Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Antoinette Hertsenberg dochter lijkt sprekend op haar moeder


Antoinette-Eva

In een verrassende wending ruilde Antoinette Hertsenberg haar vertrouwde Radar-studio in voor de keuken. Samen met haar dochter Eva Koffeman heeft ze het afgelopen jaar gewerkt aan een veganistisch kookboek, genaamd “Repeat”, dat ze gisterenavond mochten presenteren in een bruisend segment van RTL Boulevard.

De 59-jarige Antoinette vooral bekend van haar kritische televisiewerk, onthult nu haar zachtere kant met dit plantaardige project. “Jarenlang heb ik jullie geïnformeerd over de misstanden in de consumentenwereld, maar nu open ik een nieuwe pagina met gezonde makkelijke vegan recepten die voor iedereen haalbaar zijn,” legt Antoinette uit tijdens het interview. “Dit boek laat zien dat veganistisch eten ook simpel en toegankelijk kan zijn, perfect voor doordeweeks.”

Eva die sprekend op haar moeder lijkt, deelde ook haar visie tijdens de uitzending. “We hebben vijf jaar lang geëxperimenteerd en gefinetuned om deze recepten te perfectioneren. Het idee is dat je beter en vaak sneller af bent met een zelfgemaakte maaltijd dan iets te bestellen.”

De gelijkenis tussen moeder en dochter was niet te missen en zorgde voor hilarische verwarring bij de RTL Boulevard-sterren. Luuk Ikink merkte op: “Het is echt ongelooflijk hoeveel ze op elkaar lijken. Je ziet meteen dat het moeder en dochter zijn.”

Daphne Bunskoek en Arno Kantelberg konden hun ogen niet geloven. “Spitting image wie van de twee was nu eigenlijk de moeder?” grapte Arno, waarna Daphne lachend beaamde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties