Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Spoedopname voor Johan Derksen op de Intensive care na helse pijnen


Johan-Derksen

In een plotse wending die zelfs het meest dramatische script zou overtreffen heeft Johan Derksen de onverschrokken en vaak onverstoorbare televisiepersoonlijkheid een onverwachte hoofdrol gekregen in een verhaal dat niemand zag aankomen. De voormalige voetballer en vaste waarde van Vandaag Inside vond zichzelf plotseling terug op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Assen een plek ver verwijderd van de schijnwerpers en de voetbalvelden van weleer.

De oorzaak van deze onvoorziene plot twist? Een hardnekkige darm die in een daad van ultieme rebellie, besloot klem te zitten in Derksen’s liesbreuk. Een scenario zo bizar dat het bijna fictief lijkt, maar voor Derksen was het de harde realiteit. “Ik lag om 18.00 uur nog op de Eerste Hulp. Het was weer mis. Die darm zat weer klem,” onthulde Derksen met een openhartigheid die we van hem gewend zijn voor de camera’s van Vandaag Inside.

Het drama begon op een schijnbaar onschuldige ochtend na een routine wandeling met de hond. Terug thuis wachtte Derksen echter een pijnlijke verrassing. “Ik moest poepen… maar met een liesbreuk moet je niet zo persen,” deelde hij.. De situatie escaleerde snel toen een bezoek aan de huisarts een angstaanjagend oordeel onthulde: “Je hebt je darm eruit geperst.”

De woorden van de dokter klonken als een doodvonnis voor de darm: blijf te lang klem zitten en een operatie, met alle risico’s van dien, wordt onvermijdelijk. Met koorts en tegen de zin van de medici in, weigerde Derksen morfine. “Ik moest naar Hilversum, want de mensen zouden me een grote lafaard vinden als ik hier niet zou verschijnen,” sprak Derksen, zijn plichtsgevoel zwaarder wegend dan zijn eigen welzijn.

In het ziekenhuis schoot de darm vanzelf weer terug na daar 6 uur te hebben gebivakkeerd. De dokter zei dat dit de komende week nog vaker kan voorkomen tot Derksen geopereerd wordt. Het kan dus nog een hele pijnlijke week worden voor Derksen.

Nu met een operatie in het vooruitzicht en de uitzending van Vandaag Inside die mogelijk op losse schroeven staat, hangt de vraag in de lucht: hoe gaat dit aflopen voor Johan Derksen? Zal hij, de man die nooit om een woord verlegen zit, de strijd met zijn eigen lichaam winnen en sterker terugkeren dan ooit? Of zal deze onverwachte wending hem langs de zijlijn houden, ver van de camera’s en het publiek dat zo op hem gesteld is? Derksen wordt volgende week geopereerd, maar elke operatie op zijn leeftijd is niet zonder risico.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties