Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique vergeeft Andre Hazes zijn gedragMonique de ex van Andre Hazes heeft op haar Instagram account een bijzonder filmpje gedeeld. In dit filmpje zien we de bekende acteur Will Smith praten over hoe je mensen moet vergeven die fouten hebben gemaakt. Boven de video heeft Monique een hartje geplaatst.

Veel volgers weten het zeker dit is een directe boodschap aan Andre Hazes dat ze hem vergeeft voor zijn gedrag. Monique wil Andre dus ook weer terug.

Andre roept al weken in zijn kringen dat hij weer een relatie wil met zijn steunpilaar Monique. Sinds dat Andre uit Dubai terug is schijnt hij zelfs al vaak te blijven slapen bij Monique.

Al lijkt Andre ook nog steeds het andere vrouwelijk schoon te kunnen waarderen. Want de afgelopen week is Andre ook al 2x gespot met een andere dames. Of Monique weet dit ook en doet haar oogkleppen op onder het mom van officieel zijn we nog niet terug bij elkaar dus het staat Andre vrij om te doen wat hij wil of Monique is hier echt nog niet van op de hoogte.

Hoe dan ook het zou ons niks verbazen als Monique en Andre straks nadat de docu is uitgezonden officieel laten weten dat ze het weer gaan proberen.

10 Reacties

 1. angela

  Geld dat stom is, maakt recht wat krom is.

 2. Joepie

  Leuk voor Rochel !!!!!

 3. Christina

  Als je vroeger op de basisschool iemand leuk vond, schreef je een briefje met daarop b ijv. een tekst als: Wil je met me lopen c.q. wil je verkering met mij en vroeg je aan je vriend/vriendin om dat briefje aan de betreffende persoon af te geven. Op dit niveau zijn wij nu bezig.

 4. Anoniem

  Die meid is gek om weer naar die idioot toe te gaan

 5. Fina

  Hoop echt dat ze slimmer is

 6. T. Bozelie

  Lieve andreé, jammer dat het zo lastig is om ‘keuzes te maken voor je leven, nl de vrouw , die jou geborgenheid geeft en je telkens weer vergeeft, houdt van kind(eren)

  Wellicht komt je dit bekend voor. Trap er niet in! Heel eerlijk je lijkt wat dat betreft toch op je vader. Sta sterker dan je papa andré. Hij staat op ‘ sokkel omdat hij niet beter kon en wist. De tijd was totaal anders. De sokkel moet je zien, en dit bedoel ik niet miswaardig , iedereen was doel op hoe hij was., én dit fenomeen was nog nooit zo uitgebreid in de media geweest. Het was zijn “Overleving “,Je bent wie je bent en laat al die schaduwen achter je. Je bent een uniek persoon maak daar gebruik van..
  Je wilt je vader verdedigen, onbewust, dat kan niet en hoeft ook.niet. Je hebt zoveel kwaliteiten dat je niet op het imago van je pa hoeft door te gaan.

  Hoop eens ‘n bericht te lezen dat alles op eigen kracht is gedaan, zonder te veel. alcohol of verscheurde relatie.

  Ik ben al jaren André, fan , je papa, vertolk hem goed . Ooi tals ik geld heb kom ik kijken stiekem achterin.

 7. Thea

  Dom..dom..dom.. dumpehhhhh die sukkel!
  👊💩
  Respect kent hij niet & empathie heeft zij niet in zich. Egoïstische gozer!

 8. David

  Inderdaad Thea, zij heeft geen empathisch vermogen.

Geef een reactie