Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tegenstander Rico Verhoeven met spoed afgevoerd naar ziekenhuis


sadik

In de wereld waar kracht en moed in de ring worden bewezen heeft Jamal Ben Sadik een reus in de vechtsportwereld onlangs een persoonlijke strijd naar buiten gebracht die hem veel zwaarder valt dan welke tegenstander dan ook. Na een tumultueuze week waarin hij tijdens een kickboks toernooi afgelopen weekend Rico Verhoeven een trap in het gezicht probeerde te geven terwijl hij nog eens in de ring stond, maar buiten de ring een maat van hem steunde blijkt Jamal nu doodziek te zijn.

Jamal blijkt met spoed te zijn opgenomen in een Belgisch ziekenhuis en te zijn geopereerd. De reden daarvoor is dat de kanker waar hij jaren geleden mee getroffen werd terug is.

Ondanks de ernst van zijn situatie, blijft de hoop voor Jamal branden. Zijn woordvoerder deelde mee dat de operatie goed is verlopen en benadrukte Jamals onverzettelijke geest. “Laten we niet vergeten dat Jamal een echte strijder is. Al die verhalen die zijn ontstaan van mensen die niet weten wat er speelt zijn kwalijk te noemen. Als alles goed is gegaan dan kan Jamal met een aantal weken weer trainen.” De weg naar herstel zal niet gemakkelijk zijn en met een gevecht gepland in Parijs op 27 april zijn de komende weken cruciaal voor Jamals terugkeer in de ring.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heftig dat de kanker weer terug is.πŸ™„πŸ˜¬πŸ˜₯ Kan het niet een bijwerking van chemo of medicijnen zijn?
Kan je ook agressiever van worden.
Bijv. bij een hornoomkuur.
Veel sterkte! (Ondanks alles).