Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique en Andre Hazes toch weer een setje


Monique Westenberg plaatste vanmorgen een onverwacht bericht op haar Instagram account. Ze liet namelijk weten dat ze samen met haar zoontje naar New York gaat om Andre Hazes te zien. Maar dat is niet alles.

Als reden geeft ze namelijk op dat ze er helemaal doorheen zit en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin en het hele verhaal lijkt dan ook te zeggen dat zij en Andre weer bij elkaar zijn. Of is Monique wellicht bang dat de getrouwde regisseuse waar Andre het bed mee deelde ook mee is naar New York?

Monique zegt er zelf het volgende over:

 “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”

 “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Andre is zelf al wat langer in New York om het laatste deel van zijn docu op te nemen. Yvonne Coldeweijer weet het bijna zeker en denkt dat de stalkende Monique weer haar kans heeft gegrepen en Andre weer in haar macht heeft. Veel mensen vragen zich wel af hoe het kan dat ook het zoontje van Andre mee kan die moet toch verplicht naar school. Wellicht heeft Monique een soort bijzonder verlof weten te regelen bij de leerplichtambtenaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Omg…stop nou eens met die idioterie van mensen die alleen bezig zijn met ik ikke en IK
Er zou er hier maar een belangrijk moeten zijn en dat is kleine Dreetje….maar ze zijn alleen bezig met drugs ..drank…kleding…boter.. veel geld uitgeven en geilen op de aandacht alom

Geef ze die gewoon niet meer en laat ze verzuipen in hun eigen trieste verslaafde wereldje daar kiezen ze zelf voor !!

Els ik ben het volkomen met je eens.Al meer als een jaar, zijn de media in de ban van deze idiote familie.
Wel vreemd dat een kind wat onder de leerplicht valt, zomaar van school weg kan blijven.Alleen door een drammende moeder,

Alles beter dan aandachtsjunk golddigger psycho duckface Sarah!!
Blij dat ie daar sowieso vanaf is.

Duckface Sarah is toch 10 maal beter dan NoNo Monique. Wat een gebakkie is dat zeg!

Die vrouw moet haarzelf is goed laten checken.
Wat een abnormaal obsessief gedrag. Bijna zielig…

Moniekie is een wolfje in gesponsorde tijgerprintkleding.

Moon is numero uno weer eventjes😆😜😻 Tot haar wild thing weer wat lekkerders tegenkomt.
En hj dumpt Moon en zoon per direct.
Hij is echt een nummer 7 van het enneagram. Namelijk een grote egoist die elke impuls volgt.
De consequenties interesseren hem 0%.
Sterkte alvast Moon!😁

Volgens mij is monique niet verslaafd hoor.

jawel: aan André…………..

Ach aandacht hé.,maakt niet uit wat als het maar aandacht is domme ganzen.

Inderdaad. Wat zijn het toch een stelletje mediagekke mafkezen. Ik wordt er gewoon onpasselijk van.

Wat een ziekelijke kerel is dat. Er gaat geen dag voorbij zonder zijn AANDACHT.

omg ze denken echt dat ze royals zijn.
dat heel nl moet weten dat ze door externe factoren [ze praat hier rachel na] alleen in amerika vrij kunnen leven. ha ha ha
deze gekkies maken zichzelf wel heul erg belangrijk. wat een hoogmoed zeg
dat verwend joch van hun leert ook nog eens dat hij boven alle andere kindjes staat want voor hem gelden geen schoolregels die voor normale kindjes wel gelden
het is niet voor niks dat gekke mo haar reactiemogelijkheid heeft uitgezet. ze weet heus wel dat ze compleet van de rails is geschoten met dr achterlijke gedoe en dat ze terecht wordt aangesproken op dr malligheid
sneu huisvrouwtje dat dr kind alleen maar gebruikt als verdienmodel en dr onvolwassen ex nodig heeft om in de media te blijven
rachel 2.0

Wat een gedrocht van een panterpakkie.
Nel Veerkamp draait zich om in dr graf.

Zij blijft een omhooggevallen oliebol.

Hoe kan Monique zich toch steeds weer vernederen. Dit is zielig. Ik denk dat Monique net als Rachel opgenomen moet worden. Dit is ook niet goed voor die kleine man, daar moet binnenkort ook wat aan gedaan worden. Zielige mensen !!!!!

Laat ze toch met rust. En ja ik vind het voor de kleine dre tje het wel fijn als hij en met papa en mama samen kan zijn. En voor André Hazes is het veiliger dat hij samen met Monique en dreetje is . Laat deze mensen.

Allebei mediagek en verslaafd aan geld en luxe.

Een vijfjarige is tegenwoordig leerplichtig. Maar ze kunnen de boete die erop staat wel betalen en krijgen weer met deze uitzondering de aandacht. Arm kind met zulke ouders. Wat een voorbeelden. Drank drugs en vooral niet vergeten GELD. Zo triest!

zouden ze nou echt geen moment eraan denken dat de geschiedenis zich voor Dreetje herhaald en waar hij straks weer allemaal mee te dealen krijgt?

Mist ze nu haar honden niet ?

Geniet er van Monique jullie 3 hebben het verdiend.
Wel veel beton he New York? Rotterdam is fijner en beters.

Haha, knipperlichtrelaties zijn goed voor de verkoop van de “boekskes”. Westenberg aast enkel op Hazesgeld en -villa. Zoon wordt telkens opnieuw ingezet als “joker”. Uitgekookte tante, die Westenberg.

Snap echt niet hoe naïeve volgers van Westenberg al haar manipulatieve lulkoek slikken. Hondjes en zoontje als “zoethoudertje”. Hazes gebruikt haar als “pechstrook” als hij tijdelijk niets anders op het oog heeft en voor haar is alles o.k. zolang ze maar kan parasiteren op Hazes’ geld en villa.

Logisch met jouw lage klasse en intellect is het moeilijk de realiteit te zien he Coco Chanel😜😆
Als je mensenkennis had zou je die psycho Sarah allang hebben doorzien.

Westenberg zuigt zich vast aan Hazes zoals een teek. Lastige parasiet.

GIGI net als die bloedzuiger Sarah, die blijft maar jaloerse pinnige sneren droppen & zich vastklampen aan Andre. Die trut heeft wat insectverdelger nodig om een toontje lager te zingen.

Ik denk dat ze willen emigreren naar Amerika en daarom hebben ze toestemming om die kleine mee te nemen.

Fantastisch Mo & Dre 👏💖

Laat nu die strontvlieg Sarah eens voor altijd opzouten nu.
Die is met geen vliegenmepper weg te krijgen van jullie been.
Jaloers monster. Misschien beseft ze nu echt eens dat ze geen kans meer maakt. Al zal dat best lastig zijn met haar IQ.😂

Veel geluk jullie samen!😻