Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes onthult echte reden


Rachel Hazes heeft in een interview in de Story een boekje opengedaan over Andre Hazes. Rachel laat in het interview weten dat zij bijna zeker weet dat Andre en Monique niet meer bij elkaar komen. Andre zou volgens Rachel enkel bij Monique op bezoek gaan voor zijn zoontje. Rachel beweert zelfs dat Andre er ook niet slaapt, maar wij weten wel beter. Rachel reageert niet op het gerucht dat Monique nog een tweede kindje van Andre wil.

Ook is Rachel Hazes hartstikke blij dat Andre het zo goed kan vinden met zijn nieuwe stiefvader Klaas Otto. Volgens Rachel delen de twee dezelfde passie namelijk sporten en heeft Klaas gezegd dat Andre altijd bij hem terecht kan.

Rachel reageerde ook nog op de schokkende foto van Andre die gemaakt was tijdens een concert van Heel Holland Zingt Hazes. Op deze foto zag Andre er heel slecht uit en was hij sterk vermagerd. Yvonne Coldeweijer zei dat het door de drugs en het stoppen met de anabolen kwam. Rachel laat weten dat Andre kort daarvoor corona en een zware griep had gehad en hij daardoor wat was afgevallen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja dat moet je willen Klaas otto als stiefvader.Als je het criminele vak in wil dan is het een optie.Maar Klaas heeft ook nog een dochter die dol is op haar nieuwe stiefmoeder en die nieuwe stiefmoeder zal heel graag zien dat haar zoon met de nieuwe stiefdochter (hartsvrindin) een relatie aangaat.Dre wees wijzer blijf eruit de buurt.Want dat gaat niet goed als je met die gast in zee gaat.Dat kan je op je vingers natellen.

Dan moet hij een keuze maken , of gezonder leven of blijf feesten . En weer eens aanzich zelf werken . Je ziet hem alleen maar feesten en dat moet hij ook zelf weten ,maar dan moet JIJ niet steeds klagen dat hij ziek is . Want als je kunt stappen en reizen dan ben je niet zo ziek ! ! !

als ze ademt alleen al liegt ze de boel bij elkaar dus er is werkelijk niemand die deze pathologisch liegende mafklapper met dr verzinsels gelooft

Jij moet je niet zo overal mee bemoeien!!! Doe nou niet net of je zo goed ben geweest.. André is gewoon een zwakkeling om nog bij zo’n n smerig wijf als jij te blijven en daar maak je misbruik van ,want ooo je ben zo jaloers op Monique jij kan nog niet staan waar zei gescheten heb!!! petje af voor Rox die zie teminste hoe vals je ben…een Gore asbak ben je

Nou hij hoeft nu niet te gaan zoeken naar dat snuif spul hij kan het aan zijn stiefvader vragen die heeft genoeg

Ga terug naar monick en laat de rest barsten

Alleen een ding snap ik niet waar dat van rachel haar eigen mee bemoeit eerst heeft ze haar huwelijk naar de g.v.d.geholpen en nu bemoeit ze zich ook met de kinderen vind het niet gek dat haar dochter niets met haar te maken wil hebben ze is zelf geen haar beter dan de rest laat ze der eigen maar eerst eens na laten kijken wil op haar leeftijd nog een kind oma wil een kind terwijl ze er niet eens voor kan zorgen dat gekke wijf

Jezus laat de Hazes familie eens met
rust ! Tis toevallig de belachelijk voor woorden dat ze zich overal voor moeten verantwoorden 🙄 Klaas Otto ….. als Rachel daar gelukkig mee is prima (ondanks zijn verleden … so what !is iedereen zo perfect.
En wat André betreft als hij evt bij Monique blijft slapen ……. nou nou wat een probleem ! Ze hebben een kind samen en zijn mss gewoon goeie vrienden ondanks alles !
En dat André zo vermagerd is (daar heeft iedereen een mening over ….. nu niks te doen net je leven !
En die Yvonne Coldewijder moet ook eens stoppen met d’r gelul en roddels de lucht in gooien en denken dat ze alles weet ! Get A life mensen en laat iedereen gewoon eens in hun waarde !!!

koffie allemaal?!!!!