Het laatste showbizz nieuws

Geert Wilders, Shownieuws

Geert Wilders is woest op Pieter Omtzigt om nieuwe eis


geert-wilders

Tijdens een recent interview voor de camera’s van de Telegraaf heeft Geert Wilders wiens ambitie voor het premierschap duidelijk is zijn frustraties geuit over de politieke steun die nodig is om deze prestigieuze positie te bemachtigen.

Opvallend genoeg leek de partij BBB geen bezwaar te hebben tegen zijn mogelijke premierschap. “Ze vonden het prima als ik premier zou worden,” onthulde hij. Toch was er een partij waarvan de naam niet genoemd werd maar die volgens ingewijden de VVD zou zijn, die zijn kandidatuur minder zag zitten. “Liever niet, maar we gaan er niet voor liggen,” was hun houding.

Een duidelijker standpunt werd ingenomen door de NSC van Pieter Omtzigt, die aangaf dat er van zijn steun “geen sprake van” was. Dit gebrek aan unanieme steun binnen het politieke spectrum roept vragen op over de haalbaarheid van zijn premierschap.

De PVV-leider liet zijn ongenoegen de vrije loop door een directe vergelijking te maken met Mark Rutte de premier die het land door vier kabinetten heeft geleid. Hij stelde zich voor hoe de reactie zou zijn als Rutte na het winnen van de verkiezingen had voorgesteld om het premierschap aan een ander te moeten over te dragen.

Geert Wilders is woest op Pieter Omtzigt dat hij zijn premierschap tegenhoudt. Maar Wilders zei ook dat hij hier geen breekpunt van gaat maken anders krijgen we straks een kabinet met Frans Timmermans als premier en dat wil Wilders koste wat het kost voorkomen. Maar het lijkt er echt op dat Pieter Omtzigt alle touwtjes in handen heeft. Er komt al een extraparlementair kabinet en dat is enkel wat Pieter graag wil. Daarnaast dus het ontnemen van het premierschap van Wilders ook Pieter is de enige die dat expliciet niet wil. Pieter Omtzigt heeft alle macht in de onderhandelingen, want hij weet als hij eruit stapt dan komt er van een rechts kabinet niets terecht en daarom moet Wilders zoveel water bij de wijn doen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou het liefst willen dat er opnieuw gestemd moet worden. Op deze manier staat Wilders weer voor een groot deel buitenspel 🤬

Belachelijk dat labiele Omxigt alles bepaalt.

Waarom moeten we stemmen ??? Heel veel mensen hebben op de P.V.V. gestemd maar ze hebben daar niks mee te maken vinden ze dan. Geen Wilders, geen P.V.V. Dan kunnen de meerderheid van de burgers wel op die partij stemmen maar daar hebben hun maling aan. Dus als we niet doen wat hun willen doen ze toch wat ze zelf willen, ze hebben niets met het volk te maken !!!!!

Cisca, er hebben meer mensen niet op Wilders gestemd. En een “normaal” kabinet komt er ze te zien niet, maar inn eder geval willen ze wel gaan regeren. Mooi toch?

🙄Er komt dus niks van de idealen van Wilders😥 als een ander het gezicht/stem wordt van NL heeft Wilders dus niks meer te zeggen.😬

Geef a.u.b. nieuwe verkiezingen, want de mentaal instabiele Omtzigt zijn zin geven is helemaal een ramp. Die moet hoognodig weer opgenomen worden. Dit is heel erg kinderachtig en is er iemand zo stom om die man nog te vertrouwen?