Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Sjaals Martien Meiland belachelijk duurZo als we al zagen in Chateau Meiland wilde Martien Meiland een eigen sjalenlijn gaan opzetten. Ze gingen daarvoor onder meer naar Italie om de stoffen uit te kiezen en uiteindelijk moest de sjalen dan in een webshop en in de winkel van Montana verkocht worden aan de fans.

Het geheel heeft veel weg van Maxime Meiland haar eigen kledinglijn Monciel die flopte, omdat ze de kleding bestelde via AliExpress en dan het in haar eigen webshop veel duurder verkocht.

Maar gelukkig doet Martien dit niet en pakt hij het toch wel anders aan. Het verschil is toch wel dat Martien zijn sjalen echt zelf ontwerpt en de stoffen daarvoor uitkiest, maar blijkbaar kost dat ook een aardige duit. Want veel mensen klagen over de belachelijke prijzen van de sjaals van Martien.

Gisteren zagen we in de aflevering van Chateau Meiland dat een fan een sjaal van Martien zag hangen in de winkel van Montana en dat ze die wel wilde hebben. Maar ze schrok van de prijs, want er hingen ook sjaals van Montana in de winkel die maar 15 euro kosten en toen Martien zei dat zijn sjaals tussen de 50 en 140 euro kosten koos de fan toch maar voor de ‘normale’ sjaal van Montana.

Veel kijkers zijn dan ook niet te spreken over de belachelijke prijzen voor de sjaals van Martien. Hieronder een aantal reactie’s.

27 Reacties

 1. Anoniem

  Ze hebben waarschijnlijk nog geen geld genoeg

  • Gretske

   Een voudig blijven,dat is weinig gegeven.
   Dan stijgt het grote geld naar het hoofd ,jammer..

   • Fred

    Hahahaha doen ze goed !!dat heet ondernemen het ijzer smeden als het heet is !!!prima prijs voor zijde sjaals,en eigen en unieke ontwerp !!das nu eenmaal zo ,ik denk dat het.meer de.kift is dat.de mensen zelf niet ondernemers of ondernemend genoeg zijn om überhaupt iets te doen om zelfstandig centen te verdienen ik zeg vooral doorgaan !!

    • Will

     Goed gezegd! Ze houden niet de hand op bij de overheid maar zijn altijd aan het werk! Ik neem er mn pet voor af! Mensen die het er niet mee eens zijn, zijn jaloers!

  • Ham

   Mensen hebben zoveel commentaar je bent niet verplicht om ze te kopen

   • Thea

    Dat vind ik ook. De Meilandjes hebben gelijk. Ik vind het jammer dat ik het niet kan bestellen. Want ik ben een grote fen van hun. Die commentaar is allemaal afgunst en jaloezie.. Maar ze kijken wel de serie. Pffff. En mensen, geniet van jullie leven, want het leven is soms tekort.

   • Jody

    Ze houden geen rekening met mensen die nauwelijks rond kunnen komen en die ook zien dat zij alles maar kopen alsof het niets kost huizen, auto’s, vakanties, inboedel, kleding. Ik vind dat ze daar ook wel eens rekening mee kunnen houden. Ze zijn en reageren heel verwend.Ik

  • Het zijn volgens mij zijden sjaals daarom zijn ze zo duur

 2. Yvonne panbakker

  Je weet toch dat de meilandjes overal geld uit slaan. Boeken verkopen die ze niet zelf hebben geschreven. Huizen kopen t een is nog niet verkocht of hup ander huis kopen.Nu martien weer met zijn belachelijke sjaals. Ik koop niks van deze mensen. Dat moet niemand doen.

  • Ham

   Nee maar je kijkt wel naar de serie en maar commentaar geven

   • Corry

    Sorry hoor maar zie hier de logica niet van …omdat ik de serie leuk vind moet je het ook maar normaal vinden van die belachelijke prijzen..zullen best mensen zijn die zo,n item in hun kast willen. Maar menigeen kan het tegenwoordig niet meer betalen…

  • Will

   Dat maakt toch een ieder voor zichzelf uit!
   Voor de rest ruik ik jaloezie!

 3. Carla

  Zo achterlijk….. ze promoten gewoon alles wat za te koop hebben. nu eigen boeken… luisterboek kinderkleding nu weer sjaals. GELDWOLVEN ZIJN HET.

 4. @ anoniem. enig idee wat goede zijde kost? Ontwerpen en laten maken van de printen? Alles wat exclusief is moet duurder betaald worden. Dat is met alles. Voor 15 euro krijg je andere soorten stof. Het is maar net wat je beurs kan dragen. Laat ze geld verdienen. Heb het al vaker gezegd wat zou men doen als men de kans kreeg om goed geld te verdienen. Zou zeggen , ga aan de slag en wie weet………

  • Will

   Het bedrijf waar ze inkopen in Italie is waarschijnlijk ook een hoger segment!
   En er zijn altijd wel mensen die het wel kunnen betalen!

 5. Hr

  Nou de mensen die sjaals dragen zullen er best flink voor willen betalen.. 😂😂 Ik ken behalve Martien geen mensen met sjaals ..

 6. Haartje van Smoelen

  Slaakte meteen ’n Martiniaans gilletje toen ik de prijs vernam !!

 7. Ha ha wat grappig die sjaals die zijn zo klein dus ik snap wel dat ze zo duur zijn niks van aantrekken meilandjes van Anoniem raar bericht
  ik hoor graag van iemand een bericht ???

 8. Mooi bedoel ik plaats van klein

  • Yda Berman

   Kan wel zijn allemaal, die vaak echt zijden sjaals zullen het heus wel waard zijn…
   Maar…ik denk eerlijk gezegd dat het publiek van de Meilandjes niet van het hogere segment is.. En daar reken ik mezelf ook toe, hoor.
   Dat publiek is meer van de sjaals van 15 euro. Jammer dat ze die chateau’s daar niet op hebben afgedrukt.
   Mensen die 140 euro kunnen betalen voor een sjaal willen vast niet gezien worden met een sjaal van Martien!
   Er zijn natuurlijk uitzonderingen, Meiland fans die beter in de slappe was zitten. Hopelijk zijn er daar genoeg van om een succes van de business te maken.

  • Janni

   Ach laten maken in India en chateau waardig daar hangt een prijskaartje aan.
   Geld zat🤑

  • Ik heb twee sjalen besteld voor m’n lieve vriendin en het is het geld waard..

 9. Raar bericht van die sjaals die zijn niet zo duur ik snap wel waarom ze zo duur zijn niks van aan trekken meilandjes ik hoor graag een reactie ???? groetjes

 10. Jan

  Zijn jullie nou zo of ben ik zo slim die sjaals zijn van Italiaanse zijde hij ontwerpt ze en hij huurt een pand dus zo duur zijn ze niet nee als het Dolce of Valentino of Gucci dan hoor je ze niet de kwabbers en die items zijn zeker te duur kwa kwaliteit dus niet zo zaneken mensen

 11. Corry

  Ik schrok er ook heel erg van ..139.€ voor een sjaal ?? Zit er soms een goudrandje langs !!!!!

 12. Will

  Als mensen dus ondernemen zijn het geldwolven? Ze hebben gelijk! Je kan het zelf ook proberen!

Geef een reactie