Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg met de grond gelijk gemaakt


Monique de ex van Andre Hazes of is het toch de huidige vriendin van Andre Hazes. Er is werkelijk waar geen touw meer aan vast te knopen. Maar wat we wel weten is dat Monique maar al te graag weer een relatie wil met Andre. De vraag is of Andre dat ook wil en daar lijkt het nu wel weer op.

Monique is Andre namelijk achterna gevlogen naar Amerika waar Andre zit om het laatste deel van zijn docu op te nemen. Monique plaatste zelf een statement online en dat was eigenlijk een soort van bevestiging dat de twee het wellicht weer zouden gaan proberen om een gelukkig gezinnetje te gaan vormen.

Yvonne Coldeweijer ging zelfs nog een stapje verder en beweerde dat als de twee terug in Nederland zijn ze het officieel maken en dat ze zelfs hun trouwplannen bekend zouden maken.

Maar goed doordat Monique hem zoveel kansen geeft en continue achter zijn reet aanloopt wekt ze ook irritaties op. Ook de bekende sportpresentator Harry Vermeegen die eerder al keihard uithaalde naar Glennis Grace en Johnny de Mol irriteert zich mateloos aan Monique. Harry haalt dan ook keihard uit naar Monique.

Harry zegt er het volgende over:

“Onze Dreetje blijft het gewoon keurig buiten de deur doen en moeder Teresa blijft thuiszitten in Berken en Rodenrijs in afwachting elke keer tot haar duifje weer binnen komt vliegen. Haa! Het is me een toestand!”

“Ze zeggen ook nog eens een keer: ‘Ja, maar het is zo goed dat we samen op reis gaan, want het is zo goed voor de kleine Dreetje.’ Ahhh, de kleine Dreetje ineens! En dat soort dingen, hè!”

“Dat melodrama, dat valse sentiment irriteert me zo! Want nu is het ineens: ‘Ohhh, het is zo belangrijk voor het kleine ventje!’ En hoe belangrijk was het voor het kleine ventje toen de grote Dré er steeds vandoor ging en wegging van huis? ‘En toen was ons kleine mannetje níet belangrijk?’ Ach, hou toch op!”

“Er moeten twee dingen gebeuren: onze Dré moet gewoon weggaan daar, lekker op zichzelf gaan wonen en achter z’n zak aan en achter de dames aan, klaar. En Moontje moet gewoon iemand gaan zoeken van d’r eigen leeftijd en gelukkig verder leven.”

Hieronder het filmpje waarin Harry keihard uithaalt naar Monique.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij heeft helemaal gelijk !!! Hoe kan een vrouw zich zo laten vernederen, ik heb er geen woorden voor. Eerst had iedereen nog medelijden met haar, maar nu… Wat een zielig vrouwtje is dat geworden. Zou ze het voor het geld doen of voor de roem ??? We wachten deze soap maar weer af.

Ten eerste ze loopt achter zijn credit card aan en de kleine Dreetje is de joker!
Ten tweede, het is niet kwestie of zij hem terugneemt maar of hij haar terugneemt!? Dit gaat nooit gebeuren.
Langzaam mensen krijgen dikke hekel aan die muil van haar .

Moontje is 10 keer erger dan Racheltje!

🍕🍕🍕

Haha dus Dat die ouwe taart ze moet iemand van haar eigen leeftijd zoeken

Die man heeft overschot van gelijk. Uitgekookte dame, Westenberg is zoals Rachel, enkel uit op permanente aandacht en materiële luxe parasiterend op Hazes geld en huisvesting. Vandaar dat beide dames elkaar niet kunnen luchten, ze zijn beiden op hetzelfde uit. En kind wordt inderdaad als “smoesje” gebruikt net als haar “dierenliefde” om goed scoren te bij haar naiëve volgers op sociale media. Moeder Teresa wachtend op haar “blauwen geschelpten” (Vlaams voor duif) moest hartelijk lachen om deze beeldspraak. Nagel op de kop. De “boekskes” zullen weer smullen.

helemaal mee eens

En gelijk heeft tie..precies wat ik al eerder schreef

Waar bemoeit iedereen zich mee laat hun toch met rust .altijd een oordeel klaar bah .nee jullie zijn perfect

Gelijk heb je!

Nu iedere man mocht willen een vrouw te hebben die zoveel om je geeft.
Door dik en dun door het leven,

Hallo hebben jullie nu niet meer te doen dan naar andere te kijken ’s hun nou zo gelukkig zijn moeten ze dat zelf weten een ding is zeker dat jullie ook eens een keer naar jullie zelf moeten kijken in plaats van naar andere dit zeg ik er nog over en verder vind ik dat roddelen niet leuk want ieder huisje heeft zijn kruisje

Wat “volwassen ” mensen zichzelf aandoen moeten ze zelf weten, daar kiezen ze zelf voor. Maar dat kleine jochie die kan zelf nog niet kiezen. Wat houd die hier allemaal van over. Ik heb als kind ook veel nare dingen mee gemaakt. Raak je nooit meer kwijt en daar moet je mee leren te leven. Dus voor dat kind vind ik dit heel erg daar moeten ze eens goed over nadenken.

Ik zou graag van deze onzin verlost eorden, maar mijzelf afmelden is een veel te ingewikkeld proces. Dat zal wel met opzet gedaan zijn. Zou u zo goed willen zijn om deze onzin niet meer naar mijn mobiel te sturen.? Bij voorbaat dank.

Ze gaan trouwen !die twee houden van elkaar daar doet leeftijd niets mee waar bemoeien jully je allemaal mee!

Joh,geloof je het zelf?

Monique is gewoon een lekker wijf. Die Hazes junior verdient haar niet. Zijn vader was ook zo’n goorlap als die tenminste zijn vader wel is.

ik heb al ’n video gezien waarin André Monique mèt ring weer ten huwelijk vraagt en zij nog JA zegt ook……………… hoezo weet dat niemand?

Waar kan ik die filmpje zien dat Andre haar vraagt ??

oh sorry! is nog oude versie 🤔

😂😂😂

Die Westenberg is gewoon een eenvoudige, weinig slimme golddigger die niet weet hoe ze zonder Hazes’ centjes zou moeten rondkomen.
Best triest.

Ze kan voor haar centjes werken. Voor de oefening villa waar ze inwoont kan zij zelf schoonhouden.

Helemaal met Harry Vermeegen eens. Vreselijke aanstellerige golddigger. Volgens mij wil ze Andre gewoon terug omdat ze als ” mevrouw Hazes” in de publiciteit kan staan. En voor de centjes natuurlijk…

Wat een walgelijke reacties hier! Ieder mens heeft het recht om zijn/haar eigen leven te leiden. Heb toch eens respect voor ieder zijn manier van leven!

Van deze hypocriete commedia dell’arte en lulkoek Westenberg, word je toch niet blij. Walging is inderdaad de goede woordkeuze en emotie. Haar theatertje doorprik je.

Laat ieder leven hoe hij of zij wil.
Bah wat een commentaren ook.
Hun bemoeien zich toch ook niet met jullies leven! !

Ach weer iemand die niet werkt En dan is het makkelijk iemand anders de grond in trappen ..Mijn advies kijk eerst eens naar jezelf voordat je je mond opendoet om over iemand anders te zijn en Vr groet Ellie

Als ik het allemaal zo lees dan heeft bijna iedereen een perfect leven. Wat Aaf ook zegt.Laat die mensen leven zoals ze leven willen Zoveel kritiek op die mensen Net of wij het allemaal zo goed doen! Laat ze gewoon hun eigen zaken regelen .Want ik denk dat iedereen genoeg aan zich zelf heeft !!!