Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace gesloopt door deze bn’er


Glennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Glennis , haar zoon en haar vriend werden opgepakt door de politie en ze moeten binnenkort voorkomen bij de rechter. Maar na de vrijlating bleef het lang stil rondom Glennis en iedereen verwachtte op zijn minst een excuses. Maar deze kwam pas enkele dagen geleden en de reden hiervoor was om te kotsen.

Een paar dagen geleden maakte Glennis haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Sportjournalist Harry Vermeegen heeft een filmpje online geplaatst waar hij keihard uithaalt naar de Jumbomepper. Hij gelooft helemaal niks van de oprechtheid van tokkie Glennis. Harry haalt Glennis dan ook volledig door het slijk.

Harry zegt er het volgende over:

“Als jij een moederinstinct hebt en die is zo verschrikkelijk leuk primitief, dan had je die zoon van jou gelijk bij z’n kladden gegrepen en gezegd: ‘Ben je nou helemaal besodemieterd om je daar zo te gedragen bij de Jumbo?’”

“Dát had jij moeten doen. Je had je zoon moeten terechtwijzen, want je denkt toch niet dat het personeel van de Jumbo daar een beetje mensen in elkaar gaat slaan? Natuurlijk niet! Die zijn juist opgeleid om klantvriendelijk te zijn! Ja, ja! Zou het dan misschien aan je zoon hebben gelegen? Precies! En dát had jij moeten denken.”

“Kom op zeg, hé! Je bent daarheen gegaan, Glennis, met een knokploeg! Stond die klaar? Stond die klaar in de gang bij jou thuis? ‘Ooooh, we zijn er klaar voor!’ Nee, die heb jij moeten bellen! Van: ‘Kom op, allemaal mee, bij mij komen!’”

“En tóen moest je nog eens een keer helemaal onderweg naar de Jumbo toe. Dus al die tijd had jij kunnen denken bij jezelf – en toen was je waarschijnlijk al bij 1.000 of 2.000 met tellen: oh, ik ben hier met onzin bezig, oh ben ik hier misschien bezig mijn carrière in een Kliko te gooien? Ja, dat had je kunnen denken!”

“Dat heb je niet gedaan. Nee, jij dacht bij jezelf: ik zal ze daar godverdorie bij de Jumbo! Jij ging gewoon ordinair als een viswijf tekeer daar. En dát heb je gedaan! Dan moet je niet nu met zo’n videootje komen. Dat lijkt nergens op.”

“Jij moet voorlopig lekker wegblijven, helemaal niks doen, heel stil zijn, wacht je rechtszaak af en dan na anderhalf of twee jaar kun je weer eens voorzichtig beginnen met zingen.”

Ook Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografieën van Martien en Erica Meiland haalde gisteren keihard uit naar Glennis Grace. Hij noemde haar zo dom als het achtereind van een varken.

Hieronder het filmpje van Harry Vermegen:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij heeft gelijk

Ga helemaal stuk, hij heeft gelijk , met een elektrische sigaret in de winkel ik heb het nog niet meegemaakt, meschien heeft ze dat joch van der geen normen en waarden geleerd, mijn kids zullen dat niet in hun hoofd halen, hoor.
Ik zou de mening overnemen van Harry Glennis Grace,

Niemand moet naar hun optreden gaan.
Die excuses van haar gelooft toch niemand.
Ze ziet natuurlijk weer dollar tekens en denkt laat ik het maar doen zonder dat ik het meen.

Ik denk dat haar sisters of soul , hier hun.eigen graf graven. Want deze dame heeft alleen spijt van het geld dat ze anders misloopt. En bovendien zou ze zelf nooit op het idee gekomen zijn.

Op dr insta staan alleen beperkte opmerkingen Mevr de knokker wil geen negatieve reactie’s.Ze liegt zo hard dat ze zich zelf gelooft.

Harrie en Jan.
Jullie hebben helemaal gelijk.Het was totaal niet oprecht.Dat de lady’s of soul hier in trappen is te triest voor woorden.

Helemaal mee eens harry 👍zou maar goed nadenken als ik die ladies of soul was!!!

Fatastisch en heel goed verwoord, Harry. Maar of ze er iets van leert? Volgens Dijkgraaf niet: zo dom als het achtereind van een varken.

Helemaal gelijk Harry Vermeegen. Ze heeft haar zoon helemaal geen opvoeding gegeven, zoals respect voor de ander. Dat doet ze zelf ook niet. Altijd die grote waffel. En denken dat alles om haar draait . Die zoon was fout, maar dat snappen ze niet.

Hahahaha, ja onze Harrie heeft het helemaal goed! Als ik zoiets als de zoon van Glennis had uitgehaald, en zo thuis zou komen. Dan kreeg ik nog een pak slaag bij, daar werd je niet vrolijk van. En dan nog werkstraf thuis. Mag niet gaan voetballen. Maar er werd je wel naderhand uitgelegd waarom, en je verteld dat ze toch van je hielden.

Dit is met de meeste BN’ers het geval, bescheidenheid is niet hun grootste sterkte. ( een understatement)

Hoe dom kan jij zijn!
Dus Glennis.
Nee geen respect voor haar.

Hihihi lach me kapot om de reacties. Een stelletje haters die geen raad weten met hun hypocriete gedachten goed. Harry is een oude brompot die graag nog iets wilt betekenen voor in de wereld van nu. Bner hahaha een grote bende die over de rug van anderen willen scoren.

@Djaks; Bevriend met crimi Glenda????
Jii bent de enige die haar tokkiegedrag okay vindt.😜😝

Djaks jij bent zeker zo’n vriendje uit Glennis knokploeg.
Die mishandeling van Jumbo personeel okay vindt.
Elk nornaal weldenkend mens vindt haar gedrag walgelijk.

Wat heeft hij gelijk. Ze kan nog een cursus gaan volgen hoe je kinderen moet opvoeden. Je kind is geen heilige Glennis !

Ik ben het helemaal met Harry eens!!!

Wat is jouw alias? Zeker vriend of familie van dat asowijf?