Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

In dit luxe huis woont Glennis Grace


Glennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Vorige week maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Glennis viert op dit moment vakantie op Curacao met haar vriend die overigens ook betrokken was bij de vechtpartij in de Jumbo. Nu lijkt het erop dat ze Nederland even ontvlucht is voor alle kritiek op haar en op de Ladies of Soul.

Maar zodra Glennis terug is in Nederland zullen haar financiële zorgen weer beginnen. Eerder bekeken we al haar eigen vermogen van haar B.V. en dat zag er niet goed uit. De vraag is dan ook voor hoe lang Glennis nog kan genieten van haar peperdure stadsvilla in Amsterdam. Ze huurt dit huis voor maar liefst 4000 euro per maand. Als het Ladies of Soul verhaal de andere kant opgaat en Glennis er toch uitgezet wordt heeft ze echt een groot probleem.

Hieronder de foto’s van Glennis haar huis:

Foto’s: Funda.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maak ze maar dakloos smerig wijf

Helemaal mee eens Wim!👍

Net als in USA zo’n familie uit hun huis gooien, als kind zich crimineel gedraagt.
En hierbij moeder natuurlijk ook zelfs.
Zo komt zij er alsnog mee weg, gelukkig zegt alles wat op camera genoeg, die liegt niet. Heropvoedkamp voor ma & zoon!😤🖕

Het lijkt wel een ontmoetingsruimte voor bejaarde flatbewoners uit de omgeving Ha Ha Ha
Nou, lekker relaxt wonen hoor, waar de hele omgeving op je bord en in je tuin kunnen neerkijken, ik zou er niet eens voor nop willen zitten.
Voor dat geld [en veel veeeeeeeeel minder] is er wel wat beters in een mooie omgeving te vinden MET privacy!

Glennis is een grote schreeuwlelijk
Met haar arrogante kind over het paard getild lelijk ventje ik hoop dat heel Nederland nooit meer naar 1 optreden van haar gaat kijken wie denkt ze wel dat ze is ,hoop echt dat ze in de bijstand terecht komt en nooit geen baan meer zal krijgen kijken of ze nog een keer met haar knokploegje naar de Jumbo gaat ze moest zich kapot schamen hoop dat ze naar de voedselbank moet met haar lelijke kind dat wens ik haar einde Glennis !!!!!!!!

Ik denk dat deze reacties geen nut hebben en dat deze mensen al geen fan waren van haar zielige mensen wat gebeurt is is niet goed maar wacht op de uitspraak voor je iemand in de grond trapt

R

Precies Carla!
Goed verwoord en precies zoals 98% van NL erover denkt en als we geluk hebben de rechter ook straks!!!

Glennis….sneu.

Al die mensen die kritiek hebben op Glennis Grace, wat hebben uw kinderen vandaag gedaan? Wanneer zijn jullie voor het laatst verhaal op school gaan halen voor jullie prinsen en prinsessen?

Say its.. in ieder geval geen mensen in elkaar geslagen.
En roken op hun 15e.
En roken on een supermarkt!
Opvoeding heet dat, zodat ze normen en waarden meekrijgen.
Dat heeft dat gajes van Glenda niet meegekregen.

Wij gaan niet met een knokploeg op pad dat is het verschil.

Goh dat ik dan tussen die alcohol, pillen vretende, lachgas snuivende kinderen woon, hoe zijn ze zo geworden, heus niet toen ze op zichzelf gingen wonen.
Metro Rotterdam 15 jaar terug Zevenkamp richting Centrum, allemaal jongens en meisjes met een fles drank de metro in, bij het centrum aangekomen hadden ze alles opgelopen, en de lege flessen in de metro achtergelaten, niemand die er wat van zei, anders kreeg je een grote bek of werd je doir deze grote groepen wel in elkaar gemept.
Jouw kinderen doen zoiets niet, daar ga jij vanuit. Of ze zitten de hele dag thuis. Zie hier kinderen hangen in de vrieskou, als ik vraag waarom ze niet gezellig thuis gaan zitten, dan is het antwoordt mag niet van onze ouders. Wat een opvoeding.

Nou, nou, wat een overdreven verhaal “ravage en mishandeling van minderjarige personeel”. Dezelfde personeel heeft eerst haar zoon tot bloedens toe mishandeld, maar daar heeft niemand het over. Er wordt alleen maar op Glennis ingehakt.

Ja hoor geloof je het zelf Elaine, vriendin netjes zeker van aso Glennis!😜
Hij heeft agressie gebruikt, nadat ie aangesproken werd op roken in supermarkt.
Video liegt er niet om, bewijs kan hij zich niet uitliegen net als dat schorem van een Glenda.

@Elaine, hopelijk voed jij je kids beter op.
Zo te horen mogen die van jou ook alles uitvreten wat god & de wet verboden heeft.
Hopelijk zijn dat niet van die etters met respect voor niemand & in en in verrot tot op het bot.

Wat een fantasie ELAINE alsof personeel zomaar op iemand gaat inhakken.
Naïef wijffie ben je dat je die onzin van je favo bn-er gelooft.😂

Haar zoon liep provocerend met een e sigaret door jumbo.Er was toen een mondkapjes plicht waar ook hij zich aan moest houden.En als je dan gewaarschuwd word en je gaat gewoon door ja dan heb je kans dat je word buiten gezet.Moet je niet gaan janken bij je moeder die vervolgens met een knokploeg de jumbo gaat verbouwen.

Ah ja juhh, ik mag die vrouw voor geen meter maarrr ze mag in haar villa wonen, en vakantie houden daar heeft ze voor gewerkt. Zij en haar zoon hebben een groffe fout gemaakt maar hoe veel en hoe lang moet zij daar nog voor boeten? Alsof wij zulke heilige boontjes zijn. Ze heeft haar excuses gemaakt. Vergeef en vergeet .

Tja, dan had je je moeten gedragen

Ik meende dat ze in een woonwagen woonde ze is toch een echte tokkie 😜

Alsof alle mensen die in een woonwagen wonen allemaal tolkien zijn .
Daar is meer respect onder elkaar dan bij menig huishouding die in een huis wonen , daar kunnen nog veel mensen van leren .

Hè wat heb het met een woonwagen te maken. Zijn dat geen gewone mensen.

Ze kan van de Jumbo vast wel een doos voor onder de brug krijgen

Bert
Weer een vooroordeel over woonwagenbewoners. En wat hebben jouw kinderen of naasten niet voor verkeerds gedaan?

Fina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Te grote mond te grote schoenen aan getrokken ze dacht dat ZE de zangeres was van Nederland ….dat dacht ze helaas hoogmoed komt ten val

Met zoveel geld , waarom geen eigen woning ?

Deetjuh
Zij hebben een crimineel feit gepleegd!
Jij hebt misschien ook een strafblad en vindt dit ws heel normaal.
Maar het bagatelliseren hiervan is wel heel hypocriet. Dit is wat anders dan een ‘foutje’.
Zij valt telkens in dezelfde agressieve fouten. Zoals je weer heeft ze ook haar moeder geslagen. Zij is gestoord jouw favo miss borderline!

@Kim,
Goed ze heeft haar moeder geslagen en de Jumbo verbouwd, dat zijn fouten ja. Maar waarom is dat jouw hoofdpijn of heeft ze jou ook onder handen genomen ? Niemand is heilig, ook BN”ers niet zo blijkt maar weer en ook jij of je dierbaren niet. Die griet Glennis staat zo ver van je af ze weet niet eens dat je bestaat. Dat men haar d”r huis en carrière mis gunt door dit incident is pure jaloezie en afgunst. Haat is ook een enge ziekte Kim … Ga ermee naar de dokter meid. Vergiffenis schenken kost niets. En vooral als je hier helemaal niets mee te maken hebt. Je bent gewoon jaloers op Glennis haar bezit en luxe leventje. Je geeft geen moer om haar moeder of de Jumbo… Geef toe, je kent de slachtoffers niet eens. Niemand van jullie 😳🤭

Deetjuh..duidelijk volop asoo & tokkie als je alles goedkeurt.
Jij bent duidelijk ook precies zo’n agressieve schreeuwbek als ugly Glennis.
Ga maar lekker knokken met je favo friend Glennis.

Ze heeft een fout gemaakt maar om nou haar zoon uit te schelden vindt ik onder de maat , ik vind haar best wel een goeie zangeres . En wat haar uitstraling betreft. Ze is een rasechte Amsterdamse en heeft haar hart op de tong zitten. Veel onbekende mensen zouden ook zo reageren en zij ligt onder een vergrootglas. Niet dat ik het goedkeur maar ze heeft excuses aangeboden. KLAAR.

Mensen mensen, wat heerlijk om iemand af te breken he? Toen ze in de VS was, vond iedereen het prachtig. Ze heeft een fout gemaakt. Jammer. Kan ze nu opeens niet meer zingen? Is haar stem verdwenen? Ze is een goede zangeres en haar privéleven interesseert mij niet. Allemaal sneue reacties van mensen, die nog geen 3 woorden zonder fouten kunnen schrijven. Hou op, het incident is verleden tijd. Ze heeft genoeg over zich heen gehad. Get a life!

Vriendjes Bruno & Lizz vinden alles okay wat de psycho crime Glenda uitvreet.
Blijkbaar zelf de mentaliteit!
Walgelijk!🤮