Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex-minnaar Sander woest op Erica MeilandWe herinneren ons allemaal nog wel de vage relatie die Erica Meiland had met Sander. Na ons gevoel klopte er al niet veel van en later beweerde Erica ook dat zij en Sander helemaal geen relatie hebben gehad.

Maar nu Erica Meiland ook een eigen biografie gaat uitbrengen en daar heftige onthullingen gaat doen over Sander laat hij van zich horen in een interview.

Hij snapt namelijk niet dat Erica de relatie de ze hadden ontkent. Sander dreigt zelfs e-mails, berichten en privefoto’s van Erica te onthullen die anders zouden beweren. Sander zegt er het volgende over:

,,Ik heb vijfhonderd e-mails en honderden app-berichten die over en weer zijn gestuurd. Moet ik daaruit gaan citeren? Of onze gezamenlijke foto’s publiceren?”

Ook werd Sander gevraagd naar wat hij vond van de uitspraak van Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografie van Martien en straks ook van Erica. Jan zei namelijk eerder:

,Sander dacht dat hij een relatie had met Erica, maar daar dacht zij anders over. Er is echt niets gebeurd.”

Sander zegt hierop:

,,Dat vind ik een vreemd verhaal. Lag Jan Dijkgraaf tussen ons in bed?”

Over de biografie van Erica zegt Sander:

 ,,Het boeit me niet wat er in dat boek staat. Ik ben niet van het boek te kopen, maar lees in de media wel wat er over me wordt geschreven. Dan moet ik daarna maar gaan kijken of ik daar wat tegen ga doen.”

Dit krijgt dus ongetwijfeld nog een straatje als Erica haar biografie straks in de winkel ligt.

Deel deze juice!
 1. jaap aap

  de fam meiland, rachel en andre van galen
  het is allemaal van hetzelfde laken een pak
  wat een vreselijke aandachtsgekke figuren die anderen gebruiken om er zelf beter van te worden incluis cash door dirt te verkopen met een zoveelste flutboekje
  jakkes

 2. Finna

  En welke malloten kopen die boeken dan? Kunnen die fans wel eens lezen? Aan het taalgebruik hier te zien niet. Eerst een boek van Maffe Martien, dan eentje van Enge Erica , komt nog eentje van Minkukel Maxime Gezien het feit dat ze eeuwig samen zijn, zal in boek 2 en 3 niet veel bijzonders staan toch? Afgezien van het feit dat die hele familie oninteressant en gestoord is

Geef een reactie