Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar moment Peter Gillis zorgt voor woede bij kijkers


Gisteren was te zien hoe Peter Gillis in de serie Massa is Kassa zijn 60e verjaardag vierde. Peter vierde het in zijn eigen villa met zijn familie. Hij kreeg wat leuke cadeau’s van zijn familie alleen het cadeau van zijn eigen kinderen was toch wel echt heel triest.

Mark en zijn broertje gaven namelijk een goedkoop flesje parfum van de lokale drogisterij aan Peter. Veel kijkers vinden het bijzonder gierig dat zijn kinderen zo een goedkoop en nietszeggend cadeau geven aan hun vader die 60 jaar is geworden.

Hieronder een aantal reactie’s op Twitter van boze kijkers:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan heeft men niet goed gekeken.De kinderen gaven ook een beeldje kado van hun drieen .Door iemand gemaakt.Zal dus niet zo heel goedkoop zijn geweest.
Het kado van Nicolle,weekend Antwerpen, zal hij zelf wel betaald hebben

Ze hebben toch ook dat beeld gegeven waar zijn kinderen op stonden
Wat ligt iedereen ou toch te zeiken

Volgens mij hebben ze ook nog een speciaal beeldje van hun drie-en gegeven. Dus niet alleen een “goedkoop “flesje parfum.

Goed kijken mensen.Peter kreeg ook nog een beeld van zn kinderen en niet alleen een geurtje van de drogist.Eerst kijken en dan pas gillen.

Werken misschien wel voor prakties noppes zoals het gemiddeld (inwonend) personeel , wat geeft z’n Nicolleke trouwens ; 10 rittenkaart handjes wapperen ?