar ik ’s ochtends mee wakker word en het laatste waar ik ’s avonds mee ga slapen. Je bent niet alleen de liefde van mijn leven, je bent mijn soulmate, mijn beste vriend en ik leer elke dag weer van je.’

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze wil niets liever dan beroemd worden? 👍
Zo!
Niks doen en veel geld krijgen, dat zou iedereen willen!
Beroemd zijn valt ietsje beter dan aardappelen tellen of vakken vullen bij jumbo. 😉

Wat een nare jaloerse reactie……:-(

Met niets doen word je niet beroemd !!!

Met niks doen word je niet beroemd !!!

Ik weet nu pas dat “Abby “de dochter van Marco Borsato is, leuk. Zo lees je nog eens wat.

Je hele leven je opwachting moeten maken in spelletjes en b-quizzen, dat lijkt me pa echt hel!!

Geweldig meisje het ligt niet aan leeftijd maar aan geluk
Er zijn zoveel mensen die hebben aan de eerste liefde genoeg om gelukkig te zijn
Blijf in je zelf geloven

Triest voor haar dat het de dochter van …………. is. Dit achtervolgt haar het hele leven. Zij kan er niks aan doen dat haar vader behoorlijke misstappen heeft gemaakt.

Ook bang dat ze geen kerel kan krijgen weet niet eens wat het leven inhoud zogenaamde bijdehand puber

Ze is niet bang want ze heeft er al een !!!

Met andere woorden, ze is boos dat haar carrière niet verder van de grond komt, zwijgende over de slachtoffers…
typisch…

Los daarvan… De dochter kan niet verantwoordelijk worden voor de acties van de vader toch? Vraag dat maar eens na aan Kok. O nee dat kan niet meer. Vraag maar na aan Maxima.

Algemeen bekend, dat hij toen al met hun mee op vakantie ging toen was ze elf jaar werd toen al schande van gesproken.

Zure muts

Nou de leeftijd van wanneer ze verkering kreeg is niet zooo bijzonder maar tegenwoordig kan iedereen beroemd worden,begin een YouTube kanaal zou ik zeggen luxe problemen. Er zijn serieus ergere dingen waar je je druk om kan maken pffffff en niemand gunt iemand het daglicht in de ogen ,gedoe om niks

Wat haar vader wel (of niet heeft) gedaan, staat helemaal los van Jada. Zij hoeft niet te boeten voor de fouten die een ander maakt. Ze zal het al zwaar genoeg gehad en nu nog steeds hebben, maar ze kiest haar eigen weg. Dat is een teken van kracht, niet van zwakte. En hoeveel jongens en meisjes dromen ervan om beroemd te worden? Veel. En vele liften mee op het succes van een ouder, broer,zus,neef enz.

Een beroemde vader hebben heeft voordelen, een kruiwagen om actrice te worden en nadelen, de confrontaties over de misstappen van je vader. Zo werkt dat nou eenmaal!

Wat is hier nou bizar aan????????