Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit reageert op oorlog met zus MoniqueDe geruchten gaan al heel lang rond dat Jan Smit en zijn zusje Monique elkaar niet kunnen luchten. Monique ontkende dit nog eerder, maar in Volendam was al duidelijk dat de twee elkaar niet meer spraken en ook niet meer bij elkaar over de vloer kwamen.

Een sterk gerucht wat de ronde doet is dat Monique en Jan zijn vrouw Liza ruzie hebben gehad, omdat Liza een scheve schaats heeft gereden en Jan toch bij haar bleef. Monique kon dat niet aanzien en daardoor kregen ze ruzie.

Nu heeft Jan ook weer gereageerd hierop en Jan blijft ontkennen dat er op persoonlijk vlak ruzie is tussen hem en zijn zusje. Jan zegt dat ze enkel op zakelijk vlak niet meer samenwerken.

Jan zegt in een interview het volgende:

“Het is niet altijd zo dat als je familie bent dat je dan alles maar samen moet doen”, vindt Jan. “We gaan gewoon normaal met elkaar om, maar je hoeft niet per definitie met elkaar samen te werken. Als je daar anders over denkt of je kiest een andere weg, dan vinden mensen daar vaak iets van. Maar ik vind het niet zo belangrijk wat andere mensen ervan vinden.”

“Er is geen ruzie! Dat willen de mensen graag, heb ik het idee. Ik heb er drie jaar geleden zelf voor gekozen om Kleuterpop te beginnen, omdat ik heel graag iets voor mezelf wilde en niet meer afhankelijk wilde zijn van anderen. Met veel succes, gelukkig!”

Hoewel Jan dus alles probeert te bagatelliseren weten wij wel zeker dat er ruzie is tussen de twee en dat de reden daarvoor het vreemdgaan van Jan zijn vrouw Liza is geweest.

Geef een reactie