View this post on Instagram

Er zijn best veel jongeren en jong volwassenen die mij volgen. Met dit bericht wil ik jullie laten weten dat niks is wat het lijkt, maar dat je uiteindelijk zelf verantwoordelijk bent voor het pad dat je bewandeld. Op social media zie je vaak de successen die iemand behaald maar niet hoevaak je daarvoor op je bek moet gaan. Niemand boekt in 1 keer succes. Succes komt pas na vaker opstaan dan vallen. De grootste problemen kunnen, nadat je ze overwonnen hebt, maar een uitdaging lijken. Als kind moet je alles uitvinden, je hebt geen voorbeelden uit je eigen verleden om van te leren. Je hebt, als het je gegund is, 2 ouders die vertellen wat goed of fout is. Maar luisterde jij daar altijd naar? Ik zeker niet. Het leven geeft je een hele hoop lessen. Sommige zijn leuk, en sommige doen verschrikkelijk veel pijn. Onthoud dat het leven je geen uitdagingen geeft die je niet aankan! Mijn verhaal Als kleine jongen telde er voor mij altijd maar 1 ding. Ik moest en zou profvoetballer worden. Ik zou iedereen laten zien hoe goed ik daarin was. Maar ik deed het niet voor anderen, voetbal was mijn passie. Mijn droom. Elke ochtend werd ik wakker met een doel. Tot ik op 18-jarige leeftijd, na vele teleurstellingen, stopte met voetbal. Er was zoveel gebeurd, er was me zoveel ‘beloofd’. Mijn droom spatte uiteen! Wat toen begon was een zoektocht van +/-10 jaar naar wie ik echt ben. Tijdens die zoektocht en door het gebrek aan intrinsieke motivatie ontspoorde ik af en toe volledig. Ik deed maar wat, en vele waren daarvan de dupe. Nu, vele jaren en vele verhalen verder, durf ik eindelijk weer te dromen! Ik heb weer een groter doel in mijn leven. En als kers op de taart krijgen Saskia en ik een dochter. Ik word papa en die taak neem ik maar al te graag op me! Lieve schat, wat hebben we veel meegemaakt in het afgelopen half jaar. Het kon ons breken, maar maakte ons sterker. En nu staan we hier, op onze eigen Gender Reveal Party. Ik hou van jullie 💕 Dan nu de officiële aftermovie! 🎥 @rr_productions_nl Thanks voor het topwerk! 🙌🏽

A post shared by Gewoon Jessie (@jessievandegraafofficial) on