Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes nemen heel drastisch besluitDe Meilandjes laten weten dat ze na het programma ”Effe geen cent te makken” een hele lange vakantie gaan nemen. Het was al duidelijk dat ze niet stonden te springen om een nieuw seizoen Chateau Meiland op te nemen. Daarom vroeg John de Mol of ze dan het programma ”Effe geen cent te makken” wilde doen.

Zo hoopt ome John toch nog de kijkcijfers te behouden die de Meilandjes trokken met Chateau Meiland. Maar het lijkt erop dat dit voorlopig het enige is wat de Meilandjes nog op de tv gaan doen. Erica en Maxime laten namelijk weten dat ze daarna echt hun rust willen pakken en dat ze voorlopig geen nieuw seizoen Chateau Meiland op de planning hebben staan. Sterker nog ze willen even helemaal van de tv verdwijnen.

Het lijkt erop dat dit besluit vooral te maken heeft met de mediarel die werd veroorzaakt door Erica haar uitspraken over vrouwen met hoofddoekjes. Dit zorgde voor enorm veel kritiek en veel bedrijven cancelden dan ook hun samenwerking met de Meilandjes. Dit koste de familie uiteindelijk heel veel geld.

Dit voorval heeft grote impact gehad op de Meilandjes. Na de uitspraken van Erica vlogen de bedreigingen de Meilandjes namelijk om de oren en dat zagen ze niet aankomen. Dit en volgens Maxime en Erica de grote werkdruk hebben doen besluiten dat de Meilandjes weer even als ‘normale’ mensen willen leven.

Dus op zijn vroegst zien we weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland in 2023 dan hebben de Meilandjes een jaar de tijd genomen na het programma ‘Effe geen cent te makken’ om weer bij te komen.

Deel deze juice!

36 Reacties

 1. Marianne

  Ik denk dat we nu wel genoeg Meilandjes hebben gezien en het tijd is voor wat anders. Mensen veranderen door het vele geld dat er zo verdiend wordt en de belangstelling. Dan krijg je dat ze onschendbaar denken te zijn en maar roepen wat ze willen. Om al die huizen te bekostigen zullen ze nu hard moeten gaan werken,waar dan ook,maar niet meer op tv!

  • Marco

   Het is wel genoeg geweest dat ze op tv zijn. Het overdreven gedrag van ze is verschrikkelijk en niet natuurlijk.
   En het programma “Effe geen cent te makken” is al vaker op de tv geweest, dan hoeven zij het niet nog eens over te doen. Rijke mensen hoeven niet voor mij arm te gaan spelen.

  • Mo

   Ik vind het wel jammer dat de Meilandjes van de buis verdwijnen gen cent te makken werd all afgekraakt op het moment dat bekend werd dat zij dit gingen doen, anderen die dit programma deden daar had men geheel geen problemen me ….. als wilde wolven ging men over de Meilandjes heen vallen en ook van de TV wereld! niets konden zij meer goed doen en ja zij hebben veel geld verdiend maar daar hebben zij ook heel hard voor moeten werken, maar dat is nu eenmaal een NL gewoonte als je met je hard verdiende geld ook nog gaat uitgeven dan deug je niet en als je ook nog je mening geeft ben je helemaal de LUL dan word je geslacht maar gelukkig zijn het mensen die toch doen wat zij zelf willen en ook nog zeggen wat veel anderen denken en niet durfen

  • M.B.

   De Meilandjes mogen, net als iéder ander, inderdaad roepen wat ze willen. Dát heet nu ‘Vrijheid van meningsuiting’ Marianne.

  • Jan Frijters

   Zo zie je maar weer dat we niet meer in een land leven waar je gewoon kan zeggen wat je mening is over bepaalde zaken enz.

  • Thom de Haas

   Ik hoop dat deze vreselijk “neppe” mensen voorgoed van de tv verdwijnen! Niets is wat het lijkt bij deze mensen en alles is door de programmamakers bedacht en geregisseerd. En dan nu nog “effe geen cent te makken” maken: deze mensen weten niet hoe het is om van weinig rond te komen! Het is een totale vernedering naar de gewone man in de straat. Even voor het programma zogenaamd doen alsof ze het kunnen en als de camera’s weer weg zijn, lachen ze iedereen uit en gaan weer gewoon verder met hun decadente leventje. Walgelijk!!

 2. Janet

  Van mij mogen ze weg blijven lekker rustig stelletje Nagemaakte

  • Rico

   Ik had ze ontdekt via mijn moedertje, vond het bij het begin wel leuk, lachen en spontaan. Maar opslot kwamen ze iets te veel op tv door hun populariteit, En in tv land melken ze je zoveel mogelijk uit totdat je eigen kijkers /fans je uit kotsen. Ze hadden zichzelf in bescherming moeten nemen door juist niet overal maar Ja op te zeggen wat hen werdt aangeboden, want op den duur is het een overkill aan meilandjes die allemaal een eigen tv programma gaan krijgen of in verschillende reclames voorbij schieten. Is niet goeeeee!!!!

   • Bas

    Allemaal jaloezie, een leuk programma toch , de meeste mensen kijken erna met plezier, je mag toch zeggen wat je wil in Nederland, ze verdienen veel geld maar ze zijn ook dag en nacht aan het werk, ik zie ze lever dan ene Borsato, maar veel Nederlanders blijven zeiken uit jaloersheid. Groetjes. Wg. Positivo.

  • Van mij mogen ze blijven. Grote hollandse mond en een groot liefhebbend hart. Een mooi voorbeeld van normale nederlandse mensen. Ik hoop het van ganser harte.
   Jannigje38

 3. Pieter

  Ze hoeven van mij niet meer terug te komen stelletje nagemaakte

 4. Anna

  Zo typisch drama gedrag van de meilandjes, om het aantal intimiderende prive berichtjes groter te maken dan dat ze in werkelijkheid zijn. En dan ook nog eens te gebruiken icm de werkdruk als reden voor het stoppen. Ze hebben gewoon geen zin meer, na genoeg geld te hebben verdiend. Wat gewoon een legitieme reden is. Maar goede de drama familie van Nederland moeten altijd het slachtoffertje spelen. Ik hoop dat ze uiteindelijk niet meer terug komen. Hele nare mensen zijn de meilandjes

 5. Puck S

  Gelukkig

 6. Jaap

  Ze beschouwen zich al niet als Normale Mensen. Als je al zegt om als ‘normale mensen’ te leven. Laten zich eens normaal gedragen en niet van dat vreselijke overdreven. Voor mij mogen ze voor altijd wegblijven. Bah !!!

 7. Rob

  Hoop dat deze familie 60 jaar vakantie neemt en alsjeblieft niets meer van hoort

 8. Voor nu is het over voor de meilandjes, de kerst aflevering viel ook zwaar tegen, daar bij komt nog het vele gedoe rondom Erica. Ik stoor me ook aan het smijten met geld, ook al hebben ze dat zelf verdiend., dan nog. Over het programma : geen cent te maken, dat programma is zo neerbuigend , dar miet meteen van de buis. De populariteit van de Meilandjes zal hier door nog meer zakken. Het is te triest voor woorden om te laten zien hoe de arme mede mens leeft

 9. Jan Kleinnagelbrink

  Je zou zeggen van niks doen voor veel poen wordt je niet moe Maar heerlijk dat ze verdwijnen Liefst voorgoed

 10. John

  Goed besluit. Blijf maar helemaal weg. Namaak h.

 11. Piet

  Ik zou er geen traan om laten, die hele meilandjes zijn stuk voor stuk sterk over het paard getilde en verwaande mensen.

 12. Ze roepen wat ze willen? Vrijheid van menings uiting heet dat. Geld veranderd mensen. Idd. Zelfs degenen die het al hebben. Dus dat is geen nieuws. Net zo goed dat ze beticht worden dat er veel gescript was in chateau meiland, maar ach waar niet. Mag de vakantiepark familie dan aub ook van de tv af. Wat een eng mens die nicolleke, die behandelt mensen pas erg, en de rest script ook maar door. Er zijn ergere dingen in de wereld dan de fam. Meiland. Weet je meneer de mol doe lekker 1xper week 4 uur het haardvuur erop. Dat is wat mensen willen maar ja dan hebben ze niets meer te zeuren, ohhhh nou dat weer, hahaha.

 13. Trui

  Schandalig dat ff geen cent te makken. Verdienen ze zelf een slordige 2 miljon voor. Niet normaal. Boycotten deze onzin

 14. Ronny

  Ik zou hun heel ver op vakantie sturen haha. Misschien dat zij nu eens kunnen gaan nadenken, effen geen centen te makken,Geen spelletje is in het echte leven.
  Stelletje zakkenvullers pfff.

 15. Anneke

  Jammer dat jullie weg gaan wij hebben van jullie genoten
  En de 1 vindt jullie geweldig en de ander niet maar dat is ieder zijn smaak
  Ik vind dat Erika gelijk heeft met haar uitspraak ieder zijn mening
  We hopen dat jullie weer gauw terug komen maar wens jullie een goed en mooi 2022
  Lieve groetjes van Anneke

 16. Will

  Geef ze geen ongelijk, lekker weer gewoon doen en een lange vakantie houden! Het is allemaal wat veel geweest! En iedereen die zeurt dat ze geld bij elkaar graaien! Dat lijkt me nogal logisch! Iedereen zou het doen als je de kans kreeg! En vooral dit soort tv werk! Nu sparen voor later!

 17. B

  Ik vind het jammer dat ze weg gaan.
  Ik vind Erica juist erg leuk en verstandig.
  Haar uitspraak was misschien wat heftig maar iedereen
  Mag zijn menig uitspraken.
  Ik hoop dat ze terug komen ik vind het leuk.
  En het geld wat ze krijgen is toch normaal.
  Veel BN ners krijgen Veel meer en daar hoor je niets over.
  De Gilles krijgen dat ook en daar komt het ook op de grote hoop.
  Dus wat is dat dan.

 18. Theo

  Oh oh, wat zijn er weer velen die het allemaal weer weten! Heel gemakkelijk om zo op afstand een ander af te kraken. Ik denk maar zo: hij of zij die kijken wil kan kijken en de anderen hebben voldoende keus op de andere zenders. Laat iedereen in zijn waarde.

 19. M

  Goeddddddddd, blijf maar lekker weg!

 20. Neem dan gelijk massa is kassa mee en Urk. Die schijnen ook aardig betaald te worden en veel gescript.

 21. Will

  Echt Hollands! Als je geld verdient mag je het vooral niet uitgeven! Ik vind dat zo raar!

 22. Ik snap het niet altijd mensen afkraken heb het idee dat jalousie achter zit Meilandjes werken hart zou het jammer vinden dat zij van tv gingen,iedereen in zijn waarde laten een van de mooiste program van de latzte jaren

Geef een reactie