Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen Rietbergen gespot met dame in Zuid-AfrikaWas Jeroen een aantal dagen geleden nog in Nederland nu is hij alweer gespot in Zuid-Afrika, maar dit keer was hij niet alleen. Jeroen was even in Nederland omdat hij zich waarschijnlijk moest melden op het politiebureau vanwege de aangifte die tegen hem gedaan is.

Blijkbaar was de politie snel klaar met hem, want Jeroen heeft snel het vliegtuig weer gepakt en is naar Zuid-Afrika gevlogen. Hij werd daar door een oplettende Nederlander gespot bij Cape Points Vineyard. Volgens deze Nederlander die toevallig ook aanwezig was op deze wijngaard zat Jeroen de hele middag uitgebreid oesters te eten en wijn te drinken met twee Nederlandse dames.

De spotter had Jeroen ook horen praten over dat ze de volgende ochtend zouden gaan ontbijten met ze drieën. Jeroen komt dus blijkbaar helemaal niets te kort en ook de Nederlandse dames liggen nog steeds aan zijn voeten. Het is allemaal een klap in het gezicht van de slachtoffers die hij gemaakt heeft bij The Voice.

 1. Rosita Blok

  Laat me raden, Linda Pruik

 2. Asley

  Hij moet toch ergens heen met zijn lusten en verslaving. Zo is hij vieze Jeroen!
  Linda had ie alleen maar voor de cash.
  Knappe Lieke dumpte hij niet voor niks voor zo’n oudere dame.
  Zag zijn toekomstige carrière en luxe leven al voor zich.

Geef een reactie