Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique haalt uit naar Andre HazesAlsof Monique de afgelopen tijd nog niet genoeg te voortduren heeft gehad. Andre Hazes en zijn nieuwe liefje Sarah blijven Monique de ene na de andere trap na geven. Hierom is Monique onlangs ook in therapie gegaan om alles te kunnen verwerken. Nu bijt Monique een keer van zich af en heeft ze onderstaande tekst op haar instagram account gezet. Dit doet Monique uiteraard zoals we Monique kennen op een hele nette manier. De tekst geeft aan dat Andre Hazes naar zichzelf moet kijken en dat door zijn eigen gedrag Monique hem waarschijnlijk steeds minder liefde kon geven wat begrijpelijk is.

Monique heeft overigens nog niet gereageerd op het nieuwe nummer van Andre Hazes. In de tekst is namelijk te horen dat Andre afstand neemt van zijn zoontje. Ook beweerd hij dat er meer gebeurd is in de relatie met Monique, maar dat hij dat niet kan vertellen, omdat hij is een nette man beweert te zijn.


 1. Van acker

  Monique je heb gelijk pak hem maar terug

 2. Annalies Grol

  Graag patty brard eens ff een deurtje verder gaan! Mevrouw alles beter weter!
  Hele irritante vrouw!
  Onsimpathiek ook!
  Nee anouk smulders is een hele fijne nette vrouw!
  Beleefd ook!

 3. Jannie

  Ach Monique & dree waar 2 zijn zijn er 2 schuldigen.
  1 Als je iemand wil veranderen .kun je verwachten.Dat je in de steek word gelaten
  2.als je denkt te veèl te drinken.kun je verwachten dat de liefde verdwijnt
  Dus een wijzende vinger helpt niet .want er wijzen dan 3 naar jouzelf

 4. Irene Boonekamp George

  Ach zo moeder en vader zo zoon. Jij bent een topvrouw. Jij weet wat liefde is en ik weet zeker dat jou zoon met liefde wordt groot gebracht.

  • Willy

   Gelijk heb je monique bijt van je af hoor klaar is klaar jij kan het lied zingen van kom niet met verhalen over tijd je staat voor jaren in het krijt
   En ik hoop dar kleine dre zijn rug tegen hem keert later

 5. Tina

  Eindelijk Moon bijt jij van je af .
  Die ex van jou bezit geen enkele empathie en doet precies waar hij zin in heeft.
  Hij heeft last van narcistische trekjes en doet iedereen pijn.
  Laat je niet kennen meid wees blij dat je van hem af bent en neem hem nooit meer terug ,want dat hij straks weer met hangende pootjes voor je deur staat is een kwestie van tijd.

 6. mhanse

  Ik ben blij voor haar dat ie alle overspel naar haar zo openlijk doet, ze weet wel wat ze aan hem heeft en kan hem beter nooit meer terugnemen

 7. Conmy

  Goed zo Monique ik bewonder je, al die tyd ,toen hij jou ten huwelijk gevraagd had. Ging hij gewoon al met iemand anders vreemd, hoe gek moet je dan zijn.En de oude moeder Hazes heeft ook alweer kennis gemaakt.En hoopt weer op nieuwe schoondochter.

 8. André Hazes je denk toch aan jezelf

Plaats reactie