Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bridget Maasland liegt over Rachel Hazes


Eerder werd in RTL Boulevard het item besproken dat Rachel Hazes en Klaas Otto gespot waren in het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Het blijkt dat Klaas Otto een afspraak had voor een vruchtbaarheidstest. Zo een test doe je als stel alleen als je nog kinderen wil. We weten niet wat de 52-jarige Rachel Hazes denkt, maar het kersverse koppel lijkt wel wel heel hard van stapel te lopen.

Nu zei Bridget die RTL Boulevard toen presenteerde en die nog steeds hele goede vriendinnen met Rachel is dat dit echt niet klopt. Maar nu lijkt de brief met de officiële afspraakbevestiging van Klaas Otto voor een vruchtbaarheidstest in het Jeroen Bosch ziekenhuis te zijn gelekt.

Hieruit blijkt dat Klaas Otto en Rachel dus wel degelijk in het ziekenhuis waren. Ook heeft Jeroen Bosch ziekenhuis aangekondigd een officieel onderzoek in te stellen naar het personeel om er achter te komen wie deze medische gegevens gelekt heeft. Dit is namelijk strafbaar.

Dat laat ook zien dat het gewoon waar is wat er gelekt is anders zou het ziekenhuis nooit een onderzoek instellen. Waarom Bridget dan ook live op de tv loog en vertelde dat dit niet klopte is onduidelijk. Maar waarschijnlijk wilde ze het gewoon opnemen voor haar boezemvriendin Rachel. Of Rachel heeft geprobeerd om Bridget te manipuleren om er voor te zorgen dat ze het bij RTL Boulevard zou ontkennen. Helaas heeft dat dus niet goed uitgepakt.

UPDATE:

Klaas Otto ontkent dat deze afspraak in het ziekenhuis met Rachel Hazes te maken had. Klaas zegt dat zijn ex vriendin de afspraak had gemaakt. Zij wilde blijkbaar nog een kind van klaas.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een giller zeg……

Daar kijken we niet raar van op.

Des te ouder des te gekker weten niet wat ze met hun hormonen aan moeten.
Als dat kind 10 is en op het schoolplein staat zeggen zijn klasgenoten “je oma komt je ophalen”