Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Thierry Baudet gaat morgen trouwenThierry Baudet blijkt morgen te gaan trouwen met zijn 13 jaar jongere vriendin Davide. De twee ontmoeten elkaar in 2016 tijdens een optreden van Thierry. Hij werd ergens uitgenodigd om over Trump te praten die net was gekozen als president van Amerika.

Davide die fotograaf is van beroep was daar ook aanwezig en zij moest foto’s maken van de mensen die daar op het podium gingen spreken. Dat was de eerste keer dat Thierry en Davide kennis met elkaar maakte. Het duurde daarna nog 1,5 jaar voordat ze een relatie kregen.

Thierry vroeg Davide overigens al in 2018 ten huwelijk, maar het kwam er maar niet van en nu schijnt het koppel morgen eindelijk het ja-woord aan elkaar te geven.

Er gaan geruchten dat Thierry dit expres zo heeft gepland en een statement wil maken, omdat hij tegen de huidige mini lockdown regels is en helemaal niet zit te wachten op wat het kabinet volgende week hierover zal gaan beslissen.

Minister Fred Grapperhaus trouwde trouwens ook vorig jaar en werd toen gefotografeerd door een paparazzi fotograaf en op de foto was te zien dat de minister en zijn gasten de toenmalige regels niet naleefden.

Volgens bronnen zal Thierry een kleine ceremonie houden en worden er alleen intimi uitgenodigd. De locatie blijft geheim.

 1. Ingrid

  Ja en??? Kan mij die domme Baudet schelen. Er zullen meer mensen trouwen.

 2. Tw adriaanse

  Superrrr een geweldige man gefeliciteerd vast en vele gelukkige jaren samen

 3. Fre

  lekker belangrijk, geef die man geen podium alsjeblieft

 4. ikkem

  Mooi stel, die passen bij elkaar.

 5. Thea

  Sneu voor dar lieve meisje trouwen met zo’n narcistische persoonlijkheid.

Geef een reactie