Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Slachtoffer Jeroen Rietbergen in tranen bij BeauGisteren vertelde een oud deelneemsters van The Voice of Holland live op telvisie in de talkshow van Beau hoe ze tijdens haar deelname aan het programma werd aangerand door Jeroen Rietbergen.

Er zaten twee oud deelneemsters van The Voice of Holland aan tafel bij Beau en één van de dames zei dat ze twijfelde of ze dit wel wilde vertellen, maar ze besloot dit toch te delen. Ze zei dat ze dit lange tijd aan niemand heeft verteld zelfs haar eigen vriend heeft ze pas twee jaar na de aanranding op de hoogte gebracht.

Ze liet weten dat Jeroen Rietbergen zei dat ze tijdens de repetities ook andere studio’s boven hebben en of ze even mee wilde om te kijken. Zij dacht dat Jeroen gewoon aardig was en haar een rondleiding gaf. Maar toen ze boven kwamen waren er helemaal geen andere studio’s en begon Jeroen haar tegen haar zin aan te raken en haar te betasten.

Beide dames braken in huilen uit aan de tafel bij Beau. De andere dame liet weten gelukkig die ervaring niet gehad te hebben met Jeroen, maar ze zegt wel dat Jeroen haar berichten heeft gestuurd en een hele foute opmerking heeft gemaakt.

Jeroen Rietbergen heeft dus wel echt strafbare feiten gepleegd en als deze en andere dames aangifte gaan doen dan zal Jeroen zich zeker moeten verantwoorden voor de rechter. Tot nu toe is er alleen aangifte gedaan tegen Marco Borsato en Ali B.

 1. ikkem

  Het was ernstig fout mesjes bij Beau uit te nodigen, je zag dat ene voelde zich erg beklemd door de kruising verhoor van de aanwezigen. Dan nog met een advocaat erbij die hun verhaal heeft verzwakt, weer niet sjiek van RTL.

 2. Wel vreemd dat de dames er nu pas mee naar buiten komen en alsnog gaan zitten huilen.Ze zijn toch niet jaren de weg kwijt geweest om nu pas ermee naar buiten te komen
  Het is een schande wat daar heeft gespeeld maar ze hadden andere dit misschien kunnen besparen

 3. Hou op met beschuldigen . Ga EERLIJK verder ! Probeer te bedenken hoeveel verdriet je een ander aandoet. Reageer op het moment en NIET veeeel later. Zo komen we samen verder.Niet nog meer en nog meer .

 4. Sonja

  Wat moet je hier op zeggen.
  Geschrokken
  Ongeloof niet te bevatten.
  Dan praat je dus echt over de oude
  Gezegde.
  Op het gooise matras kun je
  Verder komen.
  Puur gelul.
  Waar ga je met dit waar gebeurde verhaal naar toe.
  Vreselijk.
  En dan naar hopen dat ze je geloven .
  Je bent en staat machteloos.

Geef een reactie