Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen Rietbergen in elkaar geslagen door slachtoffer


Vieze Jeroen Rietbergen is na alle onthullingen over het misbruik schandaal bij The Voice naar het buitenland gevlucht. De laatste keer dat hij ergens gespot werd was in Zuid-Afrika. Had werd daar toen door een Nederlandse toerist lunchend gezien met twee dames bij een wijngaard. Het is nu onbekend waar vieze Jeroentje is. Maar dat betekent niet dat er geen weer nieuwe schokkende onthullingen over hem opduiken.

Laatst nog deed zangeres Do een schokkende onthulling over Jeroen. In een interview met het NRC zei ze namelijk het volgende.

,,Twintig jaar geleden heeft hij dingen bij mij gedaan waarvan ik toen zei: gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet? Maar er was een andere machtsverhouding, want ik huurde hem in en was niet afhankelijk van hem. Wat hij deed was echt niet oké, maar nadat ik hem erop heb aangesproken heeft hij het nooit meer bij mij gedaan. Mijn collega’s wisten ervan en als hij dan weer vieze praatjes had zeiden zij: gast, hou eens je bek joh, doe normaal. Dus ik voelde me gesterkt door mijn omgeving.”

Maar dat bleek niet het hele verhaal te zijn. In de podcast ‘Met z’n allen’ doet Do voor het eerst haar hele verhaal over deze vreselijke gebeurtenis. Het blijkt dat Jeroen veel verder probeerde te gaan en dat Do zelfs geweld moest toepassen om Jeroen tot stoppen de dwingen.

Do zegt er het volgende over:

,,In de situatie met Jeroen Rietbergen, die heeft me echt aangerand. Dat weet hij ook, want ik heb hem vol in zijn gezicht geslagen op het moment dat het is gebeurd Hij heeft toen ook gezegd: ‘Sorry, zal het niet meer doen, ik dacht ik probeer het gewoon.”

,,Hij heeft het dus blijkbaar zijn hele leven lang gewoon voortgezet. Wat ik het moeilijke vond: het blijft toch wel bizar dat iedereen weet dat hij het doet en dat het dus gewoon door kan blijven gaan.”

Ook laat Do weten dat de regisseur van The Voice ook bij haar een grens is overgegaan.

,,Hij is extreem handtastelijk. Ik vond het onprettig om alleen met hem in een ruimte te zijn, omdat ik vind dat hij een grens overgaat.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Do komt nu met iets van 20 jaar geleden. Do hou toch je kop. Of heb je aandacht nodig?

Sommige mensen durven nóóit hun mond open te doen, vanwege de gevoelloze soms onbeschofte reacties die je kunt krijgen, of uit schaamte, of omdat ze géén aandacht willen, of omdat ze het ver weg hebben gestopt om ermee te kunnen dealen…
Ik zou willen dat ik nooit mijn mond had open gedaan, dan was mijn leven veel makkelijker geweest. Dat is toch de omgekeerde wereld?! Je hoort er gewoon over te kunnen praten. Ook als het 20 jaar later is.

Kom je wel laat mee Do, had eerder gekund was dit allemaal achteraf misschien niet bij anderen gebeurd