Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende onthulling over Andre Hazes


Privé-baas Evert Santegoeds  heeft te horen gekregen dat we voorlopig nog niks gaan horen of zien van Andre Hazes. Volgens Evert wil Andre zich volledig gaan richten op het herstellen van zijn relatie met Monique.

Monique vloog enkele dagen geleden Andre achterna. De twee zitten nu samen met hun zoontje in Amerika. Volgens veel mensen was dit duidelijk een liefdesverklaring van Monique dat ze er weer volledig voor wil gaan ondanks dat ze zo vaak gepijnigd is door Andre.

Volgens Evert betekent dit ook dat Andre zijn carrière voorlopig op een zijspoor zal belanden. Naar ons weten is dit alle lange tijd het geval, maar volgens Evert duurt het nog tot eind 2023 voordat Andre een comeback maakt en op het podium verschijnt.

Dat zou beteken dat Andre in totaal 3,5 jaar niet zal optreden en in de burn-out heeft gezeten. Dat is absurd en hopelijk is hij hiervoor heel goed verzekerd.

Het verhaal dat Monique een tweede kindje van Andre wil kunnen we dus ook nog niet helemaal van de baan schuiven nu de twee weer bij elkaar lijken te zijn. Hopelijk heeft Monique hier goed over nagedacht en wordt ze niet voor de zoveelste keer gepijnigd door Andre.

Het verhaal van Weekblad Weekend dat Monique al een andere vent heeft is dus complete onzin en kunnen we naar het rijk der fabelen sturen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

nu al het beste nieuws van heel 2022.
opbokken met dat hazes zooitje en hopelijk zijn ze volgend jaar definitief van de radar verdwenen!!
De docu mag hij steken daar waar de zon niet schijnt want niemand zit te wachten op die troep. behalve dan eigen zijn deurmat moniek

Van mij hoeft hij nooit meer terug te komen…die lui houden teveel van zichzelf
Er zijn belangrijkere dingen op de wereld dan die verslaafde garnalen

Nou zo schokkend is het nou ook weer niet.
Het is alleen zo jammer voor het team om hem heen.Bij hun zal toch ook brood op de plank moeten komen.Als ik hun was ging ik toch wat anders zoeken.Van dreetje hoeven ze het niet te verwachten die heeft het te druk met heen en weer vliegen van en naar amerika en zn burnout.

Als Monique een andere man had zou ze ook niet naar Amerika gaan. Iedereen heeft wat te zeggen. Maar laat ze gewoon met rust en we zien wel hoe het afloopt ik gun het hun alle 2 dat ze weer een gelukkig gezin worden zonder dat Iedereen zijn antwoord al klaar heeft

Helemaal mee eens

Helemaal met je eens dit stel hoort bij elkaar, monique geeft hem nu de rust wat hij nodig heeft.

Laat die 2 in Amerika blijven vlgs mij zit hier niemand op ze te wachten.

Laat ze toch gaan .Aan deze shitzooi komt nooit een eind. Basta

Ik hoop zoooo dat ze weer bij elkaar komen en blijven!