Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland weer betrapt met kopiëren kledingGisteren lieten wij al weten dat Maxime Meiland haar nieuwe kinderkledinglijn genaamd Villa Vito had gelanceerd en daar was veel kritiek op.

De kleding is namelijk ontzettend duur en veel mensen vinden het er oubollig uitzien. Dat was tot nu toe de kritiek en dat kon Maxime wel hebben, want bij haar vorige kledinglijn Monciel werd ze van veel ergere dingen beschuldigd.

Daar had ze namelijk de kleding rechtstreeks ingekocht via de Chinese webshop AliExpress om het op haar eigen webshop veel duurder te verkopen.

Nu heeft iemand ontdekt dat de kleding van de kinderkledinglijn dit keer ook niet origineel is. De kleding is namelijk ook gewoon te koop in andere buitenlandse webshops zie de foto’s hier beneden.

Op de eerste foto zie je de trui in Maxime haar webshop en op de tweede foto zie je exact dezelfde trui goedkoper in een Spaanse webshop. Tja volgens ons kan ze veel beter een voorbeeld nemen aan haar vader Martien die met zijn nieuwe sjalenlijn het allemaal echt laat ontwerpen zodat het allemaal origineel is.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

35 Reacties

 1. Trudie

  😂😂😂😂😂😂Wat ud fit kind toch verschrikkelijk😂😂😂😂 En tokkies kopen dit. Niet alleen spaans maar ook gewoon Wish en Aliexpress 😂😂😂😂😂😂😂 Sja ik heb zitten snuffelen

  • Cornelia

   Wat een zuurpruimen prijs verschil is weg te vlakken volgens wordt dit Spaanse merk toch niet in nederland verkocht nu wel.
   Hartstikke leuk ieder zijnaad gelukkig

  • Ineke

   Een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen.

 2. Ingrid Cappon

  Wat maakt het uit. Wat een gezeik.

 3. E.J

  Oh oh hoe dom kan je zijn! Kom met wat origineels,Maxime! Je valt nu voor de tweede keer door de mand! Jammer!

  • Will de Jager

   Er zijn heel veel sites die dit zo doen! Kopen en op je eigen site verkopen! Maar bij haar valt het op omdat ze bekend is! Ze wordt onder een loep bekeken wat ze doet!
   Dit kon ze weten! Ze heeft nu een kantoor waar ze zou kunnen proberen zelf te ontwerpen! Net als Martien met zn shawls!

 4. Marian

  Schandalig op deze manier geld verdienen eerlijkheid duurd het langs en kun je met een gerust hart slapen

  • Will de Jager

   Ze is echt niet de enige hoor, alleen valt het bij haar op! Vooral na de 1e keer met die kleding!

 5. John Smit

  Niks betrapte!!! Ik wil hier toch even op inhaken. Maxime heeft in het filmpje waarin ze het bekend maakte duidelijk gezegd dat ze de leukste ontwerpen bij elkaar heeft GEZOCHT. Ze komt er dus eerlijk voor uit dat ze niet zelf heeft ontworpen, maar het bij andere koopt. Dat is ook de reden dat die rommel veel te duur is. Ze wil er zelf ook nog wat aan verdienen.
  Ik ben geen fan van deze schreeuw familie.

 6. Sellie

  Kennelijk kopen jullie designkleding en niet bij postorderbedrijven . Het is heel normaal dat een bedrijf kleding goedkoop inkoopt. Veel handelaren kopen in bij AliEexpress e.d. Veel kledingbedrijven hebben dezelfde kleding. Geen bedrijf die dat niet doet. Dus waarom iemand zo afzeiken. Niet iedereen hoeft zelf kleding te ontwerpen of laten ontwerpen.

 7. Cisca

  Toch 2 hele euro-tjes duurder dan die spaanse site. Foei toch. Daar word je echt rijk van. Misschien een hele goedkope inkoop en dan de prijs afgekeken van die andere site ? Want ik vind het echt niet veel duurder dan die andere site. Maar nu kan iedereen weer even lekker los gaan op die familie Meiland. Zo zielig dit allemaal !

 8. Fina

  Geboren en getogen oplichtster. Eerst verkondigt ze in Chateau Meiland al dat ze destijds absoluut een kind wilde Hoe dan ook Zelfs later in de serie wilde ze nog eentje! Vraag me af hoe lang Leroy mag blijven! Ze heeft de pappa van Claire gewoon gebruikt en nu jammeren Dan bedondert ze iedereen met haar nep ‘eigen’ ontwerpen Smoesjes kwamen al rap Nu al weer Was te verwachten Geef haar een hand en tel dan gelijk je vingers!

  • Jootje

   Mijn ANWB-eigen-merk wandelschoenen stonden vorig jaar ook onder een ander merk in een sportzaak in een Oostenrijks dorp. Nou en …

  • R. Wensink

   Zielige mensen die Meilandjes. Maxime in Curaçao eerst in een rolstoel later kan ze alles. Aandachtstrekker. Praat net zo als martien, zijn sjaals zijn verschrikkelijk. Daar gaat geen echte kerel mee lopen. Ja Rene Froger. Misschien moet Martien ook een tassenlijn beginnen. Ziet er niet uit met dat boodschappentasje aan zijn arm.

 9. Miran

  Tja, je moet wat om ook in de belangstelling te staan

  • Kiek

   Ik lees nergens dat ze claimt het zelf te ontwerpen dus er is geen sprake van oplichting of id. En 2 euro verschil is ook niet veel duurder. Mijn smaak is het niet maar laat haar lekker of heb je er last van ?

 10. Moniek

  Snap de ophef niet. Ze zegt toch niet dat ze het zelf ontworpen heeft. En ze mag toch gewoon inkopen en doorverkopen? Doet iedere kledingwinkel, ook die waar de haters hun kleding kopen.

  • Puck

   De hele familie is 1 grote nep zooi…Nederland is meiland moe..
   Ik wordt strontziek ..van meiland en trawanten…over zijn ze te zien…dus je wordt er mee geconfronteerd of je dit nu wil of niet .
   Tussen de programma’s door verschijnen ze op de buis…walgelijk!!

   • Wil

    Nederland niet! JIJ bent blijkbaar Meiland moe! Laat de rest van Nederland erbuiten!

    • Herbert

     Hallo. Mag iemand een andere mening hebben? Je wordt toch doodmoe van die gasten het is leuk geweest in dat kasteel maar nu kappen met die ongein. Duidelijk genoeg zo?

 11. Laat haar toch ze heeft groot gelijk die paar euro duurder daar houd zij weinig aan over ze moet ook verzendkosten betalen maar wel veel minder als zij meer in koopt de mensen die zo over haar klagen werken niet eens dus zij werkt ten minste zij durft weer over nieuw te beginnen met iets op zetten ik gun het haar van harte ik wist dat er weer over haar geroddeld ging worden de meeste kunnen het gewoon niet hebben dat een ander succes heeft kom op Maxim ga gewoon door met je kledinglijn ik ben jullie trouwe fan ga zo door toppie die genen die haar niks gunnen moeten altijd wel iets te zeiken hebben en zoeken. Naar ver gelijke kleding laat haar lekker gaan stelletje zeikerds hou op zeg zo kinderachtig

 12. Erg om zo geld verslaafd te zijn.Nooit tevreden.en maar door gaan.Wat een Ego zeg.

  • Wil

   Geld verslaafd? hahaha! Omdat ze niet met een uitkering op de bank zitten?
   Doorgaan, ja dat is ondernemen!
   Ze moeten het hebben van deze jaren want het is zo ook weer afgelopen!

 13. Puck

  De hele familie is nep…firma bedrog.
  Ik begrijp niet dat hier nog aandacht aan besteed wordt.
  Nederland heeft al aangegeven…meiland moe te zijn…
  Laat ze de eerste aan zich zelf houden en vertrekken van de Nederlandse buis..en geen aandacht meer op zich zelf te vestigen

  • Wil

   Denk je niet dat ze aan een contract vastzitten?

   • Herbert

    Dat zal waar zijn. Alleen hoef je dat niet nog eens te verlengen. Stoppen met dit gezever. Gaat nergens over. Zakken zijn gevuld en nu wegwezen.

 14. Geachte familie meiland, laat ze allemaal maar lullen. De mensen zijn gewoon jaloers, uw familie, zijn zeer hardwerkende mensen, dat kunnen de meeste niet zeggen.
  Vr. Gr Diny Drost

Geef een reactie