Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland woest na verlies van 50.000 euro


Dat het Maxime Meiland naar haar bol is gestegen de afgelopen tijd weten we al. Zo eiste ze eerst een enorm salaris bij John de Mol van twee ton voor haar bijdrage aan een nieuw seizoen van de serie Chateau Meiland wat ze uiteindelijk ook gekregen heeft. En een aantal dagen geleden kwam naar buiten dat ze inmiddels ook een geheel eigen serie bij SBS6 wil hebben.

En nu laat Maxime weten dat de media schuldig is aan het mislukken van haar kledinglijn. Haar kledinglijn bestond geheel uit kledingstukken die je ook veel goedkoper zelf op AliExpress kon vinden en bestellen. Net zoals bij Sarah de vriendin van Andre Hazes die daar nu onder vuur voor ligt, omdat ze ook kleding promoot die je gewoon zelf vele malen goedkoper kunt bestellen op AliExpress.

In een interview dat vandaag uitkwam in de Beau Monde zegt Maxime het volgende over haar mislukte kledinglijn:

“Het flopte. Dat was ontzettend balen, want ik was er anderhalf jaar mee bezig geweest en ben meer dan een halve ton kwijtgeraakt. Dat lag deels aan mezelf en deels aan de media.”

“Ik heb er bewust voor gekozen om een bestaande collectie van een fabrikant aan te passen, omdat ik het eng vond om helemaal vanaf nul te beginnen. Dat kon volgens de media niet door de beugel, wat overal breed werd uitgemeten.”

“Ik vind kleding nog steeds heel leuk, dus het blijft kriebelen. Sommige mensen nomen het truttig, maar ik ben dol op kraagjes, plissé, zakjes met kantjes erlangs. Er is niet echt een merk waarvan ik denk: die verkopen dat.”

“Het lijkt me nog steeds te gek om zoiets op te zetten, maar zelf produceren ga ik nooit meer doen. Dat kost zoveel geld, dat zou ik niet meer durven.”


18 Reacties

 1. Joke

  Maxime moet eens een beetje tevredener zijn .Heeft denkelijk altijd haar zin gekregen en dat zij nu verlies lijdt dat is dus gedeeltelijk haar eigen schuld..Goed de media kunnen vervelend zijn maar ze wil toch zonodig in de belangstelling staan.
  Hoop ook echt dat ze geen eigen serie op SBS 6 krijgt.

 2. Je hebt volkomen gelijk de diva wat denkt ze wel. Ik hoop dat ze geen eigen serie krijgt want dat wordt een grote flop trap er niet in John de Mol

 3. Ze denkt dat ze alles krijgt ik hoop dat ze van de buis gaat

  • Ton Bakker

   Ik hoop dat ze snel failliet is ,en dat ze dan in een kartonnen doos moet slapen onder de brug.

   • Jan Janssen

    Nou ja zeg. Wat een walgelijke opmerking. Hoe haal jij het in je botte kop om iemand toe te wensen dat diegene dakloos moet worden?

 4. E.J

  Loopt een beetje naast haar schoenen! Diva gedrag! Ook laatst in het vliegtuig! Onuitstaanbaar!
  Voorbeeld nemen aan haar moeder! Die werkt tenminste!Minder kapsones en meer presteren voor haar centjes!
  En geen eigen programma bij sbs6

 5. M

  Maxime zo maak je je niet geliefd. Jammer nooit tevreden is een rotkwaal.

 6. Mooy

  Het is een verwennende onuitstaanbare vrouw

 7. Sandy

  Eigen schuld Maxime, is iets om van te leren voor de toekomst!
  Eerlijkheid loont en een leugen komt meestal uit, ook bij jou zelfs.

 8. Vervelende vrouw geworden
  Echt vreselijk diva-gedrag.Misschien eens gewoon normaal doen en met beide beentjes op de grond.Overigens kan ik me niet voorstellen dat die een eigen serie krijgt.Waar moet dat over gaan dan?
  Niet doen John!!!

 9. Randy

  Heb niks tegen de meilandje maar die maxime mag wel weer achter de webcam zitten dat rare wijf

 10. J.keulen

  Wat een air zeg, een niks zeggend figuur, gewoon geen aandacht aan besteden

Plaats reactie