Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique haalt keihard uit naar SarahMonique de ex van Andre Hazes heeft zich de afgelopen tijd heel rustig gehouden en heeft verder geen commentaar gegeven op alles wat zich nu afspeelt rondom Andre Hazes.

Maar dat betekent niet dat Monique geen verdriet heeft en of boos is op Sarah. Monique deelde geheel onverwacht onderstaande boodschap op Instagram. De boodschap is in het Engels en luidt:

”You can’t be pro women while doing someone’s man. You can’t be pro women if your happiness is built upon another woman’s pain and misery.”

Hiermee doelt Monique natuurlijk op Sarah die Andre van haar afpakte. Monique reageert hiermee indirect op de situatie die nu speelt tussen Andre en Sarah en zegt dus dat Sarah nooit gelukkig zal zijn met Andre, omdat haar geluk is gebouwd op de ellende van Monique.

Overigens is het normaal Sarah die uithaalt naar Monique. Zo droeg Sarah verschillende keren dezelfde kleren die Monique had gedragen op Instagram en haalde Sarah ook uit naar Monique toen ze ging feesten met de bandleden van Andre Hazes.

55 Reacties

 1. Goed Zo monique .ik sta achter jou en kleine dre .je bent een topper 😘

  • Brenda

   Kan iedereen zijn of haar mening eens voor zich houden niet alles is wat het lijkt!!

   Monique is geweldig volgens iedereen niemand weet hoe het precies in elkaar steekt.

   Moet toch ergens iemand zijn die een keer positief over Sarah praat niet alles is toch slecht aan haar.

   Iedere vrouw na Monique is al veroordeeld is dat zo eerlijk ze is ook geen heilige toch????????

  • Lin

   Helemaal mee eens! Goed gezegd, Monique, veel sterkte gewenst! Dat afschuwelijke mens krijgt haar trekken nog wel eens thuis.

   • Maria

    Brenda Wie ben jij om te zeggen dat we onze mening voor ons moeten houden .Monique weet wel wat ze doet.Die Sarah denkt dat ze heel wat is maar is 3 x niks. Nu ze bij andre is denkt ze ook dat ze belangrijk is .Ze maakt Andre helemaal kapot .Dat mens ziet er toch niet uit.Is echt een heel zielig verslaafd figuur die alleen maar van Andre profiteerd.

    • Ibrahim

     Oh ja joh, maakt zij André kapot? Schaam je om zoiets te zeggen. Toen Sarah André, die toen al weg was bij Monique, ontmoette was hij waarschijnlijk al aan het eind van zijn latijn. Zij en haar ouders hebben dat onderkend en er mede voor gezorgd dat er aan zijn probleem iets gedaan wordt. En het gaat waarschijnlijk maanden duren voor er sprake is van voldoende herstel. Het zou jou en de anderen van jouw clubje sieren als je dat eens ging inzien.

     • J

      Ehm… Correctie even op jouw verhaal hoor, Andre kende Sarah en haar familie toen hij met Monique was. Hij heeft haar en haar familie ongeveer 2 jaar leren kennen voor hij Monique verliet… Heeft hij meermaals in interviews gezegd.

     • Caro

      Heel verstandig commentaar. De tijd zal het leren en daar hebben wij ons niet mee te bemoeien. Het is al moeilijk genoeg om na alles ,in zijn turbulente leventje, rechtop te blijven staan. De zorgen om de Corona ellende zijn ook niet mis. Een stabiele omgeving en zijn zoontje dat zal beslist meehelpen.aan herstel.

    • Jaap van Krimpen

     Maria, die Brenda bedoelt waarschijnlijk dat je met feiten moet komen en niet een eind in de ruimte moet kletsen en daarbij ook nog proberen anderen te beschadigen waar geen enkele aanleiding toe is. Je kent ze niet eens. Is het nu duidelijk? Anders leg ik het met plezier nog een keer uit.

    • Ria

     Ach beste mensen laat ze het lekker zelf uitzoeken nogal boeiend. Ik vind en vond Monique een leuke vrouw maar haar kennen nee dat die ik niet ja via de media. Zelfde geldt voor sarah maar die komt mij wat minder sympathiek over en vind ook dat ze op zo’n jonge leeftijd teveel aan haar gezicht heeft laten doen, maar ieder zijn ding. En andre ach het appeltje valt niet ver vd boom,maar wat wil je met zo’n vader en vooral die vreselijke ordinaire moeder. Maar goed hoop dat ze allen hun geluk weer vinden.

 2. Oja en dat zielige kind sarah .wil ook zo graag op jou lijken dat zegt al genoeg laat ze dan ook ma flink wat aan haar karakter doen in plaats alleen ma die kop van der verbouwen .ze kan nooit aan jou tippe moon laat je niet gek maken hoor ..
  😘🙏❤

  • Isabel

   Nou Jessy, het is niet te hopen dat Sarah in wat dan ook op die Monique, zowel innerlijk als uiterlijk, gaat lijken.

  • Prinsesje

   Jessy, jij kent Sarah zo goed, dat jij weet dat Sarah een rot karakter heeft? En Monique schijn jij ook goed te kennen, daar jij verteld dat Monique een goed karakter heeft!!

   Jij kent ze beide niet, dus ?!

   Misschien dat jij ook eens een brilletje moet kopen, zodat jij kan zien dat Sarah er toch echt veel beter uitziet als Monique.

   Als Sarah naar de kapper is geweest en dat kapsel lijkt maar een beetje op het kapsel van monique, dan heeft Sarah het weer gedaan, want Sarah wil er zo uitzien als Monique! Dat kapsel is al even in de Mode, dus er zijn meer mensen die zo een Kapsel hebben!!

   Sarah heeft André kapot gemaakt??
   Vertel dan eens wat Sarah bij André heeft gedaan?

   Was Andre daar zelf niet bij toen hij verder wou met Sarah, en weg wilde bij Monique? Sarah heeft André zeker niet van Monique afgepakt, was hij Sarah niet tegen gekomen, dan was het wel een ander Meisje of Vrouw geworden!! De relatie van Monique en André was al een tijdje voorbij!!

   • J

    Ken jij beide wel goed dan?

    Want dan zou je zien dat Sarah zonder de lagen make-up en de filterfoto’s er gewoon doorsnee uitziet hoor.

 3. Maria Verbeek

  André is niet je vertrouwen waard dus laat hem nooit meer toe in je leven
  Brengt alleen maar ongeluk en verdriet

 4. Annie

  Monique heb je wel eens in de spiegel gekeken naar je zelf jij bent net als Sara alleen jij wilt geld en het liefs alles jij heb André als een klein kind behandeld en dat hij zijn zoon niet mag zien je bent. Een draak

  • J

   Hij mag zijn kind niet zien???? Volgens mij koos hij er zelf elke keer ervoor om z’n kind niet zoveel te zien en liever op vakantie te gaan met truus truffel of niet dan?!

   • Gabriëlle

    J, heb jij al nagegaan hoe vaak die “fantastische” Monique van jou met die kleine in het buitenland was en hoe lang? In ieder geval meer keer en langer. Logisch dat je dan je kind niet kunt zien. En heb jij het artikel niet gelezen waarin Monique vertelde dat zij weigerde haar zoon met André mee te laten gaan? Kijk, niemand kan jou het recht ontzeggen je mening over iets of iemand te geven, maar verkondig dan geen onzin. Dat gebeurt al genoeg.

    • J

     Eh volgens mij is ze niet ‘m’n Monique’, aangezien ik geen relatie heb of familie ben van haar, en volgens mij heb jij het dan helemaal niet op een rijtje in een chronologisch tijdlijn als je zegt dat het langer en meer is…
     Trouwens kon hij dan niet ook niet naar het buitenland als Monique met die kleine daar was, net zoals hij toendertijd bij en met Bridget deed. Toen zag hij zijn zoontje regelmatig hoor…
     Tja als Andre zelf al eens in een interview heeft gezegd dat hij niet eens naar buiten wil voor z’n kind wanneer het heeft gesneeuwd, omdat hij er zelf een hekel aan heeft, hoeveel moeite kan en ga je dan eigenlijk nemen voor je kind he?
     Maar goed, heel fijn dat jij je mening ook geeft hoor En ik ben blij dat jij gelukkig geen onzin verkondigd verder hoor en gelukkig precies weet, beter zelfs nog dan de partijen waar het om gaat blijkbaar, hoe de situatie in elkaar zit

     • Gabriëlle

      J, ik let misschien beter op dan jij en probeer mijn verstand te gebruiken als ik iets zeg.

     • J

      Dat weet ik niet of jij beter op let dan ik doe. Blijkbaar ken jij alle partijen heel goed, heb jij toegang tot hun dagelijkse directe privéleven van minuut tot minuut of heb je alle tijd van de wereld om alle roddelbladen etc. van binnen tot buiten uit te pluizen, aangezien je het allemaal zo goed weet.
      Maar ik heb liever dat jij het zegt dan iemand met zijn volle verstand of m’n huisarts.

 5. homewrecker

  en zo is het maar net

  • Isabel nee die junk heb een lekker koppie alles is nep , ze heb een rot kop een rot karakter het is een zielig hoopje die kleuter🤮🤮

   • Isabel

    Rene, dan heeft Sarah tenminste nog iets. Jij hebt helemaal niets, Geen fatsoen , geen hersens, geen moraal, geen medemenselijkheid, echt helemaal niets. Je bent zelfs nog niet in staat om fatsoenlijk Nederlands te schrijven. En jij wil jij in een discussie met grote mensen hebben? Schei d toch uit joh, no, no.

    • J

     Volgens mij is Nederlands ook niet jouw sterkste punt… Aangezien de komma’s, spaties, zinsopbouw, verkeerde woordkeuze en afsluitende Engelse woorden, aan het einde van je verhaal, ook niet geheel correct zijn geplaatst in je reactie.

  • Fatime

   Go girl. Girl power

 6. Monique

  Krijgt nog veel voor haar kiezen…..Monique ben maar blij dat jij verlost bent van deze ellende

 7. Mooi zo moniqeu, je ben en blijft een kanjer, wat je niet kan zeggen van die diklip

  • Yvette van Groenendeal

   Sjaak, nee, maar die diklip kan hem waarschijnlijk wel die liefde geven die hij nodig heeft. Monique ging in haar relatie steeds meer van zichzelf houden zoals ze vol trots in een interview verklaarde.

   • J

    Tja liefde moet van 2 kanten komen hé. Als hij (op een gegeven moment) geen (echte) liefde aan Monique en hun zoontje gaf, dan moest Monique wel meer van zichzelf en hun zoontje gaan houden…

    • Yvette van Groenendael

     Beste J, in december toonde André zijn liefde voor haar en gaf hij aan graag met haar te willen trouwen en dat doe je niet voor niets. Vertel jij mij dan maar eens hoe het zit.

     • J

      Dus alleen als je iemand ten huwelijk vraagt, toon je liefde voor iemand? Zo stel jij dat in een zekere zin…
      Maar dan verbreek je toch ook niet een paar maanden daarna ineens de verloving? Maar goed, mij inziens was het puur alleen een poging aan zichzelf proberen wijs te maken dat hij bij Monique wou blijven.

 8. Rob

  Zet die noodzakelijk uit je hoofd
  Je kan beter krijgen

 9. Monique ik sta ook achter jou en kleine dre zoveel bewondering

 10. Anne Haeverans

  Inderdaad! Karma! Sarah steelt jouw man? Ze zal hem zelf verliezen….!

 11. Wen

  Beter had je het niet kunnen verwoorden Monique je hebt het netjes gedaan zo. Ze kunnen zeggen wat ze willen maar je doet het zo goed en kleine Dre is zo’n schatje je bent een mooie meid en hebt een hart van goud 😘👍

 12. Monique je ben de beste de slimste en de mooiste, puur natuur en no shit laat die junk!!!

 13. Leonir

  Goede reactie sta achter jou met kleine dre

 14. Tiet keutelaar

  Pfffffffffffrrrrrrrrrtttttttttttt zooo ff lekker erop scheiten🥱🥱🥱💩

 15. Lynda

  Juist laat je maar eens horen

  Karma, en dat gaat Shara nu ondervinden.

 16. Jacqueline

  Klasse monique en ik hoop dat je die gozer niet meer oppakt ook al is hij de vader van kleine die, die is beter af zonder hem.

  • Dien

   Goed zo Monique. Geniet maar van je kleine mannetje. Hij is zijn vader niet waard. En ik hoop dat Sara een keertje flink op haar bek val. Wat een achterlijk is zei

 17. Weet jij dat wel Brenda!!! Wat moet je nou voor positiefs schrijven over zo’n loeder die relatie’s kapot maakt…Monique is zeker geweldig en niet zo asociaal als die junk…alles is rot aan van snollen

  • Gerrit

   Ja, die Monique van jou was zo geweldig, dat zij niet in de gaten had dat haar partner op zijn laatste benen liep.

 18. Ysbrand

  Je kunt van Sarah natuurlijk zeggen wat je wilt, maar zij en haar familie hebben er mede voor gezorgd dat er nu aan het oplossen van het probleem van André gewerkt wordt . Daar was vóór die tijd geen sprake van.

  • Ysbrand je kan zeggen wat je wil over die asoos,maar ze hebben die André goed naar de klote geholpen!!! En dan die moer van hem laat hem nog dieper zakken met dat bemoeien weg met dat stuk ellende 🤮🤮🤮🤮

   • Ysbrand

    Bijdehande ESTHER, ga jij eerst maar eens na hoe lang het kan duren voor iemand aan een burn out toe is en geef dan nog maar eens je mening.

    • J

     Dat verschilt per persoon hoor, hoe snel iemand een burn-out zal krijgen. Of sommige krijgen er meerdere en er zijn mensen die het hun hele leven lang niet krijgen. Dus dat is helemaal niet na te gaan.

    • J

     Wie zegt dat hij toen al op z’n laatste benen liep? Als je echt op je laatste benen zou lopen, dan heb je ook echt geen behoeft aan een andere relatie of meer publiciteit hoor. Dan had hij zijn rust al gepakt nadat hij bij Monique was weg gegaan hoor.

 19. Cisca

  Als je zo die twee foto ‘ s van Sarah en Monique naast elkaar ziet dan zie je wat een verschil tussen die twee vrouwen. Bij Sarah is er (bijna?) niks echt en bij Monique zie je dat ze is zo als ze is, een knappe vrouw. Ik weet niet of Monique dingen bij zich zelf heeft gedaan maar als ze dat gedaan heeft dan is dat op een heel natuurlijke manier gedaan terwijl het bij Sarah zo onnatuurlijk is. Toch jammer voor zo een jonge vrouw als Sarah is. Ik denk dat Sarah héél jaloers is op Monique .

  • Elisa

   Cisca, ik denk dat Monique weinig heeft om jaloers op te zijn.

  • ikkem

   Niet eens, als je goed kijkt dan zie je wel dat beide gezichten aardig gespoten zijn. Jammer meeste mensen zien graag iets bij ene dat helemaal niet willen zien bij andere.

 20. J

  Dat verschilt per persoon hoor, hoe snel iemand een burn-out zal krijgen. Of sommige krijgen er meerdere en er zijn mensen die het hun hele leven lang niet krijgen. Dus dat is helemaal niet na te gaan.

 21. Ria pia

  Hypocrisy!!! Als mijn dochter van 23 thuis zou komen met een man van 43 zou dit planeet te klein zijn voor hem. De rollen zijn nu gedraaid…….. ervaring, list, manipulatie, berekendheid, slachtoffer rol, etc. etc. Niemand anders dan nabije familieleden weten precies wat er gaande is. Ik wens die jongen alle vrede en rust toe. Hij wordt aan alle kanten getrokken.

 22. Sigrid

  Je bent een topper .blijf bij hem uit de buurt je heb genoeg verdriet gehad

Geef een reactie