Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Thierry Baudet maakt ruzie met zijn kapper na mislukte knipbeurt


Thierry-Baudet

Thierry Baudet trekt niet allen de aandacht door zijn uitgesproken mening over zowat alles, maar nu ook door een reeks persoonlijke confrontaties die zijn dagelijkse leven lijken te teisteren. Van fysieke aanvallen met paraplu’s en bierflesjes tot een verbale schermutseling in de Tweede Kamer met Jesse Klaver, Baudet is het gesprek van de dag. Maar de laatste twist in het verhaal van Baudet is misschien wel de meest onverwachte: een conflict met zijn eigen kapper.

Deze nieuwe wending kwam aan het licht toen Baudet, na een stevige woordenwisseling met Jesse Klaver waarin hij dreigde met fysiek geweld opdook in een excuusvideo. Echter, het was niet zijn berouwvolle boodschap die de aandacht trok, maar zijn opmerkelijke nieuwe kapsel. De kijkers waren niet zozeer geïnteresseerd in de inhoud van zijn verontschuldiging als wel in de desastreuze staat van zijn haar, dat meer weg had van een door een storm geteisterde struik dan van een zorgvuldig gestylede coupe.

De reacties op sociale media waren meedogenloos. “Heb je weer ruzie gemaakt met de kapper?,” vroeg een volger zich af, terwijl een ander suggereerde dat het leek alsof iemand met een heggeschaar aan het werk was geweest. Het incident met Klaver, waarbij Baudet’s temperament de overhand nam en hij dreigde met fysiek geweld, lijkt in schril contrast te staan met de schade die zijn imago heeft opgelopen door zijn haardracht.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties