Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rene Le Blanc heeft de vrouwen voor het uitkiezen


We kennen de goedlachse Rene le Blanc allemaal van het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij.’ Maar vergis je niet achter die lach zit volgens zijn eigen zoon een psychopaat en iemand die zijn eigen zwangere vrouw keer op keer mishandelde.

Ook zijn dochter Charrellle liet eerder weten niks meer met haar vader te maken willen hebben. Ze zei toen:

,,Zelfs als hij op een dag naar me toe zou komen met excuses, zou ik hem de deur wijzen. Voor mij is hij dood.”

Nu laat Rene Le Blanc weten en een interview dat hij sinds hij bekend is geworden de vrouwen letterlijk aan zijn voeten liggen. Vrouwen zoeken zelf contact met hem en willen vaak meer dan alleen een kopje koffie drinken. Wij hebben een dringend advies aan deze vrouwen. Kijk uit deze man is dus niet wie je denkt dat hij is en heeft een hele donkere kant.

Inmiddels heeft Rene ook laten weten dat hij gaat stoppen met het programma ‘Ik geloof in mij.’ Hij zegt zelf dat hij te populair is geworden en daardoor de andere zangers ondersneeuwen in het programma. Dit is natuurlijk kletspraat. Hij is gewoon gedwongen door de programmaleiding om het programma te verlaten na de beschuldigingen van zijn zoon over zijn agressieve gedrag naar vrouwen toe.


  1. L.BONNET

    Ongelooflijk dat die Rachel Hazes nog aandacht krijg griezel nr 1 alleen maar alles voor geld ze kent nog geen hond versieren

Plaats reactie