Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato beschuldigd van wangedragDe geruchten gingen al langer dat Marco Borsato zijn positie als coach bij The Voice Kids had misbruikt. Nu komen Jan Roos en Dennis Schouten met volgens hun de waarheid rond deze geruchten al zeggen ze wel van te voren dat er geen concrete bewijzen zijn en ze het naar eigen zeggen niet voor de volle 100% weten maar toch brengen. Dat moet ze blijkbaar zeggen om zichzelf juridisch in te dekken.

Het verhaal zit zo volgens Dennis en Jan en komt erop neer dat Marco zich grensoverschrijdend zou hebben gedragen tegen twee oud-kandidates die minderjarig waren van The Voice Kids bij de barbecues die hij jaarlijks bij hem thuis organiseert voor zijn oud-kandidaten.

Volgens Dennis zou één van de moeders een dagboek hebben gevonden van haar kind waar heftige dingen instonden over Marco. Deze moeder heeft Marco hiermee geconfronteerd en nam dit gesprek op. Volgens Dennis zou Marco hierin hebben toegegeven dat het gebeurd is, maar durft de moeder geen aangifte te doen omdat ze bang is dat ze haar kind hiermee verder beschadigt en er een mediarel zal ontstaan.

De moeder is wel met de opname naar John van den Heuvel gegaan, maar die heeft er volgens Dennis en Jan niks mee gedaan en dat zou volgens hun komen omdat hij ook bij RTL werkt en Marco een collega is. Al zeggen ze ook dat als er geen aangifte is John er dan weinig mee kon doen.

Ook beweren Jan en Dennis dat dit verhaal al lang en breed bekend is in de mediawereld maar niemand iets doet. Dennis zou één hele bekende Nederlander die echt vaak op tv komt ook als bron hebben en die bevestigt dit verhaal van Marco ook.

Daarnaast vermoeden de mannen dat War Child de stichting waar Marco ambassadeur voor is ook van deze voorvallen afweet en Marco daarom niet de kerstactie campagne meer mag doen. Sterker nog de mannen beweren dat Marco ook geen ambassadeur meer is bij War Child.

Yvonne Coldeweijr heeft ook gereageerd en die zegt dat het verhaal dat Dennis en Jan hebben gebracht toch niet helemaal klopt en iets anders in elkaar zit. Maar daar komt ze binnenkort nog op terug.

  1. Het is duidelijk dat die walgelijke Jan Roos een hetze tegen Marco Borsato is begonnen en zijn tanden er flink in heeft gezet. Wordt het geen tijd om die man met rust te laten. En die andere, Dennis Schouten, loser en meeloper, daar ga ik het niet eens over hebben.
    Wagelijk.

Geef een reactie