Utopia Nieuws ✅

Het laatste Utopia 2 nieuws

Utopia 2, Utopia nieuws

Gerrit wil Jessie er wel uitstemmen
 1. Stuur er eerst die merel en franny uit. Vooral dictator merel

 2. Kitty

  Snap niet waarom ze niet allemaal op Jesse de bemoeial, Merel de dictator en Frannie de roddelaarster stemmen.

  • Godin

   Ben ik helemaal met je eens Kitty. Hoe kan iemand zo zijn vooral ook Frannie wat een spion is dat ik kan het niet bevatten hoe iemand zo met mensen om kan gaan zonder een geweten. Onbegrijpelijk. Gisteren heb ik gelijk de tv uitgezet ik kan ze allemaal niet meer zien, behalve Shelley dan ik vind het zo zielig hoe ze met haar omgaan. Als je mooi en zich zelf blijft zijn de zwakkelingen jaloers en vallen dan massaal aan. Daarom vind IK dat zij moet winnen. Dat mens Alex van 50 gedraagt zich als een iemand in de pubertijd ook zo vals. Bah wat een zooi.

   • Lia

    Shelley is alles behalve zielig maar goed mijn mening, Jessie en Merel eruit ik vind ze te zielig om aan te gluren. Verder Alexandra en Mark eruit en de rest in de eindfinale

  • Lilian Aarland

   Ben ik helemaal met je eens
   Wat zou ik blij zijn. Eerst de dictator en daarna Jessie dasrna Franny.

Plaats reactie