Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Ex Sander dreigt met meer schokkende onthullingen over Erica MeilandSinds dat Erica Meiland haar biografie heeft uitgebracht waarin heftige beschuldigingen staan over haar ex minnaar Sander is er heftige ruzie tussen de twee.

Erica beweert namelijk dat zij en Sander helemaal geen relatie hebben gehad en dat hij in het echt heel erg zou tegenvallen. Ze noemde hem zelfs een oud opaatje en beweerde dat hij dit allemaal deed voor de roem.

Sander was zo woest dat hij berichtjes en mailtjes die de twee ten tijde van de ‘relatie’ naar elkaar hadden verzonden openbaarden. En daaruit blijkt dat er toch wel wat meer speelde dan enkel een vriendschap. Maar Sander laat weten dat hij nog niet klaar is met Erica hij heeft namelijk nog veel meer onthullingen welke haar kunnen schade.

Zo beweerd Sander nog niet alle berichtjes en mailtjes te hebben gepubliceerd. Hij heeft namelijk nog enkele berichtjes en mailtjes achter de hand gehouden die het daglicht niet kunnen verdragen. Verder denkt hij er over na om ook al haar medische kwalen te openbaren als het nog verder uit de hand loopt tussen hem en Erica.

Eerder liet Sander ook al weten dat Chateau Meiland compleet nep is en er veel vooraf bedacht wordt en nagespeeld.

Het lijkt er dus op dat deze ruzie nog lang niet is afgelopen en dat beide kemphanen met modder zullen blijven gooien naar elkaar.

12 Reacties

 1. Fatime

  Wat een enge lelijke wijf is dat. Naast haar wil ik echt niet wakker worden want krijg meteen een hartinfarct

  • james

   nou Fatime zij vast ook niet naast jou dus is dat probleem ook weer uit de lucht waar maak jezelf druk om ……. dan scroll je toch gewoon lekker door….

   • Jose

    Prima antwoort ze is een leuke sterke vrouw die weet van aanpakken . Sommige mensen hebben altijd negatief antwoord klaar .

  • Verónica Kampen

   Zij is de enige normale Meiland. Wel tussen haakjes zetten, dat normale want als je aan zo’n show meewerkt, ben je verre van normaal. Maar dat die show in princiepe niet spontaan is maar dat veel, zoniet alles in scène wordt gezet…wat een verassing. Dat wisten we dus echt niet en hadden dit dus nooit verwacht. Wederom een sarcastische opmerking van mij maar dat snappen jullie toch wel. Zelfs dat overdreven van die hoofdrolspeler is volgens mij niet echt. Zo’n overdreven vent zijn…dat is toch niemand?

  • Tino

   Gelijk heeft Sander! Als zij hem helemaal afkraakt in haar boek & zijn imago kapot maakt heeft hij het recht voor zichzelf op te komen. En alles recht te zetten.
   Wat een zielige familie die Meilands!
   Ook Martien heeft leugens verspreid in zijn boek over een ex & moest dat eruit halen omdat die ex de leugens kon weerleggen.
   Sneaky asociaal gedrag hebben de Meilands!
   Alles voor roem & aandacht!🤮

 2. Mayke Looij

  Wat een kleinzielig mannetje

 3. Fre

  vreselijke man die Sander, snapte al helemaal niet dat zij op zo.n type zou vallen. Hij wil zeker een graantje meepikken . Bah engerd

  • Els

   Hij kan het beste ook een boek schrijven, Haha

   • Wat een nare agressieve oordelen pfff. Moet wel bekennen dat ik gestopt ben na een paar reacties. Ik kan er gelukkig gewoon naar kijken en ga er lekker even voor zitten . MARTIEN en MEIDEN met aanhang en schatjes Clair-tje enVivé-tje ga lekker door ! Voor een Nederlandse soap een soort lekkere realiteit👏

 4. Martin

  Haha….nee snuggere de familie pikt geen graantjes mee.

 5. Boycot reality serie meiland

  Jammer hé Erika dat Sander slim is geweest door alles te bewaren.

  Voor de mensen die de hielen van de meilandjes schoon likken zoek een leven dan naar die nep troep kijken ,de Belgen hebben al bewezen dat ze nep zijn.

Geef een reactie