Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe schokkende onthulling over mishandeling door Johnny de Mol


Shima de ex van Johnny de Mol beschuldigt hem van hele heftige dingen. Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en in die aangifte staat onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Maar dat blijkt nog niet het hele verhaal, want Johnny ontkent alles. Hij heeft zelfs gezworen met twee vingers in de lucht in zijn eigen talkshow HLF8 dat er niets van waar is.

Nu komt Jan Roos gisteren in Roddelpraat met een schokkende onthulling over deze zaak. Jan Roos zegt namelijk dat hij bewijs heeft dat de familie de Mol de drie getuigen die er waren tijdens de mishandeling van Shima in de Harbour Club in Amsterdam zwijggeld heeft betaald.

Volgens de aangifte die Shima deed heeft Johnny haar een vuist in het gezicht geslagen die avond in de Harbour club. Één van die getuigen was volgens Jan de bedrijfsleider van de Harbour Club en die zou Shima nog hebben helpen opstaan toen ze door de vermeende vuistslag van Johnny op de grond viel.

Jan Roos zegt er het volgende over:

“Daar komt-ie, en het is echt waar, het is geen gelul: Johnny de Mol óf John de Mol, alias familie De Mol, heeft alle getuigen van die vuistslag in The Harbour Club in Amsterdam in 2015 vijfduizend euro betaald. Honderdduizend procent waar. Geverifieerd met bron en bewijs.”

 “Maar ik kan wel een naam noemen. Ook de zoon van de eigenaar van The Harbour Club heeft vijf ruggen gekregen – want die was er ook bij – van de familie De Mol om z’n smoel te houden.”

 “Honderdduizend procent waar. De familie De Mol heeft meerdere getuigen, en hier gaat het dan over drie getuigen, drie mensen waren daar getuige van van die vuistslag, die hebben alledrie vijf ruggen gekregen om hun bek te houden. En daar ligt natuurlijk het hele grote probleem.”

“De familie De Mol heeft onbeperkt macht, maar nog erger: onbeperkt geld. Deze jongen had natuurlijk allang al in de gevangenis moeten zitten. Nee, die zit niet in de gevangenis, die zit op de televisie die talkshow van hem te presenteren, waar alle BN’ertjes, politici en andere pleefiguren gewoon bij gaan zitten.”

“Bij iemand die structureel zwaar onder de dope en drank een vrouw naar de tyfus slaat. Dat mag dan wel, omdat je de zoon bent van John de Mol, en dan koop je gewoon je getuigen af. Dat is er gebeurd, dames en heren, jongens en meisjes.”

“De man heeft natuurlijk een gewelds- en agressieprobleem. Die kan zich moeilijk inhouden. Als je dat dan voedt met drank en drugs, dan helpt het niet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allegemeen bekend
Dat fam de mol alles afkochten
Als de zoon maar.geen blaam had.
Kan je toch weer zien dat het een oneerlijk
Zootje is als er maar geld is.

Men moet toch weten waar mollen zich thuis voelen !!!!Ja juist hahaha

Sorry maar ik geloof Johnny, toevallig bekende Johnny een flinke tijd geleden dat Shima degene is die hem tiranniseerde. Ik weet nog dat ik toen met hem te doen had.
Die Shima girl is de agressieveling, niet Johnny. Ik denk dat men de achtergrond van Shima moet onderzoeken. Johnny heeft zich nooit agressief uitgelaten tegenover vrouwen. De fam. de Mol staat flink onder vuur en die Shima maakt daar nu gebruik van. Triest voor Johnny

Ik geloof er niks van. Sensatie zoekers. Mocht het wel zo zijn dan wacht je geen 7 jaar voor je aangifte doet.

Ik geloof er ook niet is van die griet is uit op geld, een schikken nog en omdat de familie al met problemen te maken heeft zullen ze ws akkoord gaan. Wauw wat mensen allemaal niet doen voor geld.

Beetje weinig die 5 ruggen ,en Ik ben echt niet het type die het onderste uit de kan wil ,ben ook geen afzetter.maar ik zou eisen dat ze me 10 ruggen gaven.

Maar ik zal je één ding zeggen: deze “dame” kaas is zeker niet heilig in deze. Mevrouw ziet haar kans schoon om de familie eens flink uit te knijpen. Johnny zal ongetwijfeld een klap hebben uitgedeeld, maar zeker verdient. Deze mevrouw is in staat om telkens weer het bloed onder je nagels vandaan te halen. Mag hopen dat het haar ditmaal niet gaat lukken om op deze walgelijke manier aan poen te komen. Zet ‘m op Johnny!!

Onzin..je slaat NOOIT…een vrouw…let op NOOIT dus !!!

@Els,
Sorry maar ik denk dat je nog een beeld hebt van een vrouw als zijnde lief, en hulpeloos, meid tegenwoordig zijn vele vrouwen dit intussen niet meer, ze zijn gemeen en gehaaid en vaak zijn ze de eerste die een klap uit delen. Mannen mogen geen vrouwen slaan maar vrouwen mogen ook geen mannen slaan. En die Shima is een gehaaide narcist als je dat maar weet.

Geloof die ouwehoeren van het kanaal vader en zoon twee gekken die de hele boel opruien en jaloers op de Mol dat zij niet zoveel verdienen maar niemand gaat toch zoveel geld neerleggen aan deze twee gekken de. Een schreeuwt nog harder dan de ander die het weer uitgilt om zijn eigen stomme grappen weg bergen in een psychiatrische instelling die twee

Wie zegt dat de foto’s van Shima echt zijn????
Die kan ze ook van internet afgehaald hebben.
En haar arts geld geboden hebben, om aan te geven dat zij het is.
Zij hebben met elkaar gevochten zoals ik las, dus agressie van beide kanten.
Daarbij zij heeft een villa in Saint Tropez en berg geld ontvangen als zwijggeld en dat heeft ze geaccepteerd destijds. En nu het op is, ze ineens alsnog weer aanklagen, omdat ze niet weer een smak geld storten.
Geldwolf in schaapskleren is zij, met haar gemene uitstraling en lach. Eng bijna.
Benieuwd of de waarheid uitkomt.

Die Shima deugt ook niet.
Probeert er gewoon een slaatje uit te slaan.
Gewoon een wolf die geld ruikt.