Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Nieuwe heftige onthulling over Andre HazesDat Andre Hazes zijn ex Sarah van Soelen bedonderd heeft met haar beste vriendin Anne Rose weten we inmiddels al. Anne Rose bleek namelijk al die tijd al een oogje op Andre te hebben en speelde Andre en haar beste vriendin Sarah gewoon tegen elkaar uit.

En nu krijgen wij ook verhalen binnen dat Andre het tijdens zijn relatie met Sarah wel heel leuk had met een andere vriendin van Sarah. Volgens deze bron hadden Andre en deze vriendin van Sarah het vaak heel leuk samen en leek het vaak iets te gezellig tussen die twee als Sarah niet in de buurt was.

Ook zou Andre tijdens zijn relatie met Sarah echt heel diep gezonken zijn. Volgens de bron ging hij echt altijd helemaal los met drank en drugs en was hij soms helemaal de weg kwijt. Hier hebben we natuurlijk al verschillende keren filmpjes en foto’s voorbij van zien komen, maar nu wordt dat dus ook eindelijk door een insider bevestigt.

Op dit moment is Andre samen met Anne Rose in Marbella en woont Andre tijdelijk bij de ouders van Anne Rose, omdat hij ruzie had met Rachel Hazes.

24 Reacties

 1. Jean

  Komt nooit meer goed!

 2. Dat die diep gezonken is die loser dat is een ding wat zeker is,hij heb nu weer zo’n misbaksel aan de haak geslagen!!! Het beste is gewoon nooit meer op het podium en in de media weg met dat vieze mannetje… En Mo moet alleen thuis bezoek regelen want anders ziet dat lieve mannetje zoveel van die vieze meiden!!!en niet te vergeten smerige Roggel 🤮🤮🤮 en Sarah meid dat heet koekje van eigen deeg 😂😂😂

  • Jasper de Wit

   Rene, ik wil niets goed praten over wat hij doet, maar hebben jullie je met je clubje wel eens afgevraagd hoe het toch komt dat hij bij herhaling een ander verkiest boven Monique? Misschien goed om hier eens met elkaar over na te denken en zeker omdat deze hele affaire ook voor Monique nogal pijnlijk is en niemand er bij gebaat is dat jullie dagelijks je ongefundeerde meningen geven.

 3. Jan K

  Ach als het zo door gaat zijn we zo van die Hazes af

 4. Vis

  WAT ZIJN DIE HAZES TOCH ZIELIGE PERSONEN ZEG ! EN, ZE SPELEN MET IEDEREEN.

 5. Vorig jaar bralde Hazes nog Lee Towers wel even van zijn Ahoy troon te zullen gaan stoten. Niets dan gebral van een dronken junk. André Hazes is voorbij. Helemaal naar de kloten. Nu rest alleen nog het getuige zijn van zijn aftakeling, zowel fysiek als geestelijk.🤔

 6. en ik heb vanmiddag mn vrijwilligedswerk gedaan.

 7. Diana

  Helaas Zo jammer dat zijn zoontje dit later allemaal gaat meekrijgen ik hoop voor hen en zijn moeder zoveel geluk. Dit verdienen ze beide niet om mee te krijgen. 😔😔

 8. Fatime

  Ik hoop dat hij door al dat wijfen die hij graag in zijn bed trekt een ziekte gaat krijgen. Dan komt hij wel achter dat ie niet zoveel relaties moet aangaan. Maar die meiden die in zijn praatjes vallen zijn nog dommer dan dat ze eruit zien. Die meiden hebben allemaal botox in hun hoofd in plaats van hersenen. Die Anna rose wordt ook bedrogen door hem.

  • Paigs

   Dan heeft hij een meisje getroffen met de zelfde valse streken als zijn moeder.
   Die jongen zakt steeds dieper.
   Ik kan zijn naam ook niet meer horen.
   Zijn arrogantie is zijn valkuil.

 9. Henk

  Wat vinden jullie ervan!!!!
  Dat wij ooit nog met hem geconfronteerd
  Moeten worden op de TV vind ik schandelijk voor heel de Natie……
  Zo gaat de gehele samenleving er niet op vooruit…..toch
  Waardeloos voorbeeld voor ieder normaal denkend mens….toch
  Geen aandacht meer aan besteden , komt vanzelf wel in de goot….
  Daar vraagt ie om…..toch

 10. Anoniem

  Zo vader zo zoon

  • Kaatje

   Nou zo erg was zijn vader niet

   • Yara

    Naïeve Kaatje André sr heeft zijn vrouwen en kinderen als stront behandeld.
    En lag altijd laveloos op de bank.
    Lekker voorbeeld voor je kinderen.
    Hij was een grote egoïst en narcist!
    André is helaas precies hetzelfde.

  • Wij zeggen altijd van zo’n paard zo’n vijg

  • Cisca

   En vergeet zijn “lieve ” moeder niet !!! Die heeft ook een huwelijk verpest daar was ook een kind bij betrokken. Dus hij heeft het van twee kanten mee gekregen.

 11. Michel

  Ik eet vanavond boerenkool.

 12. Bertus

  Die jongen is niet volwassen geworden heeft geen enkele verantwoording.
  Het is een zielig iemand hij heeft medelijden met zich zelf .
  Nog één ding zingen kan hij ook niet hij denkt van wel stop ermee.
  Ga iets nuttigs doen in de samenleving.

 13. Anu

  Niet te geloven dat de ouders van die meiden m iedere keer onderdak bieden. Of dat er überhaupt nog meiden zijn die hem willen. Zolang hij zelf niet van al die shit af wil gebeurd het ook niet. Enige oplossing is de handen er volledig vanaf trekken, flink door het stof laten gaan. Wellicht ziet hij in hoe triest hij bezig is of eindigt hij iets vroeger net als zn vader. Je zou denken dat hij hierdoor al even weet hoe het niet moet. Ben al dat nieuws over die knul inmiddels wel zat.

 14. Tino

  Jasper jij bestaat misschien uit meerdere persoonlijkheden en bent gek op clubjes, dit geldt niet voor iedereen.🤣🤪
  Daarbij jouw lieve André heeft nu Sarah gedumpt, dus Mo heeft er in dit (dump)verhaal niks mee te maken.
  Jij stond duidelijk niet vooraan met hersencellen uitdelen.😂😂😂

 15. Isabel

  Lekker hypocriet Jasper jij geeft nu toch ook je ongefundeerde mening.😆
  Hahah wat een loser ben jij, jij en Andre kunnen elkaar wel de hand schudden.
  Allebei net zo dom.

Geef een reactie