Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah haalt keihard uit naar MoniqueGisteren lieten wij weten dat Monique een nieuwe liefde heeft. Monique heeft haar hart namelijk verloren aan Micky. Opvallend feitje is dat Micky de drummer is van de band van Andre Hazes en dit nieuws is Sarah de huidige vriendin van Andre Hazes ook niet ontgaan.

Sarah heeft op Instagram namelijk twee keiharde sneren uitgedeeld aan de ex van Andre Hazes. Monique had vrijdagavond eindelijk eens een momentje voor haar zelf genomen: ze ging namelijk feesten bij De Amsterdamse Zomer en even later plaatste Monique een foto met een hartje met haar nieuwe liefde Micky de drummer van Andre Hazes online.

Sarah vond het klaarblijkelijk een rotstreek dat Monique nu met de drummer gaat. Ze plaatste een Instagram-foto met daaronder de tekst:

“Ohhh hello goodmorning!! Heeerlijk wakker geworden! (…) Vandaag heerlijke dag tegemoet! En al wat dingen gezien waar ik om moet gierennnn! Mijn dag begint heerlijk!”

Het is zeker dat Sarah ‘gierde’ om de foto’s van Monique die aan het feesten was met de drummer van Andre Hazes. Even later paste Sarah haar tekst na alle negativiteit weer aan. Die zin over het gieren werd opeens:

“Vandaag heerlijke dag tegemoet! Mijn man blij, ik blij, mijn dag begint heerlijk!”

Maar daar bleef het niet bij, want Sarah plaatste ook nog een filmpje online waarop ze allemaal jurkjes past. Terwijl ze aan het zingen is, zegt iemand op de achtergrond: “Zullen wij even De Amsterdamse Zomer gaan doen samen?” Sarah lachend: “Hij zit weer door mijn filmpje heen te praten, echt niet normaal.”

De verwijzing naar de Amsterdamse Zomer gaat over Monique die daar aan het feesten was met de drummer van Andre Hazes.

Zelfs Patty Brard vond het een hele lage streek van Sarah. Patty zei hier het volgende over:

 “Als je dat niet had willen uitzenden, dan had je het filmpje even opnieuw gedaan natuurlijk. Het is even van: ik heb heus wel gezien dat je daar stond met de drummer van Andre, Monique. Anders neem je het toch opnieuw op als iemand er doorheen zit te kletsen?”

“André is dan wel stil op social media, daarentegen ging Sarah van Spelen tóch even reageren.”

Monique is het overigens wel gewend, want het is niet de eerste keer dat Sarah een sneer uitdeelt aan Monique. En ook Rachel Hazes doet dit vaker.

39 Reacties

 1. Cisca

  Wat is die Sarah onzeker en zo jaloers op Monique . Die foto van Monique daar staat trouwens 1987 boven, dus een oude foto van haar met dat jongetje. Die Sarah liep al jaren geleden achter Junior aan, toen lukte het niet. Maar na vele verbouwingen aan haarzelf en ze er meer als de jongere Monique uit ziet is het dan eindelijk gelukt om hem te verleiden. Knap hoor, applaus !!!!!

  • ikkem

   Hoe oud was Monique 1987?
   Jongetje was niet eens geboren. 😉

   • Cisca

    Sorry heb ik niet bij nagedacht, mijn fout. Maar ik zag echt 1987 boven de foto staan en aangezien dit net een roddelblad is…..

  • arnold

   Cisca, knap hoor dat je in zo weinig zinnen zo veel onzin kunt vertellen

   • Cisca

    Arnold niet meteen zo lelijk. Ik geef toe dat het van die datum niet klopt, niet bij nagedacht, sorry. Maar dit lijkt af en toe wel een roddelblad waar of niet ? Dus sorry voor dat van die datum, mijn fout.

  • Huppeltje

   Lekker laten gaan Monique!
   Jij bent een powervrouw en super moeder.
   En droog achter je oren moeten hun nog worden .
   Bij sommige komt verstand met de jaren en bij sommige nooit.

   • Peter van Dam

    Wat een grote mond van zo’n dame die nu waarschijnlijk ineens de diva is omdat ze met de onbetrouwbare Hazes omgaat.
    Sarah pas op als je liefje je niet meer bevalt gaat hij op zoek naar de volgende.
    En zo je uitlaten naar de ex van de vriendje is beneden alle niveau, dat zal je vader je zeker geleerd hebben.
    Geniet van de tijd met Hazes het kan zo voorbij zijn.

  • Jiyani

   Sara moet haar grote mond dichthouden. Ze wist dat André nog een relatie had met Monique en toch zat ze achter hem aan.
   Word volwassen meid. Zo bijzonder mooi ben je ook weer niet. Monique ziet er beter uit. Ook oma Rachel mag zich volwassen gedragen.

  • Leonir

   Helemaal mee eens wat je zegt cisca

  • Peter van Dam

   En voor hoe lang zal Hazes haar liefhebben, de stumper

 2. nel

  Wat is monique een stuk mooier als sarah ken ze nog heel veel van leren monique ga niet vreemd dat ken je van de plastic pop niet zegggen

  • Weg met die hazes

   Ha ha zo goed duo zuip en snuif
   En dan nog die achterbakse moeder erbij

   Is er ergens nog een kolonie ratten….kunnen ze daar bij aansluiten
   Opgegeten zullen ze niet….want zelf voor rattenvoer zijn ze vergif

  • Cor Broekman

   Jij heb André afgepakt van Monique dus zeg niks meer, weet wat jullie moeten doen alles voor jullie houden en niks meer in pers zetten want wij zijn jullie erg zat ,en wat Monique betreft laat haar in haar waarde

   • Trudie

    Sara moet haar mond houden, zo jong en zo veel problemen.
    Hoelang houd ze het met haar nieuwe vlam vol. voorlopig houden ze elkaar in evenwicht.
    En nu jaloers op Monique, of wil je ook hier weer tussen komen.

 3. Willy

  Het zijn gewoon heksen die Sara en schoenmaker zijn jaloers he
  Op geluk van een ander
  Rot op André je ging zelf vreemd en weg dus
  En Sara opblaas pop rot op

 4. Joke

  Wat een gedoe, onnozel kind ben je Sarah .Andre heeft media stilte en nu neem jij het van hem over.Je moet hier boven staan.
  De foto kan nooit uit 1987 zijn want toen was Monique 10 jaar.

 5. Ria

  Kansloos die Sarah en Rachel , ga zo door.

 6. B.

  Rachel en Sarah zijn allebei goedkope type’s. Monique heeft veel meer klasse. Ze mag blij zijn met deze nieuwe man. Daar heeft ze veel meer aan. Laat die Hazes zich maar lekker bij die opblaaspop klem zuipen. Duo zuip en snuif .

 7. E.J

  Het wordt al een echte ‘Hazes ‘ ook belust op de media. Wat een raar mens. Waar bemoeit ze zich mee? Monique hoeft haar geen verantwoording af te leggen! Dom figuur!

 8. Wen

  Sarah moet haar Gore bek houden. Ze doet dit omdat ze 1 jarliers is en ze wilt kleine André niet “haar kind die binnen een jaar gemaakt is” moet het belangrijkste worden precies wat Roggel ook gedaan heeft

 9. Buddie for life

  Het gieren van Saartje van Smoelen gaat gepaart met ’n wel smerig luchtje . Wie heeft r nog vijanden nodig als je zulke vriendinnen bezit , weet Lars nu ook .Zelfs nog jaloers op ’n verlaten ongehuwde moeder , dan is de bodem wel bereikt en mag ze snel Karma Voelen !!

 10. Con

  Nou ik denk dat Sarah die Mickey liever heeft dan Andre ze is zo jaloers als wat en onzeker, dat gaat andre echt niet lang trekken dat kinderachtige gedoe

  • Willy

   Dat is helemaal waar wat je zeg

   • ..ga terug na de kleuterschool …en neem allebei je grootjes mee voor heropvoeding….want dat jullie geen opvoeding hebben gehad is wel bekend want dat loeder ( ja jou moeder andre hazes die brengt jou in de problemen…maar daar geef ze niks om …die denkt zolang andre in sport
    light staat blijf ik ook bekend. Maak haar niet uit of jij je zoon ziet of niet ..want zij walgt van kinderen zelfs haar eigen kleinkinderen !!!! …en jij dreetje hazes gaat de zelfde kant op …alleen maar ikke en de rest kan stikken ….je zit goed onder de duim. Bij je grootje en bij die opblaas pop met haar zooitje !! Ik hoop echt dat het ophoud met Monique te pesten want sara van soelen ik kan best begrijpen dat jij jaloers bent op Monique!!!

    .want jij kan Monique nooit
    Niet evenaren !!!! nou niet en nooit niet …en anders hoop ik dat Monique kleine dre bij je weg houd want bij jullie krijgt ( heeft ) ie geen opvoeding !! Stelletje losers bah 😡

 11. Lydia

  Wat een kleuter is dat toch! Ze hebben elkaar goed gevonden 😂

 12. Ciska 1987 lijkt me sterk wel zelfde rok en shirt

 13. Cisca

  Het is zo wat jullie schrijven. Maar ik zag 1987 op de foto staan en aangezien dit een roddelsite is. Dus sorry voor mijn vergissing zal wel door de ouderdom (bijna 66 jaar) komen. 🙂

  • Loanne

   U heeft al een aantal keren geschreven dat u zich vergist ( kan iedereen overkomen) had en zelfs ook een aantal keren excuses aangeboden. Dan is t toch al lang (!) meer dan goed ? Opnieuw steeds sorry zeggen hoeft echt niet hoor , wat mij was t na 1x sorry en toegegeven dat u zich vergist had al meer dan voldoende . Trouwens iedereen kan zich vergissen alleen dit toegeven gebeurt zelden laat staan sorry zeggen .

 14. Monique W.

  Hazes zal enorme spijt krijgen dat hij met de van Soelens in zee is gegaan, ALS hij al niet spijt heeft!
  Het domste wat hij heeft gedaan is niet van Mo af te gaan maar een appartement kopen met zijn schoonvader! Hij kan zo snel niet meer wegkomen als dat hij gewend was. Hij zit gevangen in een slangenkuil.
  Dat mokkeltje van hem is zwaar ziek en zal hem de kop gaan kosten. Naast ook zijn moeder uiteraard.
  De twee vrouwen die hij moet mijden als de pest omarmt hij als een onnozel schaap. Eigenlijk kun je maar beter medelijden hebben met hem want je zal maar zulke ratten in je omgeving hebben en er geen weet van hebben.

  Oops…2 late!

 15. Natasja

  Het is gewoon een triest mokkel , soort zoekt soort

 16. Annie

  Als dit het huidige niveau is bij Hazes/Van Soelen, dan worden de volgende voorstellingen in Ahoy “De Namidag voor je kleuters.”

 17. Donja

  Monique is een klasse vrouw.De drummer ,daar kan Andre niet aan tippen.Sara is toch niet de dochter van Marijke Helwegen,lijkt er sprekend op.

  • Bert de Wolf

   Als Monique zoveel klasse heeft als hier door velen wordt gesteld, waarom ging ze dan met Hazes om?

   Even nadenken roeptoeters!

 18. Suus

  Zielige stumpers Sarah & André, elke stap die Monique doet volgen en nadoen.
  Hebben jullie echt geen eigen leven?
  Focus je op jezelf, genoeg op te lossen..van de drank en drug afblijven zou al jullie focus moeten hebben.
  Je hebt nog niks van je leven gemaakt Sarah, tot je 25e bij pa&ma wonen & op hun zak teren. Wat je nu bij André zal doen.
  Ga eindelijk iets van je eigen leven maken dom kind!

 19. Janet

  B je kent het Spreekwoord toch wel JE WORD ALTIJD DOOR EEN STONTKAR OVER REDEN MAAR NOOIT DOOR EEN LUXE WAGEN .En dat komt weer helemaal uit Zuipie en Opblaaspop Snuifie er is altijd wel een potje waar een dekseltje op past maar lang gaat dit niet STANDHOUDEN KARMA is altijd in de buurt kan niet wachten

 20. Gerda

  Wat is die Sara en die achterlijke andre Hazes die met die eend gaat jaloers berken die al 3 maanden vreemd ging met andre Hazes ze wist dat hun een kind haden vals wijf en hij is ook zo klopt zak hij vind zo weer een andere vrouw die hij weer zwanger kan maken dus kijk maar uit sara

Geef een reactie