Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eerste heftige ruzie Andre Hazes en Anne RoseWe hebben te horen gekregen dat Andre Hazes en zijn huidige liefje Anne Rose ruzie hebben. Anne Rose was al de oorzaak van de ruzie tussen Rachel Hazes en haar Rossana Kluivert, maar nu schijnt ze ook alles in het leven van Andre te willen bepalen.

Anne Rose die de manager is van Rachel Hazes wil namelijk ook alle zaken van Andre Hazes overnemen. Nu doen Djarno de neef van Andre en nog iemand anders de management taken van Andre. Maar Anne Rose schijnt de smaak goed te pakken te hebben nu ze sinds kort de manager is van Rachel Hazes. Zo heeft zij nu inzicht in haar hele administratie en is zij het eerste aanspreekpunt voor interviews en samenwerkingen en dergelijke.

Maar Andre schijnt zijn neef Djarno niet aan de kant te willen schuiven. Volgens een insider mag Anne Rose zijn neef Djarno best assisteren bij sommige taken, maar Andre is niet van plan Anne Rose alle macht te geven. Tenminste nog niet, want Andre zou zomaar over te halen zijn als zijn moeder Rachel zich hier ook mee gaat bemoeien.

Op dit moment hebben Andre en zijn moeder ruzie en is Andre tijdelijk ingetrokken bij de ouders van Anne Rose. Maar als het straks weer goed is zal Rachel vast ook willen dat Anne Rose de zaken van haar zoon gaat afhandelen. Dan heeft Rachel namelijk een grotere invloed op de besluiten die genomen worden over haar zoon. Rachel kan namelijk heel goed opschieten met Anne Rose.

Op zich is het wel heel vreemd dat Anne Rose zich zo opdringt en zo een plek in de familie heeft bemachtigt. Daarvoor heeft ze wel meerdere mensen een mes in de rug moeten steken. Zo moest ze haar beste vriendin Sarah van Soelen verraden en ook haar beste vriend Nino de zoon van Rossana Kluivert die daarvoor de manager van Rachel was heeft ze bedrogen en uitgespeeld tegen Rachel.

Tja zoals Yvonne Coldeweijer al zei deze meid is heel sluw en lijkt uit te zijn op macht.

16 Reacties

 1. Nellie

  Zal André nog zo “geliefd” zijn als de euro’s op zijn? Dacht het niet , en ook zijn spaarpotje zal leeg raken als het zo verder gaat en dan….komt pas een echte burn out 🤔

 2. LISA

  Andre doet er goed aan om uit de klauwen van Rupsje Nooit Genoeg te blijven, Rachel is echt een rat die alles kapot maakt.
  Ziet geen kleinkinderen en dochter meer.
  Je zou zo een moeder maar hebben die zich overal mee bemoeit!
  Pffffft dan liever maar geen moeder.

 3. Gitty

  Het gaat André maar om 1 ding zoals altijd..is ie zo weer op uitgekeken.
  Hij loopt alleen maar zijn ding achterna.
  Echt liefde heeft hij nog nooit gevoeld en ervaren. Voor hem is iedereen een gebruiksvoorwerp.

 4. ikkem

  Wat een slangentje zeg, die Anne Rose. 😉
  Het wordt spannend, tot nu toe is Andre altijd gelukt uit te glijden.
  Mo dacht hem met een kind vast te pakken, Sarah dacht als we een apartment samen kopen dan kan hij niet ontsnappen, Anne denkt volledig macht over de business over te nemen. Lijkt mij dat dit niet lukken gaat, er zijn twee valsspelers bij elkaar… !?

  • W

   Echt een moeders kindje, mammie bemoeit zich overal mee, deze feeks waar hij nu weer mee omgaat lijkt ook op haar ook zo heksen smoel.

 5. BRYAN GROENBAST

  IK VERTROUW HET NIET IK ZAL NIET GRAAG ANDRE WILLEN ZYN.ZE SPEELT ZAAMEN MET DIE MOEDER😉HET IS EEN DIRTY WORLD😠😠😠😠😠😠😠😠😠myn echte naam😠😠😠😠😠😠😠😠

 6. Jan Kleinnagelbrink

  Komt die Hazes sukkel vanzelf achter Net zo’n golddigger als zijn moeder

  • Jo

   Beste andré, wat ben jij je leven aan het verpesten zeg.!!!
   Je had alles, een prachtige vrouw, prachtig kind, een mooi huis en een prachtige carrière, en waar sta je nu???
   Je bent alles kwijt, vrouw kind huis en ook je carrière is aan het zinken, man man man wat heb jij het toch goed gedaan.

   Please wake up!!!!

   Deze vrouw is zeker niet goed voor je, en gaat je niet geven waar je naar op zoek bent.
   Wie pakt het vriendje van haar beste vriendin af(misselijkmakend)
   Niet dat Sarah mijn favoriet is( karma)

   Jou rijkdom is je gezin, wie heeft er zoveel geduld met een vent als jij
   Ja idd Mo, zij is jouw velige haven, die andere wijven willen jou voor jou naam en voor hoelang het leuk is, tot dat er nog een leukere bn’er voor hun neus staat.

   Maar ooit is het te laat, en wil Mo je niet meer terug, ze heeft zoveel geduld met jou, je ziet niet wat je laat lopen.

 7. Die Anne rosé die is de gevaarlijkste en hoop dat Monique haar nooit bij haar kind laat. Iemand die zoveel mensen belazerd en letterlijk een mes in de rug steekt gevaarlijk. En André hoe ik ook niet meer te horen die spoort echt niet meer.

 8. Dodo

  Gaat lekker met die twee, ik voorspel binnenkort een relatiebreuk. Op naar de volgende😏🙄

 9. Bep

  Het is net ze vader

 10. Dodo

  En heeft Hazes nou nog niet door dat hij door iedereen gebruikt en misbruikt wordt?
  Inclusief zijn blloedeigen moeder? Ik denk dat Monique nog het beste met hem voor had. Voer voor psychologen dit.

 11. Moeder

  Allemaal 1 pot nat. Elk potje past een dekseltje. Alleen maar slechte karma hebben zij gaat echt nooit goed aflopen de moeder van dre heeft alleen maar ongeluk in alles komt gewoon hoe je bent en in het leven staat alleen mensen oordelen niks is goed genoeg voor hun

 12. Deetjuh

  Eerste ruzie, boehoe, nou dan rent ie toch weer terug naar zijn Monique, de overjarige oud belegen vrouw die er zogenaamd altijd weer klaar mee is maar die haar Andreetje met haar eeuwige opgewekte fake smile toch weer terug neemt. Wat heeft deze André? Ik begrijp het niet hoor. Hahaha

 13. Smith

  Het is gewoon weer het zelfde verhaal over die sukkel.
  Alleen nu met een andere speler in het veld.
  Eigelijk is het steeds oud nieuws….
  Ruzie, uit elkaar, weer bij elkaar niet spreken met die of die…gaat daar wonen gaat verhuizen …Gewoon triest dat joch.

Geef een reactie