Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique wil nog een kind van Andre HazesAndre Hazes en Monique lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben. Yvonne Coldeweijer weet het namelijk zeker de twee hebben weer een relatie. En dat is best snel, want een paar weken geleden was Andre nog met Anne Rose de beste vriendin van Sarah van Soelen.

Maar blijkbaar lijkt het Monique allemaal niks uit te maken en wellicht komt het omdat de 43-jarige Monique nog een kinderwens heeft. Ze zou graag nog een kindje willen met Andre Hazes.

Alleen ging zwanger worden van kleine Dre voor Monique niet echt van een leien dakje. Andre en Monique moesten een lang fertiliteitstraject volgen voordat Monique zwanger raakte. En omdat Monique nu al 43 is en het dit keer waarschijnlijk ook niet makkelijk zal gaan is er haast geboden.

De vraag is natuurlijk wel of Andre hier op zit te wachten. Andre heeft namelijk het afgelopen jaar niet echt laten zien een familieman te zijn. Hij koos toch vaak voor zijn eigen geluk in plaats voor zijn zoontje.

Maar het lijkt erop dat Monique dit toch echt weer graag wil proberen. het gerucht gaat zelfs dat het haar niet zoveel uitmaakt of Andre en zij nou weer lang bij elkaar blijven. Ze wil gewoon een broertje of zusje voor kleine Dre en dan het liefst van dezelfde vader.

Wij hebben al zo een vermoeden dat Rachel Hazes hier anders over denkt. Die zal er vast alles aan doen om dit uit Andre zijn hoofd te praten. Ze mag tenslotte nu al haar kleinkind niet zien dus ze zal vast niet zitten te wachten op een tweede kleinkind wat ze ook niet mag zien.

Deel deze juice!

15 Reacties

 1. drew haze

  1 het gaat rachel geen flikker aan
  2 moniek is een sneue joker
  3 andre is een weggewaaid dakraam

 2. Wil

  Dat moeten ze zelf weten .daar heb die toverheks niks mee te maken .als hun het geluk weer hebben gevonden waarom niet ? Daar kan zijn moeder niet over oordelen want het is tenslotte hun keuze .maar idd dat praat ze uit zijn hoofd die heks .ze is nooit een oma geweest en dat zal ze nooit worden ook .

 3. Kitty

  Wat een laffe streek van kamploeder profiteur Westenberg. Ze is net zo debiel als die van Meiland. Alleen maar kinderen fokken, geld incasseren en feest vieren. Ga werken, luie vod.

  • Ria

   Tja waar blijven de fatsoen normen he. In ieder geval ook niet bij jou.

   Verder vind ik het ongelooflijk dat er nog aandacht wordt geschonken aan deze lui. Voor allen een gebrek aan eigen leven?

 4. Cisca

  Als dit waar is blijkt toch dat Monique aan zich zelf dekt en niet aan haar kind(eren). ZIJ WIL nog een kind !!! ZIJ WIL een broertje of zusje van dezelfde “vader “. En die “vader ” heeft al laten zien wat een vader hij is. Zielig voor de kinderen !!! Egoistisch van Monique.

 5. Els

  Denk nu eens 1x niet aan jezelf maar aan de onschuldige Kids die je op de wereld zet…daar gaat werkelijk niets van terecht komen

 6. Joke

  Die vrouw spoort niet

 7. ikkem

  Mevrouw will eigen toekomst met Hazes kinderen verzekeren.
  Alleen als hij echt dom is, gaat hij ermee akkoord, hij trapt niet in.

  • Ze heeft geluk dat haar verstand ,dat afgezakt schijnt te zijn naar de holte waar normaal de spruiten ontwikkeld worden , heel klein is , anders zou er voor dit nieuwe egoïstische project waarschijnlijk te weinig ruimte overblijven.

 8. Rob

  Vindt het dom van Moniqe

 9. Achterlijke vrouw .media gek en zo dom als wat hoop dat ze nog paar een paar x wordt vernederd

 10. Eppo

  Wat een pracht/krachtvrouw vol Liefde en een groot Hart is Monique toch.
  Andre is maar een mazzelpik met zo een kanjer.

 11. peter

  Hoezo wilt ze nog een kind? Ze heeft net een kind in huis genomen. Dat is toch genoeg???

 12. Maria

  Ze kunnen die Rachel beter een tijdje opsluiten. Dat mens bemoeit zich met alles Wat een draak van een mens.

 13. NOU,NOU, WAT EEN LEF : MOET JE DAAR VOOR HEBBEN OP HAAR LEEFTIJD!
  ALS HET GAAT OM EIGEN BELANG,??
  ZOU ZIJ TOCH OP HAAR LEEFTIJD,EN SITUATIE,MET HEEL VEEL VERSTAND??
  EN MET GROTE GEVOLGEN & RISICO
  MOET ZIJ ZICH MAAR IS GOED ACHTER DE OREN KRABBEN EEN MOMENT VAN ONBEDACHTZAAM HEID : IS DAT JE JAAAREN SCHREID!!!😭

Geef een reactie