Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jack van Gelder niet meer welkom bij talkshow Hélène Hendriks


helene

Hélène Hendriks besloten om voor haar nieuwste project De Oranjezondag exclusief de handen ineen te slaan met Rutger Castricum. Deze keuze heeft heel wat wenkbrauwen doen fronsen binnen de kringen van kenners en liefhebbers, waarbij Victor Vlam zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken steekt. Volgens hem heeft Castricum zijn vurige persoonlijkheid verruild voor een meer gematigde versie in de hoop op een eigen show, waardoor hij “zo saai als de neten” is geworden.

De vraag die op ieders lippen brandt: “Waar is Jack van Gelder?” Vlam, in zijn podcast De Communicado’s uit zijn verbazing over de afwezigheid van Van Gelder, gezien diens populariteit bij het publiek en zijn onbetwiste expertise in voetbal. “Zondag is een dag waarop er heel veel voetbalnieuws is. Dat zal ook uitgebreid worden besproken in die talkshow,” merkt hij op, waardoor de keuze voor Van Gelder logisch leek.

De uiteindelijke beslissing voor Castricum boven Van Gelder lijkt ingegeven door een toekomstvisie van SBS 6 met John de Mol aan het roer die streeft naar vernieuwing en potentieel jonger publiek. De leeftijd van Van Gelder die zich in dezelfde leeftijdscategorie als Johan Derksen bevindt zou een punt van zorg kunnen zijn geweest voor een netwerk dat zichzelf opnieuw wil uitvinden.

Castricum zelf blijft ondertussen voorzichtig over zijn positie binnen SBS 6, ondanks zijn wens om dagelijkse talkshows te presenteren. Zijn passie voor documentaires maken bij de publieke omroep houdt hem voorlopig nog met één been in het publieke kamp. Vlam suggereert echter dat de situatie snel kan veranderen als De Mol besluit om met Castricum en Hendriks een dagelijkse talkshow te geven.

Zo blijft de keuze van Hélène Hendriks voor Rutger Castricum als haar sidekick in De Oranjezondag een onderwerp van discussie en speculatie. De tijd zal leren of deze samenwerking de juiste gok was voor de toekomst van SBS 6 en of Castricum uiteindelijk zijn droom van een eigen talkshow gerealiseerd zal zien binnen het commerciële landschap.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties