Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Fans woedend op Andre HazesNu het management van Andre Hazes heeft laten weten dat Andre niet zal optreden bij de Holland en Vlaanderen zingt Hazes concerten willen veel fans hun geld terug.

Veel fans kopen juist een kaartje voor deze concerten om Andre te zien optreden nu Andre niet zal komen en ook zus Roxeanne niet zal gaan optreden in verband met de ruzie met haar moeder Rachel eisen de fans hun geld terug.

Helaas voor de fans heeft de organisatie laten weten dat er geen geld wordt terug gegeven, omdat de concerten wel doorgaan. En dat wordt Andre niet in dank afgenomen. Op Twitter en Instagram volgen de ene na de andere boze reactie van fans elkaar in rap tempo op.

Dit zal ook een flinke strop zijn voor Andre Hazes, want hij zal het geld dat hij heeft gehad voor zijn medewerking aan deze concerten moeten terug betalen. En Andre liet al eerder weten dat hij niet veel geld meer had en nu hij zich schuil houdt komt er ook geen geld meer binnen.

Maar Andre heeft op dit moment wel andere dingen aan zijn hoofd. Zo melde de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer dat Andre nu weer in Spanje zit en waarschijnlijk een nieuw traject gaat starten in een kliniek. Hopelijk houd hij dit traject wel vol en maakt hij het helemaal af. Dat betekent wel dat Andre toch wel minstens nog 6 weken niks van zich zal laten horen. Volgens Yvonne vliegen Djarno de neef van Andre en Sarah deze week nog naar Spanje om Andre te steunen voordat hij de kliniek weer in gaat.

26 Reacties

 1. Gerda

  Weg met die andere hazes grote op lichter geef die mensen hun geld weer en laat die barbie pop maar lopen die wil ook alleen maar aan dacht waar de loos wijf duck eend weer er slaapt zeker drank en druks

  • levi

   Gerda, het schijnt nog niet tot die botte hersens van je te zijn doorgedrongen dat André hulp heeft gezocht voor de behandeling van een burn-out. Waarschijnlijk weet je niet wat dit in houdt, maar het is echt iets dat je een ander nooit zou toewensen. In ieder geval in André te ziek om te werken en het is gewoonweg schandalig zoals jij je nu – onder deze omstandigheden – over hem en Sarah uitlaat.

   • Tino

    Naïeve Ievi hoe dom ben je om dat te geloven van die burnout?

    • levi

     Tino, compliment om mij naïef en dom te vinden zonder dat je weet wie ik ben.

    • Annelies

     Ongeacht wat de reden is ,drugs, burn out of desnoods vlucht ….Deze jongen heeft een k….jeugd gehad ,dus niet zo voorbarig met meningen allemaal please . Kennen jullie deze persoon nou zo goed om over hem te kunnen oordelen, of klets je met de met mee ???

   • Wil

    Levi, ik vindt het knap van je dat je het bericht van Gerda kan lezen! ; – )

   • D

    Hoi levi,
    Laat deze naïeve joh weten precies wat er met Andre aan de hand is
    Zelf vergeten dat het door hun negatieve uitlatingen komen dat hij in deze situatie is gekomen

   • Truus

    Jan smit heeft ook een jaar niet opgetreden wegens een burn-out daar is geen negatieve reactie op gekomen nu gaat het om André en word er vanalles over hem gezecht ze hebben hem op social media geheel kapot gemaakt door de Velde erge dingen over hem te zeggen

    • Pia

     Inderdaad ze hebben die jongen met dat rot commentaar iedere dag hrlelemaal kapot gemaakt
     En wat heeft hij nou helemaal gedaan en zijn leven is zijn leven
     Heeft een ander niks mee te maken
     Dat hij nu niet kan optredennis niet zijn schuld

 2. L.BONNET

  Aandachtstrekker meer niet mensen die een kaartje kopen ongelooflijk

 3. Leuk hè zo’n n vriendin die je werkelijk naar de klote heb geholpen ,Chapeau van snollen wie is de volgende viezerik!!

  • Katleen

   Margot, weet jij wel met wie hij 7 jaren heeft samengewoond?!

  • Geraldine

   Kijk Margot, voor iemand die durft te beweren “zo’n n vriendin die je werkelijk naar de klote heb geholpen'” (let ook op de taalfouten) daar heb ik geen goed woord voor over omdat ik zelf denk dat het tegendeel waar is. Toen André in Maart kennis kreeg aan Sarah van Soelen, bleek volgens mij al gauw hoe slecht André er mentaal aan toe was en we kunnen alleen maar blij om zijn dat er toen vrij snel voor professionele hulp gezorgd is. Zelf hoop ik, en met mij vele anderen, dat hij weer helemaal de oude wordt en een prachtige toekomst krijgt. Je zal als knul van 27 er toch maar helemaal doorheen zitten

 4. dan weet hij gelijk dat hij vrouw en kind in de steen heeft gelaten voor zo n dame met haar gegespoten lippen en wat nog meer een verwend blaag hij zal zich nog wel eens achter zijn oren krabben. voor wat een goede vrouw en tevens ook nog een mooie vrouw en zn kleine knul heeft aangedaan voor zo n omhoog gevallen tut.hola word volwassen man.nadenken moet je maar wel.met je goeie kop neem eenvoorbeeld aan ja zus lief serieus en zeer oprecht en leeft een fijn.leven met haar gezinnetje en staat tenminste met haar beiden voeten op de grond dus man doe er wat mee je bent je carrière aa het verliezen ik mocht je altijd heel graag en ook je muziek en heel.veel mensen meer denk eens na en ga ervoor die tut is fout zij is een profitand over jou rug

  • Yvette van Groenendeal

   Tiny, zelf gun ik een ander altijd het allerbeste en zal nooit jaloers zijn op iemand zijn geluk. Als echter blijkt dat een relatie onmogelijk stand kan houden, kan het vaak beter zijn uit elkaar te gaan dan bij elkaar te blijven. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je redelijk voor je ex en kind zorgt. Ik verzin dit niet, maar spreek uit eigen uit ervaring.
   29% van de geregistreerde huwelijken wordt ontbonden en een even groot percentage van geregistreerde samenlevingsovereenkomsten wordt eveneens ontbonden Dus waar hebben wij het over. Als André denkt bij Sarah zijn geluk gevonden te hebben, laat dit dan zo net zo goed als ik Monique ook alle geluk van de wereld toewens.

   • Thea

    Yvette het gaat niet om of de relatie nog goed was of niet, feit is dat André keer op keer vreemdgaat omdat hij zijn ding niet in zijn broek kan houden.
    Het gezinsleven vindt hij niks, zoals hij al eens aangaf hij is alleen gelukkig in een rock en roll-leven met zijn vrienden/bandleden. En een vrouw waarbij hij zichzelf is..dus losgaan met drank, drug, feesten, geen diepgang of verplichtingen. Alleen kent hij geen grenzen en stort hij in en belandt hij in de goot. Zijn verknipt (schoon)familie helpt hem ook niet op het juiste pad te blijven. Als Hazes sr wilde stoppen met drank, gaf Rachel em nog een biertje.😝😤

 5. Wil

  Die sarah die al zoveel kapot heeft gemaakt met relaties hoeveel kerels heb ze al niet gehad die viezerd .laat haar gaan ze maakt alles kapot ? Hij heb oogkleppen voor . zo vies mokkel waar trap hij in .t is haar schuld dat hij hier in beland is ONGELOOFLIJK DENK AAN JE ZOON ANDRE DIE HEB JE NODJG ALS VADER .VERSCHRIKKELIJK .LAAT DAT MOKKEL LOPEN .GA VERDER MET JE LEVEN.JE ZIET WAT T DOET MET JE ..OPEND JE OGEN !!!

  • Cisca

   Daar was hij als “volwassen ” kerel toch zelf bij. Niemand die he gedwongen heeft om met die Sarah te gaan en zijn aanstaande en kind in de steek te laten. Het zijn alle twee vieze mensen.

 6. Levi denk dan die hersens van jou niet goed werken om maar te denken dat het een burn-out is… Het is gewoon drugs en drank hoor zielig om er zo over te liegen maar dat doet die heel ze leven al…had die maar niet zo stoer moeten doen met van snollen!!! Ze zeggen altijd je krijg wat je toekomt.

 7. Fatime

  Mensen geven alleen maar de schuld aan André Hazes jr. Zijn huidige vriendin is net zo schuldig. Ze heeft hem echt helemaal naar de klote geholpen met haar cokeverslaving en drank verslaving. Nu dat hij bijna geen geld meer heeft kan haar echt niet schelen wat er met hem gebeurd. Ze heeft zijn gezin kapot gemaakt zijn carrière en zijn leven voor haar eigen best wil. Wat een griezel is die Sarah van Soelen. Ze maakt hem kapot en ze doet alsof hij haar leven kapot gemaakt heeft. Sarah is even schuldig mensen niet alleen André

 8. E.J

  Mensen,maak je niet druk om deze knul. Hij heeft het allemaal aan zichzelf te danken! Dus……..geen medelijden!

  • Liza

   Ik vindt die reacties wel een beetje te . Dit gun ik niemand hij heeft er hard zat voor gewerkt en ik praat het niet goed wat hij doet maar hij gaat wel hulp zoeken en hoop dat hij er goed uit komt zonder die barbiepop. ZET HEM OP ANDRE JE KUNT HET EN DENK AAN JE ZOONTJE DIE JE NODIG HEEFT

 9. levi

  Rene, ik wil best een stukje met je mee gaan en er vanuit gaan dat hij voor een drankverslaving behandeld wordt. Het schijnt, dat hij ergens in een kliniek in Spanje zit, maar zeker weten doe ik dit ook niet. Wat ik wel zeker weet is het volgende: drankverslaafd ben je niet zo snel en In zo’n geval praat je niet over weken of maanden, maar over een veel langere tijd. André en Sarah kennen elkaar vanaf Maart en sinds eind Augustus zit hij ergens voor behandeling. Het is dus duidelijk (als het zo is) dat het begin van zijn drankverslaving ver voor de periode van Sarah ligt en dat zij (sarah dus) hier niets mee te maken heeft. Wie er dan wel duidelijk mee te maken heeft, weet jij nu wel. Zelf denk ik dat André en met hem vele, vele anderen blij zullen zijn dat hij mede door toedoen van Sarah en haar familie met deskundigen over zijn probleem kan praten.

  • Ria

   Levi je bent niet goed ingelicht hij had al een verhouding met sara toen die nog met Brigite ging dus hij was toen ook brigit aan het bedonderen met Sarah en naderhand ook monique dus dat is niet vanaf maart zoals jij zeg

  • Linda

   Enige wat ik me afvraag als het om een verslaving gaat, ook voor een burn out, 6 weken behandeling? Vind dat wel heel erg kort.
   Ik ben zelf nu 18 jaar clean, maar heb daarvoor een jaar intern gezeten in een traject, daarna ambulant en nog was het daarna heel moeilijk om niet met tegenslagen, naar de drugs te grijpen. 6 weken intern in een kliniek is echt niet genoeg. Kijk alleen maar al naar het programma verslaafd, daar gaat ook een lange weg aan hulpverlening aan vooraf voordat ze weer terug kijken en het programma traject afsluiten.
   Hetzelfde met een burn put. Ik denk dat hij het enorm onderschat en dat er bij hem veel diepere dingen liggen die hij eerst moet gaan verwerken. Heeft hij het er zelf naar gemaakt, hoe zijn leven nu is, ja! Maar zijn omgeving heeft hem ook niet op de juiste manier bij gestaan. Hij had geen nieuwe relatie aan moeten gaan, eerst zichzelf op orde brengen. Ergens is het verschrikkelijk dat hij er nu zo aan toe is, had hij direct betere hulp gehad, dan had het allemaal niet zo uit de hand hoeven te lopen.
   De enige die echt goed voor hem was, was Monique, zij gaf hem stabiliteit, wat hij nodig heeft, maar doordat hij maar door gaat, kan hij daar niet mee omgaan. Zijn moeder had veel eerder aan de bel moeten trekken,

Geef een reactie