Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Ben Saunders met spoed naar het ziekenhuis


Ben Saunders de winnaar van de allereerste editie van het programma The Voice of Holland is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ben schijnt een levensbedreigend abces van 5,1 cm op zijn dikke darm te hebben.

Ben laat zelf het volgende aan Shownieuws weten.

“Ik had al twee weken last van mijn buik, maar ging gewoon door. De pijn werd steeds erger. Toen ik niet meer aanspreekbaar was en alleen maar op bed kon liggen, nam Janita het heft in eigen hand. Ze vond het genoeg geweest. Toen zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan.”

“Ik bleek een ontstoken dikke darm te hebben. En het abces zit op een gevaarlijke plek, in de buurt van bloedvaten. Daarom moet het abces eerst slinken”.

“Als het abces niet geslonken is, moet ik toch onder het mes. Dan moet er een stuk weggesneden worden en dat zou kunnen betekenen dat ik een stoma krijg”.

“Ik ben tien kilo afgevallen, doordat ik zoveel pijn had kon ik niet goed eten. Ik moet nu wel een gezonder dieet gaan aanhouden, geen cola meer en geen wit brood.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is karma. Het is een enge man et een engere familie

Ineke je moet geen dingen schrijven waar je niks over weet. Ik heb zijn vader en moeder ontmoet en het zijn schatten van mensen die veel van hun kinderen en kleinkinderen houden. Ik hoop dat jij je karma nog eens tegen komt met je kwaad preken over mensen die je niet eens persoonlijk kent.

Heeft hij in ieder geval geen energie meer om mensen te mishandelen.
Gelukkig maar!