Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Patricia Paay uit de kleren in de Playboy


Christina-Curry

In de flonkerende spotlights van het roddeluniversum heeft Patricia Paay haar goedkeuring en trots uitgesproken over de recente Playboy-cover van haar dochter Christina Curry. Met een mengeling van moederlijke fierheid en een snufje eigen roem verklaarde Paay in het avondprogramma van Sophie & Jeroen: “Ik vind het fantastisch, ik heb haar immers prachtig op de wereld gezet.”

De glamourbladen gonzen van de nieuwtjes nu Christina het 33-jarige model, een sensationele entree maakt met een tien pagina’s tellende fotoshoot in Playboy. Deze stap plaatst haar niet alleen in de schijnwerpers, maar ook in de illustere voetsporen van haar moeder die met haar eigen Playboy-verleden – liefst vier keer heeft ze de bladzijden van het tijdschrift gesierd, zowel voor als na Christina’s geboorte – de lat hoog heeft gelegd.

De vergelijking “zo moeder, zo dochter” kwam ter sprake tijdens de talkshow, waarop Paay met een vleugje humor en wellicht een tikkeltje sarcasme antwoordde: “Dat moet wel in de familie zitten, zo vanzelfsprekend als ademen voor ons.” De reactie, doorspekt met een laagje ironie, benadrukt niet alleen de unieke familiedynamiek, maar werpt ook licht op de generatie-overschrijdende invloed van Paay op de entertainmentindustrie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Denk niet dat iemand hier op zit te wachten.

Ze is zo plat als een dubbeltje, gelukkig bestaat er fotoshop.

Ik vind haar ronduit lelijk en ook nog eens super ordinair met die vreselijke tattoos . Typisch ” Paay ” ; alles voor de poen .