Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen doet schokkende onthulling


In de meest recente aflevering van de podcast ‘De zoveelste podcast’ welke Olcay maakt met haar vriend Ruud de Wild doet ze een schokkende onthulling.

Ze had het namelijk even over haar deelname aan het programma ‘Wie is de Mol’ in 2018. Olcay wist het zelfs tot de finale te schoppen en een paar weken terug liet ze nog weten dat ze tijdens de opnames van het programma een keer in haar broek had geplast en de hele crew zag dat. Maar dit keer doet ze een onthulling over een kamergenoot tijdens het programma.

Ze laat namelijk weten dat haar kamergenoot in de nacht een verschrikkelijke psychose kreeg en haar helemaal verrot schold. Ze wist niet zo goed wat ze moest doen want ze kende deze persoon niet heel goed, maar het was heel angstig. Helaas gaat Olcay er verder niet dieper op in en laat ze ook niet weten om welke medekandidaat het dan ging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou me rot schrikken maar iemand met een psychose hoort natuurlijk niet in zo’n programma…en een psychose krijg je ook alleen maar met een psychisch onstabiele achtergrond. Dus is het dom zo iemand in een programma als WIDM te plaatsen. Ze moeten daarvan hebben afgeweten…