Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Britt Dekker: deze collega’s zijn echt walgelijkBritt Dekker krijgt tegenwoordig een enorm salaris van ome John. Ze is dan ook een beetje het paradepaardje van Talpa aan het woorden. Hoewel Britt geen slecht woord kan zeggen over ome John haalt Britt keihard uit naar haar andere collega’s.

Volgens Britt gebeurt het vaak dat bekende mensen gaan ‘zweven’, iets waar zijzelf niets van begrijpt. Britt zegt hierover het volgende:

,,Sommige BN’ers hebben het idee dat ze beter zijn dan een ander, alleen maar omdat ze op tv komen of kunnen zingen.”

,,Als er geen tv-programma’s meer zijn, draait de wereld gewoon door. Maar als er geen boeren of artsen meer zijn, hebben we een probleem.”

Maar voor haar huidige collega Martien Meiland waar ze het programma First & last mee presenteert geldt dit niet. Hij is namelijk dichtbij zichzelf gebleven. Britt zegt hierover:

,,Hij behandelt iedereen hetzelfde: BN’ers, maar ook de visagist en degene die ons water komt brengen.”

Overigens is dit al de zoveelste keer dat Britt dekker klaagt over haar collega’s. Een aantal maanden geleden zei ze namelijk dit:

,,Ik heb best vaak dat bij een programma de camera aangaat en ik denk: hè? Daarnet vond ik jullie eng, nu zijn jullie ineens ideale schoonzoons. Het is een rare wereld, de televisie. Die draait voor een belangrijk deel om mensen die zichzelf overschreeuwen en aandacht willen. Ze gedragen zich als honden die een kunstje doen. Misschien omdat ze in de smaak willen vallen, of bang zijn dat iemand anders hun plek inneemt. Misschien val ik daarom wel op: hoe langer je in dit vak normaal blijft, hoe bijzonderder je wordt. Omdat normaal zijn op tv niet normaal is”

En dat was nog niet alles want Britt beschuldigden eerder ook een aantal collega’s van het snuiven van het bekende witte poedersuiker. Ze had ze namelijk betrapt op de toilet. Wie deze collega’s precies zijn en welke collega’s zich als idioten gedragen laat Britt helaas niet weten. Maar de collega’s waarmee Britt heef samengewerkt zijn op twee handen te tellen dus we hebben zo onze vermoedens.

 1. Lydia

  Ach ja sniuven ,spuiten, botox ,fillers.
  Hoogmoed,haat, gun factor.
  Ja dat is tv wereld.
  De leuke ervan te onderscheiden.
  Gooi ze allemaal eruit.Geef andere talentvolle mensen een kans.

 2. Anna

  Ja Britt had ik al poosje in de gaten zijn vreselijke mensen en vergeet een ding niet lieverd meeste zijn achterbaks woord tijd dat ze eens met nieuwe en pure me sen komen daar van ben jij een recht voor ze raap en eerlijk mijn respect veel plezier met tv maken je doet het goed

Geef een reactie